T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.877.657
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Baš bi mi bilo drago da su mu nakon prijetnji raskinuli ugovor, samim time i ne poslali tablet. Pa nek si onda produži novi ugovor s uređajem koji je sada na akciji, kad mu već tolko ne paše sadašnji{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 17:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
kign kaže...
domeklija kaže...

konačno

nakon duge i teško borbe tab stigao. bilo je tu i storniranja naloga za lg optimus, i prijetnji HAKOM-om, i snimanja razgovora sa operaterima na SZK, i ... ali danas je stigao HPexppres-om.

jelly bean 4.1.2 je gore

Pa šta onda nisi otišao/nazvao Hakom? E,moj mišu...

Ugovor ne tece dok ti ne dode uredaj što znači da si mogao otkazati uslugu u bilo kojem trenutku,a ne biti phone i internet warrior i trkeljati bezveze.

O, lave moj hrabri. Sve ti znaš isto kao i ovaj ispod tebe. Stvarno ne osječam potrebu da ti se objašnjavam šta se sve dešavalo tih 50 dana koliko je trajala odiseja. 

Samo jedan detalj, nagovorio sam još jednu osobu da isto tako produži ugovor i to prvi dan akcije. po objašnjenju operaterke sve je bilo ok. Nakon 15 dana prilokom provjere kad bi tab mogao stići lijepo nam je objašnjeno da ugovor za produljenje ugovora za Adsl na 2 godine nije ni zatraženo, nego je zatražen ugovor za 15Gb na godinu dana. Pošto nam je rečeno da se razgovori snimaju zatražili smo da nam omoguće uvid u istu. I gle čuda ta se snimka izgubila,  akcija je tada već završila. Osoba revoltirano odustaje i želi otkazati i ostale usluge , ali ne može jer ima ugovor za MAxtv. Par dana kasnije nakon što sam na ovom forumu pročitao da je prijetnja HAKOM-om, Potrošačkim Kodom, Provjerenim i sl. zgodan način da se izborimo za svoja prava, snimka je u SZK bila pronađena, uređaj je poslan distributeru i već par dana se baš fino koristi. 

Moje eskapade bi bile stvarno previše za prepričavati ovdje pa to ne želim ni činiti, ali mi stvarno nije jasno šta si mislio postići svojim komentarom.

14 godina

Pozdrav ekipa.
Zanima me ako znate što ulazi u pretplatu za internet i koje su to cjene ?
Trenutno nemam onu listu pa bi me zanimalo.
Inače imam Flat bez ugovorne obveze i imam onu najnižu brzinu

Hvala vam! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

frendica mi je produžila ugovor prije nekih mjesec dana i dobila onaj tablet alcatel t10 ili kako već i ugl. u tih mjesec dana otišo joj je zvučnik i punjač. jel se može žalit da dobije novi tablet ili kak ide postupak sad?

0 0 hvala 0
14 godina
Ivana18 kaže...

frendica mi je produžila ugovor prije nekih mjesec dana i dobila onaj tablet alcatel t10 ili kako već i ugl. u tih mjesec dana otišo joj je zvučnik i punjač. jel se može žalit da dobije novi tablet ili kak ide postupak sad?

Pa valjda je dobila s njim garanciju, barem godinu dana. Nek ode u T-com centar da ga poprave.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Ivana18 kaže...

Ne moze dobiti novog odmah. Neka ga odnete u t-com poslovnicu i oni ce ga proslijediti na servis.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina

Stigao L3 nakon mj dana u Požegu.

Moram li slati mail da dobijem unlock code? Vidio sam prije da se u ovom topicu vec pisalo kako bi trebala izgledati ta poruka, ali si ju nazalost nisam arhivirao. Ako ju tko ima, bio bi mu zahvalan da mi posalje primjerak.

I sto je s jamstvenim listom u slucaju da se nesto pokvari? Ja sam ga dobio ali je prazan.

12 godina

Za jamstvo trebaš račun gdje je poklon naplaćen.

12 godina
neaktivan

Isporućili mi mobitel LG Optimus L 3 za produljenje ADSL ugovora. Mobitel je zakjučan, kako mogu otključati mobitel, da bi koristio karticu druge mreže? Rečeno mi je da se to može!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
bobi.solo kaže...

Isporućili mi mobitel LG Optimus L 3 za produljenje ADSL ugovora. Mobitel je zakjučan, kako mogu otključati mobitel, da bi koristio karticu druge mreže? Rečeno mi je da se to može!

Treba poslati mail ovakvog sadržaja na tehnicka.podrska@t.ht.hr

Poštovani,

Molim unlock kod za otključavanje mobitela dobivenog u sklopu akcije produljenja maxadsl ugovora

Model uređaja:
IMEI: <prepisati IMEI kod sa kutije>

Podaci pretplatnika:
MAXadsl korisničko ime: <korisničko_ime>
Ime Prezime:

OIB:

Ulica i kućni broj, grad:
Broj telefona:

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:00 (pirat).
12 godina
neaktivan

Na koji e-mail da pošaljem zahtjev za deblokadu dobivenog mobitela LG L3

0 2 hvala 0
16 godina
moderator
bobi.solo kaže...

Ti to mene zezaš?

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
bobi.solo kaže...

Ti to mene zezaš?

Ovo je stvarno za {#}, pitam se koliko je razlika u sekundama, kada ste obojica poslali post skoro istovremeno!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
moderator
ATJLučko kaže...

Ovo je stvarno za {#}, pitam se koliko je razlika u sekundama, kada ste obojica poslali post skoro istovremeno!!!! 

Da tek sad vidim,a i on je nestrpljiv kad u roku od par minuta pita isto pitanje.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan

Ne zezam , nego je ogovor došao kasnije, nego sam ja ponovno postavio pitanje!  Izvinjavam se, nije bilo namjerno!  Postupio sam prema gore navedenom, i dobio  mail da ču dobiti odgovor u roku 3 dana,  Još jedan put se izvinjavam i hvala na uputama  Pozdrav!

12 godina
neaktivan

Zbog objašnjenja, zašto sam u roku nekoliko minuta poslao isto pitanje! Nije zbog nestrpljenja, već zbog ljutine i gorčine. Naime, cijelo jutro me operateri vozaju, od jednog do drugog, jedan tumaći, da mobitel nije zaključan i to nemože biti, drugi, da je to normalno jer moram koristiti mobitel samo T-com mreže, treći, opet isto, a ja sam invalid i služim se jednom rukom, pa ti daj otvaraj aparat, vadi karticu, zatvaraj i opet isto, I na kraju jedan me traži da mu pročitam  IMEI broj sa mobitela, ja ga nigdje ne vidim, pa ponovo, na novo, da bi mi rekao da je broj na kučištu ispod baterije. Pa zamislite Vi to. Očitam mu broj, i dajem broj na koji mi može poslati poruku, kako mi operater reće. Za 10 minuta dobijem SMS sljedećeg sadržaja:  " pošaljite broj IMI na broj *#61#. " Pošaljem i ništa, Ponovo zovem  operatera, sad drugi . neka zbilja ljubazna žena, koja mi daje meil na koji da pošaljem zahtjev / helpdesk.poslovna@t.ht.hr /  Meil normalno ne prolazi,)

E sad mi recite tko nakon toga svega nebi bio živčan i van sebe?  Oprostite kaj sam Vas gnjavio, ali sada sam se bar ispuhao i puno mi je lakše. Pozdrav!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cisto informativno, koliko ste cekali kod za otkljucavanje mobitela nakon sto ste poslali mail?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U roku od 24 sata dostavljena šifra za ulaz i  Kod 10-ak brojeva, Važna napomena za otključavanje morate umetnuti simpa karticu, jer sa mobitelom je niste dobili, a zaključan je  na T-com mrežu.. Ja sam je posudio na 5 minuta, dok sam dekodirao uređaj.

13 godina
neaktivan

I ja dobih LG Optimus L3. :-)

Zahtjev predao 04.03., a mobitel stigao danas; 28.03. Zapakiran, u kutiji. Dvoumim se dali da ga ostavim kao drugi phone ili da ga prodam neraspakiranog ?

