Baš čitam ovaj članak na t-portalu i čini mi se vrlo zanimljivo. Da li imate još neka saznanja o ovome i koja su vaša razmišljanja?
Vidim da ima ovo za skinut i na PirateBay-u ako nekog zanima isprobat
Baš čitam ovaj članak na t-portalu i čini mi se vrlo zanimljivo. Da li imate još neka saznanja o ovome i koja su vaša razmišljanja?
Vidim da ima ovo za skinut i na PirateBay-u ako nekog zanima isprobat
Nikoga na zanima ovo?
Skinut! Baš ću se malo poigrat s njim za vikend kad budem slobodan. Čitam da ima dosta funkcija i da je dosta jednostavan
ništa od toga... meni avira javlja da sadrži neku gamad...
Ništa posebno - osnova je skup komandnolinijskih programa koji dolaze sa Windowsima (ipconfig, net, nbtstat, hostname, MSInfo, ...) i alata iz Sysinternals kolekcije (PSTools, Autoruns, ...). Jedino je olakšano njihovo korištenje jer se koristi GUI u kojem se priprema USB memorija (odabir alata i njihovih parametara), te je na jednom mjestu okupljen prikaz izvještaja koje ti alati generiraju.
Postupak je takav da tehničar/ekspert pripremi USB memoriju koja sadrži određene alate (koji se preimenuju da se osigura pokretanje ispravne verzije (one na memoriji)), ne-tehničko osoblje na poprištu priključi memoriju na računalo i pokrene skriptu/program koji pokreće alate i sprema njihov izlaz u XML datoteku, a ta se datoteka u učita natrag u GUI i pregledava od strane tehničara/eksperta.