Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.922.656
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ti ima i za sve ti je dovoljan Serena i The Crew addonsi. (4K,FullHD,HD....sve daju maximalno kvalitetno)
Naravno možeš ih u postavkama povezat na RD.
evo isprobajem seren, kliknem na epizodu ili film, krene onaj load screen par sekundi i makne se i nakon toga ništa.. resetira sam komp, isto je
the crew nisam još proba, al i jesam ovaj exodus redux.. pojave se linkovi, piše da su hd, a na kraju bude sd..
Neznam meni fino šljaka doduše preko android box-a, probaj malo pregledat di zapinje ovako na daljinu stvarno neznam a da sam bliže sredio bi ti za par sekundi i imao bi svih 5 sezona The Wire u 720p BluRay verziji.
evo editirao sam post gore.. uglavnom ja želim gledati seriju u 1080
a kada već plačam, onda nek bude kako triba
a ok, nalazi linkove, al triba vrimena da učita pošto su to valjda torenti neznam... automatski odabere link, nemam tu listu.. malo ću pročešljat postavke pa podeseit kako mi najviše odgovara
fala na pomoći svakako
poklanjam voucher za real debird, vridi 15 dana.. za sve koji žele sudjelovat nek upru palac gore, pa u petak objavin rezultate.. sretno
To ovisi i o brzini veze i samog servera odakle se streama. Ja streamam i 4k 70gb fajlove bez problema buffer mi je na 4GB doduse imam HTPC. Najvise me nerviraju HDR filmovi iako imam namjesteno sa vanjskim playerom kodi cesto se neupali HDR kako treba. A novi Kodi i njihov HDR to SDR konverter je smece trenutno. Neznam kako nemogu to namjestiti da MadVR radi Passthrough kao sa DSplayerom

Voucher 15 dana za RD
Ko ga pikne neka javi.
R2JW3HFVEFTXG
Sretan božič...
Iskorišten,ošao dankecu voucher.

Disorder, malo sam provjerio kod sebe dal ima za seriju The Wire linkova. Ja imam instalirane Tempest, Venom, Crew i Covenant. Prije sam probao Seren i nije mi nešto, i svašta nešta. Od ovih koje imam trenutno mi je najbolji Covenant, pa Tempest (al mislim da je on na zalasku), Venom i najlošiji Crew. Ako tebi ne otvara ništa od 1080, onda nemaš dobro posložene opcije u kodiju ili adonu (provjeri). Ja imam real debrid. Konkretno The Wire - Tempest - desetak 1080 linkova od 2-4 gige, Covenant - dvadesetak od 1080. Svima preporučam Covenant (novi normalno) neka probaju.
Sretno......
Primarno imam samo Exodus redovito dobije update. Sve ima dovoljno linkova od SD do 4K. Nekada bez obzira na adddon necete dobiti iste dobre linkove ako vas isp blokira meni je tako bilo u DE od tada imam VPN i nema problema dobijem hrpu linkova.

Preporuka addona za live pracenje engleske premier lige ?
Rising tides
Dodao sam vec njega na temelju tvoje preporuke u temi za Gledanje sadrzaja preko neta
Pozdrav svima
koristio sam Phoenix build i Mosquito build
a nisam u novije addons upućen pa ako imate
preporuku za filmove serije trenutno koji su na vrhu Magic dragon The Crew Seren ili...
Ja imam Exodus koji mi je top plus Seren i Magic Dragon vise mi netreba nikakvu buildovi sa 1000 addona. Imam jos i IPTV listu sa svim programima nasim i stranima mislim da bolje nemoze sta gdo pozelim gledam.

Disorder, malo sam provjerio kod sebe dal ima za seriju The Wire linkova. Ja imam instalirane Tempest, Venom, Crew i Covenant. Prije sam probao Seren i nije mi nešto, i svašta nešta. Od ovih koje imam trenutno mi je najbolji Covenant, pa Tempest (al mislim da je on na zalasku), Venom i najlošiji Crew. Ako tebi ne otvara ništa od 1080, onda nemaš dobro posložene opcije u kodiju ili adonu (provjeri). Ja imam real debrid. Konkretno The Wire - Tempest - desetak 1080 linkova od 2-4 gige, Covenant - dvadesetak od 1080. Svima preporučam Covenant (novi normalno) neka probaju.
Sretno......
podesia sam sve sad na Serenu, ima linkova, sve je ok.. nekad zatrza kad priskačem scene na videu, al mogu živit s tim..
tempest mi izbacuje linkove kao hd a na kraju ne budu, pa odustajem od njega
ostale nemam zasad potrebu probavat
Addoni nalaze linkove a Kodi radi sve ostalo, pa Seren nema veze sa trzanjem.
Dosta sam razočaran s ovim Kodi addons, tražio sam Hercule Poirot filmove i serije, isprobao addons: exodus ,exodus redux,
magic dragon, venom, tempest itd. pronađu 20-ak rezultata,ali ne radi gotovo ni jedan , nema izvora...
Preporucio bi odlican skin za kodi 18.
https://raw.githubusercontent.com/kodinerds/repo/master/skin.horizonzv.test/skin.horizonzv.test-1.18.0.40.zip
Izgleda kao tamnija i modernija verzija amber skina, morat ću isprobati. Btw još uvijek sam na Kodiju 18.4 i ne znam da li da idem na 18.5? Mislim ionako trebam jedno dobro čišćenje Kodija. Jel ima način upgrade-a bez brisanja svega? Najgore mi je kaj mi favoritsi nestanu. Addoni ionako nekak brže radi kad ih friško instaliram. A i repozitoriji svako malo mijenjaju adrese pa ne znam više koji je aktualan a koji ne.
kak se instalira skin
Za te starije serije je tesko naci i ako nades su SD izvori to je i dalje bolje na druge nacine naci pa skinuti.

Hmm, ja sam na Elementumu našao u 90% slučajeva sve što sam tražio, a 4K mi ne treba.
Evo, ja upiknuo voucher. Čisto da vidim kako moj Coreelec box podnosi 4K streaming i kako općenito radi real debrid
Ja se ni ne sjećam kada sam posljednji put nešto gledao preko Kodija. Koristim samo Stremio.
Kada se aktivira nekoliko Community pluginova (za TPB, RARBG i sl.) radi puno bolje, brže i jednostavnije nego Kodi sa svim silnim addonsima koji malo rade, malo ne rade.
I to sve radi i bez RealDebrida i sličnih servisa.
Sve preporuke za Stremio, lijepo izgleda, jednostavan je i brz, ima dosta kvalitetnih linkova (ako neko baš ne pati od nekih 50+GB 4k fajlova) i sve je bolji sa sve više kvalitetnih pluginova.
Ja se ni ne sjećam kada sam posljednji put nešto gledao preko Kodija. Koristim samo Stremio.
Kada se aktivira nekoliko Community pluginova (za TPB, RARBG i sl.) radi puno bolje, brže i jednostavnije nego Kodi sa svim silnim addonsima koji malo rade, malo ne rade.
I to sve radi i bez RealDebrida i sličnih servisa.
Sve preporuke za Stremio, lijepo izgleda, jednostavan je i brz, ima dosta kvalitetnih linkova (ako neko baš ne pati od nekih 50+GB 4k fajlova) i sve je bolji sa sve više kvalitetnih pluginova.
Hvala ti puno za Stremio desktop app za moj laptop jer TVZion imam preko MAG 425A spojen na velikom TV i na android mobitelu.
Al pošto je TVZion baziran na androidu nisam ga imao za desktop ili laptop išao je jedino preko emulatora ali to nije to ,a inače mi je TVZion zakon.
Stremio je odlična zamjena.
Izgleda da je ovaj link pukao. Evo vam link Uradite download, pa instal from zip, i trazite ga na download folderu. :
https://archive.org/download/zivchowizard/skin.horizonzv.test-1.18.0.42.zip
Odlican sajt za filmove i serije. Ne preporucuje se google. Ja koristim Firefox.