Poslao zahtjev za unlock code... Hvala na savjetima ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 20:34 (Reaktivac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@bobi.solo

Mislis VIP ili TELE2 karticu ? Ako je kodiran na 098 ili 099, ne vidim smisla da ubacujes simpa karticu, jer ti mob. u oba slucaja radi ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 22:40 (Reaktivac).
12 godina
neaktivan

U Vip paše kartica  091 i  092 (Vip i Tomato)a simpa  098, 099 i 095 Tele 2

12 godina

Ma T-Com je ku*ac, prvo ti ukinu snimanje na nOvoajTV, pa onda ne pružaju HBO GO uslugu. . .

Priopćenje HBO Adrie;
-> Trenutno je pružatelj usluge je B.net i Vipnet, a u budućnosti se nadamo da će to biti i T-Com i ostali operateri. Mi nemamo utjecaja na poslovne odluke operatera.

Brzine bolje ni ne spominjati, još jednu stvar moram navesti, ja već dvije godine pokušavam dobiti dodatni maxtv prijemnik, svaki mj. podnosim zahtijev za dodatni max.tv prijemnik i svaki j*beni put ODBIJENO,

razlog; Preopterećena centrala, i sve dok neko iz moje ulice ne raskine ugovor sa T-Comom ja nemam j*bene šanse dobiti drugi prijemnik, ali bitno da su oni meni prije dvije godine; Gospodine to će se brzo riješiti, mi svakodnevno nadograđujemo naše centrale. . .

Vijerovatno sam fullo temu, ako jesam izvinjavam se, ali eto neka svi zanju koje su svinje te švabe. . .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diazz72 kaže...

Ma T-Com je ku*ac, prvo ti ukinu snimanje na nOvoajTV, pa onda ne pružaju HBO GO uslugu. . .

Priopćenje HBO Adrie;
-> Trenutno je pružatelj usluge je B.net i Vipnet, a u budućnosti se nadamo da će to biti i T-Com i ostali operateri. Mi nemamo utjecaja na poslovne odluke operatera.

Brzine bolje ni ne spominjati, još jednu stvar moram navesti, ja već dvije godine pokušavam dobiti dodatni maxtv prijemnik, svaki mj. podnosim zahtijev za dodatni max.tv prijemnik i svaki j*beni put ODBIJENO,

razlog; Preopterećena centrala, i sve dok neko iz moje ulice ne raskine ugovor sa T-Comom ja nemam j*bene šanse dobiti drugi prijemnik, ali bitno da su oni meni prije dvije godine; Gospodine to će se brzo riješiti, mi svakodnevno nadograđujemo naše centrale. . .

Vijerovatno sam fullo temu, ako jesam izvinjavam se, ali eto neka svi zanju koje su svinje te švabe. . .

Pitaj Novu TV zasto ne daju snimat program. Sto se tice dodatnog stba, siguran sam da mozes prezivjeti i bez njega...

12 godina
neaktivan

MAXadsl + MAXtv = tablet Huawei MediaPad 7 Lite WiFi

Uz ugovor na 12mj. - 399 kn

Uz ugovor na 24mj. -  99 kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ima itko neku informaciju kad će se dijeliti neki mobitel za produženje ugovora za MaxADSL

0 0 hvala 0
14 godina

Istekao mi ugovor, čekao sam da ponude nešto za produženje i ništa, u međuvremenu prešao na Iskon, stanje nikad bolje, duplo veći upload i brzina isporučena.

A oni sada imaju akcije.

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li je netko dobio fixni telefon koji dijele od 3. mj za produzenje telefonskog prikljucka ? Dijele nekakav na touch, ja vec tocno mj. dana cekam.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
17 godina
nijo123 kaže...

Jel ima itko neku informaciju kad će se dijeliti neki mobitel za produženje ugovora za MaxADSL

Dijeli se već dosta dugo. Trenutno ti je u ponudi LG Optimus L3 II.

Bit će!
12 godina
neaktivan

produžio sam ugovor 16.12.2012 i ponudili su mi tablet na koji sam pristao (alkatel)a tek sam jučer dobio nakon puno zvanja i čekanja tablet samsung galaksy tab 2 

pa me zanima dali je ista nadoplata kao za dogovoreni alkatel tablet ili veča a nigdje nepiše za taj samsung.

0 0 hvala 0
17 godina

platit ćeš ga 8 kuna kao što si i trebao onaj alcatel.

Bit će!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice