Web stranica i forum - Kako?

poruka: 7
|
čitano: 1.761
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Web stranica i forum

Znaci imam minecraft server vec nekih 5-6 mjeseci, i stvarno nam treba website i forum.

Site bi imao pocetnu stranicu na kojoj bi pisao natpis, novosti, ip, ovo ono...
Bio bi i gumb za forum i gumb za galeriju slika ili slicno.

E sad mene zanima. Kako mogu napravit stranicu? Kolike su cijene? Od koga da nabavim? Kako da uredim?

Svaka pomoc je dobro dosla, hvala! 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bump

Stvarno mi treba pomoc!! Bilo tko??

0 0 hvala 0
13 godina

Za statičku stranicu ti ne treba puno...ukratko :

Malo video tutorijala, dreamweaver i osnove html-a, tkđ imaš puno besplatnih templata koje možeš prilagodit a možeš kreirat stranicu i online wix.com...

Nakon što napraviš sve nađeš neku povoljnu hosting uslugu i uploadaš to sve, središ meta podatke updetejtaš search enđine etc...

Za forum ima malo više posla...

Ma preko PM ću ti detaljno objasnit - mogu ti dosta pomoć ako si baš zainteresiran - moja cijena ti je gajba pive i odgovarajuća meza....pa....onda.....:-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:53 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok, od koga da kupim hosting? Koliko mi treba bandwitha, mjesta, i tih gluposti za web stranicu sa forumom?
I kako da dizajniram svoju stranicu? Ovaj wix ne izgleda obecavajuce...

Bilo tko?

0 0 hvala 0
13 godina

ako imaš t-comov internet uploadaj na njihov hosting. besplatno je ali imaš malo prostora te je njihova domena.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nikakav tcom ni besplatni servisi.

Zelim znat od koga mogu kupit web hosting (znaci normalan web hosting, nikakva besplatna s***a) i zelim znat kako cu napravit tu stranicu, i koliko ce to sve kostat.

Preporucite mi neki web hosting

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Web stranica i forum - Kako?
Roko567 kaže...

Ma nikakav tcom ni besplatni servisi.

Zelim znat od koga mogu kupit web hosting (znaci normalan web hosting, nikakva besplatna s***a) i zelim znat kako cu napravit tu stranicu, i koliko ce to sve kostat.

Preporucite mi neki web hosting

Pa sve ti je napisano par postova iznad - ili si ocekivao da ti ovdje netko napravi sajt putem foruma?

Ako hoces sam raditi sajt, kreni od ucenja htmla pa dalje po potrebi. Ili plati nekom ako ti se neda ili ne zelis.

Sto se tice hostinga, bilo koji placeni hosting sa cpanelom i mysqlom (za forum) ce zadovoljiti tvoje potrebe, ne treba ti neka preporuka. Guglaj i vidi sta ti je najprihvatljivije po cijeni. Kasnije se lako upgredajs na neki jaci paket po potrebi (bandwidth, storage, baze...)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice