T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.877.631
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

ja se nadam jer ovj je dosta skuplji.zadovoljan sam sa samsungom super stvar ili nisu imali alkatel ili su se zaj....

14 godina
neaktivan

Dosao fixni bezicni telefon.. {#}

Cak i tipke svijele i na touch je. Moze se birati hoce li se birati broj preko same "slusalice" ili kucista telefona...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
žeki kaže...

produžio sam ugovor 16.12.2012 i ponudili su mi tablet na koji sam pristao (alkatel)a tek sam jučer dobio nakon puno zvanja i čekanja tablet samsung galaksy tab 2 

pa me zanima dali je ista nadoplata kao za dogovoreni alkatel tablet ili veča a nigdje nepiše za taj samsung.

Umjesto Alcatela dobio si Galaxy2, bravo za tebe

15 godina

Imam par pitanja uvezi T Coma odnosno produljenja internet ugovora.

Imam Max ADSL flat. Neki od frendova koji koriste isti internet su nedavno dobili neke tablete i slična sranja jer su produljili ugovor ili nešto slično.

Sječam se da su prije oni znali zvat i pitat uvezi produljenja ugovora ali očito više ne, jer koritim ovaj internet već negdje 4 godine i niko me nikad nije zvao zbog produljena ugovora.

ugl. Frendovi su mi rekli da mogu pogledat na njihovim stranicama uvezi tog produljenja ugovora i dal mogu dobit neki uređaj poput tableta za to produljenje pa me zanima gdje to točno mogu pogledat i kako?!

Hvala.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Imam Max ADSL flat. Neki od frendova koji koriste isti internet su nedavno dobili neke tablete i slična sranja jer su produljili ugovor ili nešto slično.

Sječam se da su prije oni znali zvat i pitat uvezi produljenja ugovora ali očito više ne, jer koritim ovaj internet već negdje 4 godine i niko me nikad nije zvao zbog produljena ugovora.

ugl. Frendovi su mi rekli da mogu pogledat na njihovim stranicama uvezi tog produljenja ugovora i dal mogu dobit neki uređaj poput tableta za to produljenje pa me zanima gdje to točno mogu pogledat i kako?!

Hvala.

Evo iz prve ruke jer sam to danas obavio s njihovom službom za korisnike. Za produženje MaxADSL-a na 24 mjeseca možeš "dobiti" mobitel LG za 99kn, ako produžuješ ugovor za fixni telefon onda dobiješ fiksni telefon za 1kn, a za MaxTV trenutno nema nikakvih poklona, ali daju 3 mjeseca besplatni pristup Sport i Dječjem paketu programa.

Zlo se sprema, dobro biti neće
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Hvala.

Pričekaj još malo, najvjerojatnije će dijeliti novu rundu tableta i slično uskoro...

Samo gledaj redovito njihovu stranicu i čim vidiš akciju produži ugovor telefonom i stvar riješena.

14 godina
neaktivan

Cek, nesto mi nije jasno...

Kada mi istekne ugovorna obveza, recimo za adsl...(brzina cca 70kn, i flat 70) internet uglavnom oko 150kn..

I ja hocu pricekati da dođu bolje stvari koje ce dijeliti za produzenje pretplate. Jel' ja mogu koristiti normalno ADSL internet kada mi je istekao ugovor?  Kako se onda placa internet, dok ja cekam da pocnu dijeliti bolje uređaje ? To mi nije jasno...Jesu onda cijene vece, manje ili iste dok koristim internet nakon sto mi je istekao ugovor...

Moze mi netko objasniti tu situaciju..

1 1 hvala 0
13 godina
Karlovac_047 kaže...

Kada mi istekne ugovorna obveza, recimo za adsl...(brzina cca 70kn, i flat 70) internet uglavnom oko 150kn..

I ja hocu pricekati da dođu bolje stvari koje ce dijeliti za produzenje pretplate. Jel' ja mogu koristiti normalno ADSL internet kada mi je istekao ugovor?  Kako se onda placa internet, dok ja cekam da pocnu dijeliti bolje uređaje ? To mi nije jasno...Jesu onda cijene vece, manje ili iste dok koristim internet nakon sto mi je istekao ugovor...

Kad istekne ugovorna obveza, ti uslugu koristiš dalje pod istim uvjetima koji su bili dok je trajao ugovor... Znači sve je isto, samo nemaš ugovorne obveze. Što znači da možeš u bilokojem trenutku prekinuti uslugu ili obnoviti ugovor kad dođe recimo neka ponuda dobra.

13 godina
protjeran
mjaneci3 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Cijene su ti vece,ako nisi vezan ugovorom placas 20 kn vise zavisno koju tarifu koristis,bilo 15 gb bilo flat,bilo 1 gb koliko ja znam...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 0:51 (Tomo53nja).
14 godina
neaktivan

E to me zanima. Hvala jos jednom 

1 0 hvala 0
13 godina
Tomo53nja kaže...
mjaneci3 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Cijene su ti vece,ako nisi vezan ugovorom placas 20 kn vise zavisno koju tarifu koristis,bilo 15 gb bilo flat,bilo 1 gb koliko ja znam...{#}

Meni su cijene nakon isteka ugovorne obveze bile identične onima pod ugovorom. Drugo je ako se kod produženja ugovora na godinu dana uzme mogućnost smanjenja mjesečne pretplate.

15 godina
neaktivan
unique83 kaže...
nijo123 kaže...

Jel ima itko neku informaciju kad će se dijeliti neki mobitel za produženje ugovora za MaxADSL

Dijeli se već dosta dugo. Trenutno ti je u ponudi LG Optimus L3 II.

krasno.....pitam u na faceu kad dolazi nešto pošteno a oni meni da "nemaju takvih informacija"  {#}{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
nijo123 kaže...
unique83 kaže...
nijo123 kaže...

Jel ima itko neku informaciju kad će se dijeliti neki mobitel za produženje ugovora za MaxADSL

Dijeli se već dosta dugo. Trenutno ti je u ponudi LG Optimus L3 II.

krasno.....pitam u na faceu kad dolazi nešto pošteno a oni meni da "nemaju takvih informacija" {#}{#}{#}{#}

Šta se čudiš, pa pitao si nešto pošteno!? {#}

15 godina
neaktivan

Pošteno bi bilo sve osim LG-a i Alcatela....

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekad davno, kad sam bio u onoj armiji bila je jedna uzrečica: Vojnik o skraćenju, kurva o poštenju.

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A što bi to trebalo značit??????

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
nijo123 kaže...
kad dolazi nešto pošteno a oni meni da "nemaju takvih informacija" {#}{#}{#}{#} 

A šta očekuješ? Golfa 7-cu turbo dizel za produženje ugovora?

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina

Prestanite pljuvat više po T-Comu , imaju najprofesionalniju uslugu u Hrvatskoj a ostali su jeftiniji možda 30 kn ,

nitko drugi za produženje ugovora ne daje apsolutno ništa.

Znači nitko osim T-Coma ne daje poklone za ADSL a vi bi ADSL uzeli i bez poklona i sa njim,

a oni koji traže nešto pošteno gdje su bili prije mjeseca dana kad je u ponudi bio Samsung Galaxy tablet???????

Sada neka ti isti čekaju Božič ,

6 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

A možda nisu svi ni mogli produžit ugovor kad je bio dotični Galaxy tablet....Stoga bi bio red da opet bude nešto na razini tog tableta.....

12 godina
neaktivan

Pa imate na njuškalu i Samsung i huawei koji su se dobivali nove oko 1000- kn.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, sigurno je isto dobit tablet za 99 kn za produženje i za 1000 ga kupit, nebitno kolika mu je vrijednost. Nije stvar u tome da ga želim kupit jer da sam to htjela mogla sam odavno nego se radi o tome da ako već Tcom daje poklone za produženje e onda nije fer da neki dobiju poklon u vrijednosti 400 kn ko LG mobitel a drugi Galaxy tablet u vrijednosti 1500.... I zato molim te ne priča da možemo kupit Samsung na njuškalu jer očito ništa ne kužiš kad to pišeš....

17 godina

Jel zna netko kako se ostvaruje garancija na SG2 tablet? Sa računom od telefona il kak?

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Jel zna netko kako se ostvaruje garancija na SG2 tablet? Sa računom od telefona il kak?

IMEI.. Sve je njima vidljivo u racunalu.

Meni su prosle godine u 5 mj. dali Samsung galaxy mini (onaj obicni) i nije mi dosao ni racun ni garancija. I nazvao sam da ih pitam za garanciju i rekli su da oni sve vide preko IMEI koda od kada garancija tece i do kada. 

15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 16:05 (Wontay).
12 godina
neaktivan
neve111 kaže...

Da, sigurno je isto dobit tablet za 99 kn za produženje i za 1000 ga kupit, nebitno kolika mu je vrijednost. Nije stvar u tome da ga želim kupit jer da sam to htjela mogla sam odavno nego se radi o tome da ako već Tcom daje poklone za produženje e onda nije fer da neki dobiju poklon u vrijednosti 400 kn ko LG mobitel a drugi Galaxy tablet u vrijednosti 1500.... I zato molim te ne priča da možemo kupit Samsung na njuškalu jer očito ništa ne kužiš kad to pišeš....

Izgleda da vi svi uzimate internet samo zbog poklona vama su samo oni važni i budi sretan da si išta dobio i LG je vrijdnosti 800-1000 kn.

15 godina

Ajmo se vratit na moj post od ranije : RIJEČ JE O POKLONU , ne moraju dati ništa nikome, a jedino oni uvijek daju barem nešto.

Kome ne odgovara ima bilo kojeg drugog operatera za 30 kn manje, paralelno tome ide i lošija usluga  i nikada , baš nikada nema POKLONA.

Prije tri i pol godine ja sam uz ADSL dobio Playstation 2 + igra, POKLON OD 1500 KN

Prije dvije i pol godine uz MAX tv je išao Samsung LCD 82cm za 1KN , POKLON OD 2000 KN

Prije godinu i pol je išao ADSL i MAX tv godinu dana pola cijene, znači umjesto 245 kn , godinu dana si plačao 122 KN - POKLON OD 1500 KN

Prije mjesec dana je išao Galaxy tablet uz ADSL - POKLON OD 1500 KN

Sada čekam akciju za MAX TV jer nemam više ugovor i baš me briga hoče li biti sutra ili za Božič jer i internet i tv moraš imati i s poklonom ili bez njega

To je poklon, odraz dobre volje nekoga da vam nešto da a ne mora

8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

nece ti bit akcija za maxtv jer im nije vise u interesu da ljudi produljuju ugovor po zasebnim uslugama, guraju svoje fail max3 pakete i cilj im je sto vise korisnika prebacit na njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
nijo123 kaže...
kad dolazi nešto pošteno a oni meni da "nemaju takvih informacija"  {#}{#}{#}{#} 

A šta očekuješ? Golfa 7-cu turbo dizel za produženje ugovora?

Ne ali s LG-em nemam baš neko dobro iskustvo

{#}

15 godina

Ja ovako plačam 280 kn a oni mi guraju MAX3 koji je najjeftiniji 320 kn tako da nema šanse da to uzmem,

a ako budu davali bilo što drugo uzet ču jer Max Tv gledam i s poklonom i bez njega

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Ja ovako plačam 280 kn a oni mi guraju MAX3 koji je najjeftiniji 320 kn tako da nema šanse da to uzmem,

a ako budu davali bilo što drugo uzet ču jer Max Tv gledam i s poklonom i bez njega

Misliš najskuplji je 320 kn.

https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice