Dakle koji je najjednostavniji program za prženje? Kažem najjednostavniji jer meni ne treba ništa više od jednostavnog zapisivanja na disk.
Budući da kažem najjednostavniji pretpostavljan da će bit i besplatan.
Dakle koji je najjednostavniji program za prženje? Kažem najjednostavniji jer meni ne treba ništa više od jednostavnog zapisivanja na disk.
Windowsi ti dolaze s jednim takvim.
Koristim ga pola godine, jednostavan, nikakvih problema s njim.
I besplatan naravno.
ashampoo burning studio potrazi na netu mislim da je ashampoo burning studio 6 besplatan
evo link za skinut http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html
ma najbolji ti je nero
Ovaj od Windowsa ne valja. Uvijek mi nešto zašteka ili loše sprži Preporučam Ashampoo
Ovaj dole ti je ultra jednostavan i odlican jedan od najboljih bez obzira kaj je besplatan.
Ne razumijem sta fali neri.........
Ne kužim zašto svi postaju link na Ashampoo 6 ako je tu 2009 (8.04) verzija koja je novija i također besplatna?
Od besplatnih i dobrih tu je još CDBurnerXP
instalaš ovu portable opensource aplikaciju na svoj stick i imaš program za prženje na bilo čijem kompu.
http://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable
Ne razumijem sta fali neri.........
Verzija Nero Lite ima 32 mb instalacija recimo, i jos usput natrpa neke nepotrebne procese na Startap. BurnAware Free ima samo 5.7 mb instalacija, i sve mogucnosti za nekog kome ne trebaju nikakve posebne kerefeke. Pa onda na kaj su potrosli 32 mb na Nero Lite, osim na slamu mozda jer ovaj BurnAware ima sve mogucnosti ko ta verzija Nero Lite fuckaj ga sad.
ImgBurn po meni daleko najjednostavniji
ashampoo 6 free je po meni najbolja opcija jer je to jedini free program koji ima opciju ripanja glazbe. težina 30 mb na hardu, prži ko metak, kvaliteta super, isprobao sam ga. ovi mali programi koji prže nemaju opciju ripanja glazbe, a nisam ni siguran da im možda ne trebaš namještat komplicirane postavke, kad sam instalirao jednog takvog nisam se znao snać, a kog sam pitao na forumu nije znao pomoć. zato moj glas ide ashampoo 6 free. kad ga instaliraš sve je podešeno, a ripa brzinom munje. užitak.
... u stvari radi sve osim image discova.
i to.
Skineš program pa klikneš next next agre, isto kao i sa svakim drugim programom