Dosao fixni bezicni telefon..
Cak i tipke svijele i na touch je. Moze se birati hoce li se birati broj preko same "slusalice" ili kucista telefona...
Tek sam sad vidio post, moram ti ovo rec, izgleda ko baby monitor..
Cak i tipke svijele i na touch je. Moze se birati hoce li se birati broj preko same "slusalice" ili kucista telefona...
Jbg, uzivo je ljepsi nego na slici. A i bolji je od mog bivseg bezicnog hehe...
Jel se može na neki drugi način provjeriti koji paket adsla se koristi?
Na korisničkim stranicama mi piše samo Tip korisnika "MAXadsl", a dosad je pisalo još i 15 GB,
dakle fali 15 GB, pa neznam jel to kod njih neka promjena ili šta?
Koristim 15 GB paket.
Idi na https://moj.hrvatskitelekom.hr i tamo napravi novi account, onda ćeš ga povezati sa svojim računom i imat ćeš sve svoje tcom i tmobile usluge tamo na pregledu i moći ćeš ih mijenjati ako želiš.
Idi na https://moj.hrvatskitelekom.hr i tamo napravi novi account, onda ćeš ga povezati sa svojim računom i imat ćeš sve svoje tcom i tmobile usluge tamo na pregledu i moći ćeš ih mijenjati ako želiš.
Ma imam tamo isto račun ali ni tamo mi ne piše koji paket koristim.
Dosad mi je uvijek pisalo MAXadsl 15GB, a sad piše samo MAXadsl to mi malo nije jasno zašto nepiše i 15GB?
Da nisu oni možda meni prebacili to na start paket? Zovu me svakih 5 dana za produljenje ugovora, a ja ih lagano
odpilim, sad sam počeo sumljat da nešto ne muljaju sa paketom.
https://user.t-com.hr/ odi tu i sam provjeri.
Koji je sada tablet za poklon?Samo sam cuo da je 1500kn.
Koji je sada tablet za poklon?Samo sam cuo da je 1500kn.
Huawei. Isti kakav je bio zimus. "Poklon" je za Max3 pakete (prelazak na njih) a dođe 99 Kn.
Zanima me dali tko zna dali ce biti sta uskoro za produljenje maxtv-a? Neki uredaji ili slicno?
Ja ovako plačam 280 kn a oni mi guraju MAX3 koji je najjeftiniji 320 kn tako da nema šanse da to uzmem,
a ako budu davali bilo što drugo uzet ču jer Max Tv gledam i s poklonom i bez njega
Misliš najskuplji je 320 kn.
Ne bih se složio , ono što ja več imam : ADSL FLAT 4MB + MAX TV + TELEFON - dolazi u paketu MAX3 M - koji je 275 + 30 kn = 305 KN
Ako uzmeš solo - ADSL 4MB uz ugovor na FLAT godinu dana - 160 kn + MAX TV 65KN + TELEFON 75 = 300 KN,
S tim da je prije bila fiksna linija u ponudi za samo 55 kn ( pozivi puno skuplji u toj tarifi) - ali ako telefon moraš uzet radi interneta imaš uštedu 20 kn
, više je nema u ponudi ali dok god imam fiksni koristim ju
A ima i još skuplji - onaj MAX 3 M koji je 359 - ako uzimaš solo imaš gore 300 i dodaj paket EXTRA 50 KN i paket PLUS 35 KN = 385 - UŠTEDA TOČNO 26 KN
Tako da su paketi totalna glupost
Pozdrav.
Dobila sam danas mobitel LG Optimus L3 II uz produženje ugovora s t-comom.
Poslala sam mail tehničkoj službi, prema uputama koje sam našla ovdje, da mi pošalju unlock code.
Međutim, čitala sam ovdje na temi da za otključavanje Optimusa L3 treba simpa kartica, a na netu sam našla da i za L3 II također za dekodiranje treba kartica od mreže na koju je mobitel trenutno zaključan pa sam malo zbunjena. Mislila sam da se dekodiranje vrši na način da se u mobitel umetne kartica od nepodržane mreže, u mojem slučaju bi to bio Vip ili Tomato.
Pa bih molila ako je netko otključavao gore spomenuti mobitel ili L3 da mi objasni proceduru, može i privatnom porukom, jer je ovo prvi put da se srećem s dekodiranjem.
Unaprijed zahvaljujem
Kad ubačiš karticu koju mob ne prihvača ( zaključana mreža) - mob te traži unlock kod da dopusti taj novi sim - ukucaš kod koji si dobila i to je to
Ma imam tamo isto račun ali ni tamo mi ne piše koji paket koristim.
Dosad mi je uvijek pisalo MAXadsl 15GB, a sad piše samo MAXadsl to mi malo nije jasno zašto nepiše i 15GB?
Da nisu oni možda meni prebacili to na start paket? Zovu me svakih 5 dana za produljenje ugovora, a ja ih lagano
odpilim, sad sam počeo sumljat da nešto ne muljaju sa paketom.
Ni meni ti tamo tocno ne pise,pise da imam internet 1mb a imam 4mb i tako stoji stalno
nakon dva tjedna što mi je stigao galaxy tab2...dodje mi brat i donese tablet koji neće da se upali, ebem i njih i njihove tablete
nakon dva tjedna što mi je stigao galaxy tab2...dodje mi brat i donese tablet koji neće da se upali, ebem i njih i njihove tablete
Da, T-Com ti je namjerno dao tablet koji će krepat nakon 2 tjedna..
Hebi ga takve stvari se dešavaju, nisu oni krivi, imaš garanciju zato 2god.
nisi ti mene shvatio...tablet sam čekao dva mjeseca kao i pola foruma i sad kad ode na popravak trebat će im još dva
nisi ti mene shvatio...tablet sam čekao dva mjeseca kao i pola foruma i sad kad ode na popravak trebat će im još dva
Nece. Zakonski rok je 45 dana. Ako u tom roku ne poprave, dobivas novi.
Ali inace, servis traje oko tjedan-2...
ma iskreno me zaboli za taj tablet...dao sam ga bratu od 10 godina da se zabavalja...igra 3 igrice fejs youtube i to je to, s tim da mu ga ja održavam i danas nakon punjena iz čista mira krepa...
Pa uvijek postoji mogučnost da se T-Com urotio protiv tebe pa ti je uvalio lažno brandirani Samsung tablet da iskušaju tvoje strpljenje, li si samo dio ankete.........
Zakonski rok za popravak nije više 45 dana več je to sada razuman rok, a to si tumači kako tko želi, nekome je to tri dana a nekome 33 dana.
T-Com reklamacije rješava u roku 15 dana, U ovlaštenim servisima na dijagnostiku se čeka 3 do 10 dana i ako imaju potreban dio u roku 15 dana je kod vas,
oni nesretni čekaju i mjesec dana i više
Zna li netko što se točno dobiva u aktualnoj akciji za produljenje MAXADSL paketa? Dakle, samo MAXADSL bez TV-a? Ako su mobiteli, molio bih i informaciju o modelima i cijenama. Hvala lijepa
Zna li netko što se točno dobiva u aktualnoj akciji za produljenje MAXADSL paketa? Dakle, samo MAXADSL bez TV-a? Ako su mobiteli, molio bih i informaciju o modelima i cijenama. Hvala lijepa
Mislim da trenutno ne daju ništa.
LG Optimus L3 II.
99KN na 2g
Puno hvala robi!
kakav je Huawei MediaPad 7 Lite
kakav je Huawei MediaPad 7 Lite
Iznanađujuće dobar. Galaxy tab 2 je bolji, al ovaj ima 3g ako će ti to ikad trebat: recenzija
Ja sam mislio uzet Huawei mediapad 7 lite,ali ima pre slab procesor :/
Pa sam se zato odlučio za sammsung galaxy tab 2 p3110.
Koliko bi ovo moglo biti istina?
Čuo sam da t-com ciljano "navlači"korisnike da potpišu ugovore za pakete na 2 god uz poklone kao što su tableti jer kad se uđe u EU neće moći naplaćivati pretplatu na tel i internet pa sad žele što više ljudi obavezati na to u sljedeće dvije godine.
Koliko u tome ima istine i što je sa pretplatom na telefon i internet kad uđemo u EU?
Poznato je da u EU ISP ne smije naplaćivati pretplatu na tel i net.
Ne znam odakle te glasine, EU ima pretplate - barem Njemačka i Austrija za koje znam sa sigurnošću.
Pretplate s uključenim minutama razgovora i sličnim - baš kao kod nas.
Koliko bi ovo moglo biti istina?
Čuo sam da t-com ciljano "navlači"korisnike da potpišu ugovore za pakete na 2 god uz poklone kao što su tableti jer kad se uđe u EU neće moći naplaćivati pretplatu na tel i internet pa sad žele što više ljudi obavezati na to u sljedeće dvije godine.
Koliko u tome ima istine i što je sa pretplatom na telefon i internet kad uđemo u EU?
Poznato je da u EU ISP ne smije naplaćivati pretplatu na tel i net.
Nije istina jer iako ti potpises ugovor uvijek kada dođe nova tarifa možeš se na tu novu tarifu prebaciti bez problema naravno ako ti se to isplati