T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.902.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
ana_25 kaže...

Dragi ljudi, molim Vas za pomoć i nekoliko savijeta.
Naime, od 11 mj 2008. godine, imamo max tv i max adsl flat paket. Ovih dana stalno slušam kako za produljenje ugovora ljudi dobivaju, mobitele, bežične telefone, tablete itd. Mi nikada nismo ništa dobili niti nas je tko obavijestio da postoje neke pogodnosti za produljenje ugovora. I u 5 godina nikada ništa nismo dobili. Sad me zanima, trebaš li se praviti glup pa otići u njihovu poslovnicu i "tražiti" od njih, ili što? Je ima netko sličan slučaj?
HVALA UNAPRIJED :)

Tu i tamo guglaj tcom ili odi direktno na https://www.hrvatskitelekom.hr/

Tamo vidiš sve ponude za tcom i tmobile usluge.

Za bilo kojeg operatera i bilo koju uslugu možeš naći na internetu ponudu i detalje. Google is your friend {#}

Nemoj ovo shvatiti kao uvredu, ali ako u 5 godina niste nijednom posjetili stranicu ili se ikako informirali o ponudi onda vas nije ni bilo dovoljno briga...

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u nedjelju me nazvali iz tcom-a da pređem na max3 (obzirom da već imam maxadsl i maxtv i naravno fixni telefon) i dobio huawei tablet u utorak, znači za 3 dana stigao

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wolverine kaže...

u nedjelju me nazvali iz tcom-a da pređem na max3 (obzirom da već imam maxadsl i maxtv i naravno fixni telefon) i dobio huawei tablet u utorak, znači za 3 dana stigao

+ još će ti dolazit manji račun ubuduće jer je paket osjetno povoljniji.

uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
Wolverine kaže...

+ još će ti dolazit manji račun ubuduće jer je paket osjetno povoljniji.

negdi 50kn manje

jedino kaj su staroj bez pitanja uvalili pretplatu na mobitel umjesto simpe, al to smo danas vratili na simpu u t-centru (a i za to su poslali Nokiu 113 mob za 3 dana, no to bumo vratili)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:04 (Wolverine).
14 godina
Ima kakvih poklona da dijele? Nije valjda opet ništa -.-
12 godina
GeneralPag1997 kaže...
Ima kakvih poklona da dijele? Nije valjda opet ništa -.-

Ima svega, tableta itd, al samo ako produžiš ugovor na 24mj.{#}

uBlowMeBro?
14 godina
A jeee?! Di piše to?
12 godina
GeneralPag1997 kaže...
A jeee?! Di piše to?

Voliš td?

Nemoj biti lijen .

a možeš i nazvat SZK te pitat što se dobije produljenjem ugovora.

Meni nudili tablet za 7kn uz produljenje na 24mj nedavno.{#}

uBlowMeBro?
14 godina
u2Noobish4Me kaže...
GeneralPag1997 kaže...
A jeee?! Di piše to?

Voliš td?

Nemoj biti lijen .

a možeš i nazvat SZK te pitat što se dobije produljenjem ugovora.

Meni nudili tablet za 7kn uz produljenje na 24mj nedavno.{#}

Da sam nasa nebi pita sry. BTW to je za adsl i tv

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 13:27 (GeneralPag1997).
15 godina

jel tko zna što dijele za produženje  telefona i adsl-a ?  znači bez max tv

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

se dobiva šta uz produženje max tv-a? vidim neki spominju tablete neke, al ne vidim niš na njihovoj stranici

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema nikakvog poklona za produzenje max-tva, samo adsl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za produženje telefona  daju  bežični  za 1 kn,a  za produženje  adsl-a  daju  LG L3  za 99  kn

0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

Nova ponuda.

Za ADSL PROdaju Huawei MediaPad 7 Lite , ALI......

Uz produženje ugovora na 24 mjeseca - cijena 799Kn

Da bi ga dobili za 198 kn MORATE uzeti neki mobili internet, najjeftiniji 25 Kn, i bez obzira da li uzeli najjeftinij i li najskuplji cijena tableta ostaje 198 Kn

Ali to nije sve, možete za 25 Kn uzeti MAXtvToGo i za 35 KN Deezer ili za 49 Kn Multimedija paket (koji uključuje ove prve dvije opcije).

Za produženje na 12 mjeseci cijene su još veće.

Sad plaćam, telefon 97 Kn + Internet 15Gb - 61+81 = 239 Kn, da uzmem samo internet na pretplatu (12 mjeseci) bilo bi 227 Kn, a želio bi uzeti neki flat, tako da mislim da je MAX2 paket povoljniji od pojedinačih ponuda.

Sve mi se više čini da ću preći na Optimu, VIP ili Iskon, mada mi se ne odlazi jer mi se ne da rješavati papirologija, a i dostupni su mi samo paket i preko postojeće T-com linije tako da bi moglo biti i problema sa otklanjanjem kvarova (ako ih bude).

Moja računica uz ugovor na 24 mjeseca( uz napomenu da ne računam troškove telefona jer ne razgovaram baš puno i jedva iskoristim ove besplatne minute koje sad imam, telefona imam oko 10 Kn mjesečno i gledajući sve dolje navedene ponude operatere tako će i ostati):

1. Računao sam uzeti MAX2 paket za 241 Kn - Flat telefon (ali samo prema T-com mreži) i Flat Internet (2-4 Mbps)

2. Kod optime O2 surf+ (192 Kn,  ima i neka akcija za 175 ili 185 Kn) (500 min po 0.06 Kn, uspostava poziva 0.08 Kn, Flat internet do 4 Mbps)

3. Vip prvih 12 mjeseci 152, drugih 12 mjeseci 228Kn ( Besplatni pozivi prema svim mrežama i prema VIP mreži, uspostava poziva 0.29 Kn, Flat internet do 4 Mbps)

4. Iskon DUO Fun 210 Kn (60 min besplatno prema svim mrežama, uspostava poziva 0.08 Kn, Flat internet do 4Mbps)

1. T- COM MAX2 - 241 * 24 = 5784 Kn

2. O2 surf+      - 185 * 24 = 4416 Kn

3. VIP Fiksna     - 152*12 + 228*12 = 1824 + 2736 = 4560 Kn

4. DUO Fun      - 210 * 24 = 5040 Kn

Dok je T-com davao za MAX2 paket tablet trebalo je (za onaj bolji) doplatiti 600Kn ako se dobro sjećam, znači da ako će i sad "darivati" nešto bolje neće biti ispod 500 Kn(prije ovih 799Kn).

Po ovoj računici (ako sad dobro računao) i Optima i VIP su oko 1200 Kn jeftiniji i ako dodamo još 500Kn za tablet, znači da bi si mogao uzeti bilo koji tablet za 1700 kn na 24 mjeseca i bio bi financijski na istom kao da uzmem MAX2 paket i tablet koji oni nude

A još su i najavili veće cijene za T-com i Iskon.

Hmmmmmmmmmmmmmmm

5 0 hvala 3
13 godina
odjavljen

Definitivno prelazim na optimu...sit sam vise t-srota

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Definitivno prelazim na optimu...sit sam vise t-srota

i ja sam prešao sa t-coma na optimu, i mogu reći da nisam pogriješio, nema nikakvih problema, bar za sada. Ako ti je linija dobro radila na t-comu trebalo bi i na optimi. Ako ipak imaš neku problematičnu paricu mislim da ti je u tom slučaju ipak bolje ostati na t-comu.....

13 godina
odjavljen

Neama nikakvih problema sa vezom ali nisam zadovoljan sa mjesecnim racunima..Naime ugovor mi je istekao prosle godine u 8 mjesecu adsl i telefon, jos od tada cekam neku povoljnu ponudu da produzim ugovor , nista nije bilo osim eto nedavno samsung galaxy tab 2 kojeg na kraju nisam mogao ni dobio jer vise nisu imali na zalihama,,, tako da nisam produzio ugovor s njima.... Znaci imam maxadsl flat i fiksni telefon (bez maxtv-a) za prosli mjesec mi je dosao racun od 317 Kn-- od toga fiksni telefon se skoro nije ni koristio, nekih 30 kn je potroseno poziva. Sit sam ih stvarno i evo imam srece sto je optima stigla i u moj kraj tako da cu definitivno preci na optimu.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Neama nikakvih problema sa vezom ali nisam zadovoljan sa mjesecnim racunima..Naime ugovor mi je istekao prosle godine u 8 mjesecu adsl i telefon, jos od tada cekam neku povoljnu ponudu da produzim ugovor , nista nije bilo osim eto nedavno samsung galaxy tab 2 kojeg na kraju nisam mogao ni dobio jer vise nisu imali na zalihama,,, tako da nisam produzio ugovor s njima.... Znaci imam maxadsl flat i fiksni telefon (bez maxtv-a) za prosli mjesec mi je dosao racun od 317 Kn-- od toga fiksni telefon se skoro nije ni koristio, nekih 30 kn je potroseno poziva. Sit sam ih stvarno i evo imam srece sto je optima stigla i u moj kraj tako da cu definitivno preci na optimu.

kad nisi pod ugovorom ADSL ti je skuplji za 20kn, a sad ovisi koji Halo paket imaš (Super 60 - 75kn/mj, Super 150 - 98kn/mj).

Ja imam, ADSL flat 4Mbps, maxTV osnovni paket i telefon Halo 60 (druga linija u kući) cijena mi je max 280kn. Telefon ne koristim, samo iskoristim besplatne minute, a nekad ni to

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 10:20 (IvanN).
13 godina
odjavljen
Da jasno mi je i svjestan sam toga..nisam vezan ugovorom i cjena mi je takva..ali svejedno previse. na optimi cu imati za 260 kn mjesecno flat 4 mbps, fiksni telefon sa 500 min besplatnog poziva, tv sa 80 programa sto je definitivno jeftinije nego na t-comu
12 godina
neaktivan
IvanN kaže...

Ja imam, ADSL flat 4Mbps, maxTV osnovni paket i telefon Halo 60 (druga linija u kući) cijena mi je max 280kn. Telefon ne koristim, samo iskoristim besplatne minute, a nekad ni to

Kako si dobio tu cijenu? Dobio si neki popust?

Ako imaš MAX3M paket , on je 275 + 30  = 305 Kn

Ako imaš pojedinačno, onda je to 80.29+80.94+75+66.59 = 302.82 Kn

Aha, tek sam sad vidio ono "Druga linija u kući", znači da još netko plaća pretplatu za telefon u kući.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 12:01 (Sasa2).
16 godina
neaktivan

Druga linija u kući dođe 40kn, prvo sam moral uzeti novu liniju da vi mogo dobiti ADSL, jer na ovoj je PCM koji nisu htjeli maknuti, a tu liniju sad koristi teta. Tak da je meni jeftinije malo :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni tablet još nije stigao a zvali su me prije mjesec dana ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max-tv

Pozdrav, 

Krajem prošle godine istekao mi je dvogodišnji ugovor za Max-tv.Novi nisam produživao već sam sada bez ugovorne obveze.Pošto namjeravam otkazati uslugu, zanima me da li mi ostaje Max- tv prijemnik .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Max-tv
stiv kaže...

Pozdrav, 

Krajem prošle godine istekao mi je dvogodišnji ugovor za Max-tv.Novi nisam produživao već sam sada bez ugovorne obveze.Pošto namjeravam otkazati uslugu, zanima me da li mi ostaje Max- tv prijemnik .

A što će ti max tv prijamnik ako otkazuješ uslugu?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
stiv kaže...

Pozdrav, 

A što će ti max tv prijamnik ako otkazuješ uslugu?

Zašto bih ga vraćao ako sam ga otplatio.

12 godina
neaktivan

28.5 mi istjece ugovor za internet sad mene zanima dali cu nesto dobiti posto namjeravam produzit ugovor ili opet nista kao i prosle godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ne ostaje ti maxtv prijemnik,

otkazao sam  uslugu u 3 mjesesu kroz nekoliko dana došli su po maxtv prijemnik,daljinski i karticu

14 godina
valisaurea kaže...

ne ostaje ti maxtv prijemnik,

otkazao sam  uslugu u 3 mjesesu kroz nekoliko dana došli su po maxtv prijemnik,daljinski i karticu

Ovisi o modelu. Nedavno je moja teta otkazala Max Tv i ostavili su joj prijemnik jer je stariji model. 2-3 godine je koristila Max Tv. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
pivo20 kaže...

meni tablet još nije stigao a zvali su me prije mjesec dana ?!

Ja sam ga dobio u roku 2 tjedna, ali da barem nisam..

Podvalili su mi verziju koja ne podržava SIM karticu i kaj da sad radim s njim :-) ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice