Limewire problem

poruka: 31
|
čitano: 5.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Limewire problem
pitanje

Limewire.exe mi se vrti u task manageru i guta 50000 K. Nema ga u servisima, kako da ga kilam jer kada ga ugasim u tasku on se opet vrati. ? Zahvaljujem na odgovorima

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Limewire problem
mallory kaže...

Limewire.exe mi se vrti u task manageru i guta 50000 K. Nema ga u servisima, kako da ga kilam jer kada ga ugasim u tasku on se opet vrati. ? Zahvaljujem na odgovorima

To ti je najveća pogreška što si instaliro taj program , skida viruse ko lud .
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.
16 godina
neaktivan
Limewire problem

probaj http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe, ili neki extended task manager

EDIT: Ubuduće koristi eMule

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 19:06 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

..pa dobro šta da radim..jel može neko pomoć..

16 godina
neaktivan
mallory kaže...

..pa dobro šta da radim..jel može neko pomoć..

uninstallaj LimeWire i stavi eMule

EDIT: eMule    www.emule-project.net
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 19:52 (Moljac).
16 godina
neaktivan
Limewire problem

Probaj ovo: uđi u task manager pa na proceses pa end process tree. I onda ga uninstallaj! Skini revo uninstaller i njime ga skini.

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Limewire problem

Processblocker odaberi verziju koja ti odgovara i instaliraj( x64 je za 64bitOS a x86 za 32bit-ni OS)

imaš upute kako se koristi kad ga instaliraš!!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

..deinstalirala u programima i skilala u task manageru..restartala laptop,zasad ga nema,oće li to biti dovoljno?

16 godina
neaktivan
mallory kaže...

..deinstalirala u programima i skilala u task manageru..restartala laptop,zasad ga nema,oće li to biti dovoljno?

Ako ga nema nakon restarta, sve ti je OK!! pozz
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala svim na savjatima! Što bi ja bez vas :-) POZDRAV!!!

16 godina
emerik kaže...
mallory kaže...

istina... treba brisati to gov.. hm što prije, zbilja sam nabrao svakakvih virusa s njim
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
emerik kaže...
mallory kaže...

istina... treba brisati to gov.. hm što prije, zbilja sam nabrao svakakvih virusa s njim
Limewire nije download manager i torrent baš za svakoga, treba imati iskustva u korištenju i prepoznavanju virusa koje on izbacuje vrlo često pa onda neće biti problema!
No ukoliko s njim i virusima niste na TI bolje je ne instalirati...

Ja ga koristim povremeno i nemam problema s njim, jer kužim kako izgleda virus kad on izbaci rezultate!
17 godina
neaktivan

Pa da :)

Treba biti stvarno mutav da bi skinuo nesto sto se zove Nelly Furtado naked on bed.mp3 256 kb/s   100Kb

(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Treba biti stvarno mutav da bi skinuo nesto sto se zove Nelly Furtado naked on bed.mp3 256 kb/s   100Kb

Pa da. :)
17 godina
neaktivan
Limewire problem

hahah, ali kad se virus nasere na komp, onda nastaju problemi... ali što se mene tiče, limewire treba uzimati sa velikom dozom sigurnosti, dapače, preporuka bi bila da se uopće ne koristi taj klijent...

najbolji su torrent klijenti, kao utorrent te ostali, čuo sam da je dobar i azureus... sve je stvar u tome što svi vole utipkavati u svoje searche, pa da im on izbaci rezultate, umjesto da googlaju...

0 0 hvala 0
16 godina
Bellatrix kaže...
Limewire nije download manager i torrent baš za svakoga, treba imati iskustva u korištenju i prepoznavanju virusa koje on izbacuje vrlo često pa onda neće biti problema!
No ukoliko s njim i virusima niste na TI bolje je ne instalirati...

Ja ga koristim povremeno i nemam problema s njim, jer kužim kako izgleda virus kad on izbaci rezultate!
 koristim Shareazu, eMule, BearShare, DC++ i LimeWire
i jedino mi skida viruse ovaj LimeWire

@Lazarus Long
nikad mi se nije dogodilo da sam skinuo pogrešnu mp3-icu, naravno da je mutav onaj koji skida neku pjesmu od trajanja 3 minute koja teži oko 100 KB...

ovaj LimeWire stvara sam sam neke mape u x:\WINDOWS\bla bla
i kad odem tamo napravi mi 100 file-ova koji su virusi, skinem ja pjesmu koja radi ali mi on skida isto i viruse u tamo neku drugu mapu... koristio sam od antivirusa kaspersky, aviru, avast i nod 32 a od spyware removera spymot s&d i Malwarebytes
svi od navedenih pokazuju da su to virusi
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
oja teži oko 100 KB...

ovaj LimeWire stvara sam sam neke mape u x:\WINDOWS\bla bla
i kad odem tamo napravi mi 100 file-ova koji su virusi, skinem ja pjesmu koja radi ali mi on skida isto i viruse u tamo neku drugu mapu... koristio sam od antivirusa kaspersky, aviru, avast i nod 32 a od spyware removera spymot s&d i Malwarebytes
svi od navedenih pokazuju da su to virusi
To ti se dešava ako si Downloadirao LimeWire s neke sumljive stranice!! Možda je bio prethodno napumpan virusima!!
On je prijenosnik virusa ali zato što je s njim baš sve moguće skinuti s neta. Opreznim korištenjem i s dobrom zaštitom na račnalu netreba ga se bojati!!!

17 godina
Limewire problem

ja koristim samo limewire,najjednostavniji je i po meni najbolji

treba samo znati prepoznati viruse,znaci ne skidati mp3-ice koje imaju po 100-tinjak ili cak manje kb i koje nemaju bitrate,isto vrijedi i za filmove i za programe itd

i kad se nesto skine nije na odmet to skenirati

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Limewire problem

za sve koji koriste limewire

http://www.frostwire.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Limewire problem

@Bellatrix skinuo sam LimeWire s autorove stranice: www.limewire.com

više mi nije instaliran, bilo je ovo prije 5-6 mjeseci, a neznam imao sam stare windowse i nedavno sam instalirao nove

možda su mi windowsi bili jednostavno u banani, skinut ću ga opet pa ćemo vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
insomniac_cro kaže...

za sve koji koriste limewire

http://www.frostwire.com/

Jeli ovo uspesan klon LimeWire-a? Kako radi?
16 godina
neaktivan
Limewire problem

to je klon koji radi na istoj mrezi ka i limewire i ponasa se ka PRO verzija limewire-a

probaj pa prosudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo nije klon! Ovo je isto sto i LimeWire (znaci smece)

Ovo je besramna kopija uz to instalira ask toolbar unatoc tome sto sam odcekirao tu opciju.

Instalaciju sam pokrenuo preko Sandboxie-a i video sam detaljno sta sve razbacava po disku (tocnije,kod mene je pokusalo)

Oba programa trebaju se koristiti sa velikom dozom predostroznosti i samo retko (mizicki hit neki...jedan jedini)

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

LoL XD (stvarno si doktor) takvi lažnjaci najčešće pojedu komp,, skeniram svaku skinutu stvar sa antivirusnom i u 30% slučajeva bude virus nama svima poznat
TROJAN HORSE XD
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 23:26 (vice).
16 godina
neaktivan
vice kaže...
Lazarus Long kaže...

LoL XD (stvarno si doktor) takvi lažnjaci najčešće pojedu komp,, skeniram svaku skinutu stvar sa antivirusnom i u 30% slučajeva bude virus nama svima poznat
TROJAN HORSE XD
 Pa i preporuka je svakome da skenira sve što dobije s interneta, prije pokretanja!!
A taj trojan horse nije opasan kao Trojan.Zlob čuvaj se ovog, ovaj zna kaos uradit!!Namigiva
16 godina
Limewire problem

ja instalitao opet LimeWire i zasada šljaka,  ne skida viruse... skenirao sam sa skoro svim skenerimaCool i nema virusa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  • Dropper - služi za naseljavanje pravog računalnog virusa u napadnuto računalo. Dropper igra ulogu žrtve, namjerno omogućujući virusu da se naseli u računalo.
  • „Stražnja vrata“ (backdoor) – naziv za različite postupke ili programe koji omogućuju drugom korisniku da se služi vašim računalom dok ste spojeni na Internet, a da vi o tome nemate pojma. Općenito, „stražnja vrata“ iskorištavaju sigurnosne propuste („rupe“) u računalnom sustavu. Nerijetko se trojanac i backdoor koriste zajedno: pokrenete program za koji mislite mislite da je koristan (npr. download manager ili igra) i dok ga koristite, trojanac ubaci backdoor u računalo.

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Zlob_trojan&ei=Ee-0Se2IPJWA_ga2gZ2tBA&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dra%25C4%258Dunalni%2Bvirusi%2Bzlob%2Bwiki%26hl%3Dhr%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DmKI%26sa%3DG

zlob trojan

Stvarno kad uspiju ući zaj***** cijeli komp,,,srećom ja ih nemam,a dobijem ih brzo,kad skidam puno,srećom avg ih odma uoći i briše.

17 godina
neaktivan
Limewire problem

Google je vas prijatelj...

Na kraju krajeva bas i nemorate da palite LimeWire da bi ste skinuli neku pesmu   putem p2p

Primer za uspesno pretrazivanje

muzika

intitle:"index.of" (mp3|mp4|avi) ime.pevaca

slike

intitle:"index.of" (jpg|jpeg|tif|tiff) neka.gola.teta

Naravno i ovde je pozeljna upotreba minimum mozga. Gledajte velicine datoteka i izbegavajte sajtove koji pocinju sa imenima kao Download Linux for free at high speeds

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 12:03 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
16 godina

Nije me briga za viruse , lako ih uklonim . Dajte link za Limewire . Hvala unaprijed !

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Nije me briga za viruse , lako ih uklonim . Dajte link za Limewire . Hvala unaprijed !

Primjetio sam da samo trazis linkove na forumu,pokusaj sam nesto nac na googleu,ako uopce znas sta je to!
Je, je, aha!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 19:22 (Fowix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice