Sve ovisi kako koga dobijes na telefon i kakav si prema njima. Npr ja sam produzio ugovor 9.2 i dobio sam tablet medu prvima tu koji su isto produzili, a produzio sam preko telefona.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako sam naveo , a i kolega lučko, ako nije u T-Centru vjerojatno nešto neče biti u redu, ako ništa drugo onda budete čekali neko vrijeme
Zna li tko točne modele tableta koji su bili prije? Jedan je bio skuplji a jedan jeftiniji no ne znam njihove specifikacije da ih usporedim sa nekom sljedećom ponudom.
Alcatel One Touch T10 7" je mislim bio jedan a drugi je bio neku Huawei, mislim MediaPad ali ne znam koji točno.
Zna li tko točne modele tableta koji su bili prije? Jedan je bio skuplji a jedan jeftiniji no ne znam njihove specifikacije da ih usporedim sa nekom sljedećom ponudom.
Alcatel T10 i Huawei MediaPad Lite 7.0
Ma o čemu ti pričas?? Jedini najpravedniji i najpošteniji je upravo HT, i najskuplji , no to je cijena najkvalitetnije usluge u HR, čitajte što potpisujete i nečete imati problema. Ako imate pisani trag kojim im ukazujete njihovu pogrešku , prigovor če biti riješen u vašu korist, za svaki ugovor koji radite u TCentru imate papir, za svaki račun od TCentra imate papir, za svaku uslugu imate papir, a ovo preko telefona.............. može biti i papa s druge strane i napisati bilo što
o njihovom poštenju, osjećaju za pravdu i iskrenosti da se polemizirato do sutra, ako netko ne vidi između redaka to je druga stvar, toliko o njihovom ponašanju i kulturi
mora da ovaj wontay radi u tcomu, možda i kao agent, pa ima tople utopijske misli o dotičnome, laka noć
oce biti neki poklon za produzenje adsl-a?
istjece za 2dana :/ možda za uskrs nesto novo?
No dobro. Ja sam preso na vip. Ceko jesam oko 55 dana da se linija od hta preuzme jer naravno ht gubi masovno korisnike i odbijaju zahtjeve radi gluposti. Te zbog poduzeg cekanja dobio na poklon instalaciju od strane njih iako je trebala ic samo instalacija, mjesec dana koristenja cijelog programskog paketa i popust. Sluzba za korisnike dok sam zvao kad ce ukljucenje odlicna ... ono uvjek veseli ... oce pricat.. dok kad ht zovem koda da im sve lade potonule.
Isto tako sam zvao i vipovu tehnicku podrsku jucer jer me zanimale neke stvari oko drugih rutera na njihovoj mrezi i lijepo covjek sve objasnio, mozes i ovako i onako. Di bi to ht mozes mislit.
A najbitnije... usluga odlicna cijena super 270 kn 12 mj ugovor...
E sad da ne ispane da hvalim samo vip a pljujem tcom
Imo sam tcom sve tri usluge od 2008. A prije toga samo net i telefon. Je radilo je to sve vise manje ok. Iptv u pocetku i ne bas sjajno. No u zadnje vrijeme prije raskida svega.. na racunima se pocele pojavliivat usluge koje ne koristim ovo ono... kad napisem prigovor otpisu i ispricavaju se. Ma da ono ako prode nama super platit cu.
T com ako ne krene nekim drugim smjerom nece dobro zavrsit pogotovo kad se u eu ude.

Gle , bez uvrijede ali tako si i zaslužio kad ugovor potpisuješ putem telefona, vidio si što potpisuješ? mačka u vreči? 1. Kada na ulici radiš ugovor na nekom štandu , traže te kopiju osobne, daju ti ugovor ali ga ti ne čitaš i nisi dovoljno informiran , i uglavnom platiš više jer neke stvari nisu spomenuli, 2. Kada telefonom tražiš ugovor poštom ti pošalju da potpišeš zahtjev ili ti pošalju prethodnu obavijesti prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor sklopljen na daljinu - Zakon o zaštiti potrošača čl.36 do 55. , Raskid ugovora - Zakon o zaštiti potrošača , čl.45. st.3.
Zato, ako potpisujes ugovor preko telefona ili web shopa. Imas pravo na raskid ugovora u roku od 7 dana, od dana kada ti dođe doma telefon ili bilo koji predmet, ako nisi zadovoljan tom uslugom. Dok nemas prava na tu mogucnost kada potpisujes u t-centru.

A tako ti to ide..Kada vide da ti istjece ugovorna obveza, zvati ce te svakih sat vremena, samo da produzis ugovor kod njih. Oni imaju besplatne pozive kada nas zovu, tak da se ne trebas cuditi nista hehe..

Ne radim u T-Comu. Serviser sam računala (u fušu) i puno puta sam postavio adsl (ajmo reč postavio- spojio router ali nevjerojanto da mnogo ljudi niti to nezna) , na taj način sam sakupio uistinu mnoga iskustva, jako velik broj ljudi je potpisao ugovor za Max tv jer su im ovi što lupaju po vratima prodavali priče da se TV usluga u HR gasi i da više neče imati slike, (vrijeme prelaska na DVB-), mnogima su prodali 1gb prometa jer je to kao dovoljno itd. da ne nabrajam sad. Iz tog razloga tvrdim da na štandu ili na ulici ne treba uzeti ništa, isto tako tvrdim da u službi za korisnike njih 75% nema pojma šta radi, največa kvalifikacija koju imaju je javljanje na telefon, tražite da vam promjene lozinku za Voip, a oni če promjeniti lozinku za adsl, pitajte bilo što o routeru a da nije tipka za reset , neče znati, imaju šalabahter - reset routera, reset linije, prijava smetnje i to je to, čast izuzecima....... osobno sam radio neke promjene preko telefona i neke nisu napravljene niti je zahtjev zabilježen u sustav. Ali zato imaju najskuplju i najbolju uslugu u Hrvatskoj, to je to, istina da je održavanje prepušteno privatnim tvrtkama ali taj privatnik tjera svoje ljudi da rade 12 sati dnevno , i subote , nedjelje ,praznike, i kome smeta neka pokupi radnu knjižicu, ali zato se svaka smetnja rješava u roku 24 sata, nekad mi se znaju javiti i isti dan, imam brzinu 10 Mbit/s a test brzine pokazuje 1250KB/sec, znači imam največu moguču brzinu, istu mjerim kod svih kome održavam računala, sve na maaksimumu, smetnje se rješavaju uglavnom u roku 12 sati, i prigovori se pozitivno rješavaju ako ste u pravu, ili izbor nekog drugog operatera gdje se samo router može čekat mjesec dana, brzina če se tek vidjet a u slučaju smetnji tko zna kad, iz tog razloga samo T-COM ,
Skrenuli smo s teme: POKLONI , Galaxy Tab je bio vrhunska prilika za ADSL, A LG Optimus koji se sada daje ne vrijedi ništa, ja čekam Max TV a za Max TV trenutno nema akcije, ako netko dobije informaciju neka javi
Tcom je nekad bio najbolji i najskuplji... sad su koma a opet najskuplji.

Kod mene je odlično, dečki na mom području rade kod tog "nekog" privatnika koji ih goni kao životinje i iz tog razloga mi ovdje imamo odličnu podršku, naravno da mi je žao tih dečki ali to je surova stvarnost,
Čekam akciju za Max TV....
Zato, ako potpisujes ugovor preko telefona ili web shopa. Imas pravo na raskid ugovora u roku od 7 dana, od dana kada ti dođe doma telefon ili bilo koji predmet, ako nisi zadovoljan tom uslugom. Dok nemas prava na tu mogucnost kada potpisujes u t-centru.
Zapravo je 14 dana kad se potpisuje kod vanjskih a 7 dana kad se ugovara preko telefona.
Ne radim u T-Comu. Serviser sam računala (u fušu) i puno puta sam postavio adsl (ajmo reč postavio- spojio router ali nevjerojanto da mnogo ljudi niti to nezna) , na taj način sam sakupio uistinu mnoga iskustva, jako velik broj ljudi je potpisao ugovor za Max tv jer su im ovi što lupaju po vratima prodavali priče da se TV usluga u HR gasi i da više neče imati slike, (vrijeme prelaska na DVB-), mnogima su prodali 1gb prometa jer je to kao dovoljno itd. da ne nabrajam sad. Iz tog razloga tvrdim da na štandu ili na ulici ne treba uzeti ništa, isto tako tvrdim da u službi za korisnike njih 75% nema pojma šta radi, največa kvalifikacija koju imaju je javljanje na telefon, tražite da vam promjene lozinku za Voip, a oni če promjeniti lozinku za adsl, pitajte bilo što o routeru a da nije tipka za reset , neče znati, imaju šalabahter - reset routera, reset linije, prijava smetnje i to je to, čast izuzecima....... osobno sam radio neke promjene preko telefona i neke nisu napravljene niti je zahtjev zabilježen u sustav. Ali zato imaju najskuplju i najbolju uslugu u Hrvatskoj, to je to, istina da je održavanje prepušteno privatnim tvrtkama ali taj privatnik tjera svoje ljudi da rade 12 sati dnevno , i subote , nedjelje ,praznike, i kome smeta neka pokupi radnu knjižicu, ali zato se svaka smetnja rješava u roku 24 sata, nekad mi se znaju javiti i isti dan, imam brzinu 10 Mbit/s a test brzine pokazuje 1250KB/sec, znači imam največu moguču brzinu, istu mjerim kod svih kome održavam računala, sve na maaksimumu, smetnje se rješavaju uglavnom u roku 12 sati, i prigovori se pozitivno rješavaju ako ste u pravu, ili izbor nekog drugog operatera gdje se samo router može čekat mjesec dana, brzina če se tek vidjet a u slučaju smetnji tko zna kad, iz tog razloga samo T-COM ,
Skrenuli smo s teme: POKLONI , Galaxy Tab je bio vrhunska prilika za ADSL, A LG Optimus koji se sada daje ne vrijedi ništa, ja čekam Max TV a za Max TV trenutno nema akcije, ako netko dobije informaciju neka javi
A brate jesi ga nasro da to svijet nije vidio. Vrijedas te studente koji rade u SZK,a sebe nazivas nekim znalcem jer si postavio par rutera. Voip lozinku ti ne moze promjeniti SZK tako da pricas napamet,o ruteru ne mozes dobiti odgovor detaljnije jer SZK ne daje podrsku za portove i ostale malo zahtjevnije stvari.
Jedino sto si pametno reko u ovom svom postu je da je T-com sve prepustio vanjskim izvodacima i da ih sef naganja onda na sve strane dok on ladno kupi pare od T-coma. No,kao sto su mnogi naveli doci cemo i mi u tu EU pa ce se morati dogadati promjene..
Po čemu sam ja to veliki znalac, zbog postavljanja routera???? Nisam rekao da imam CCNP, zato ti komentar nije na mjestu, TKO JE SPOMINJAO STUDENTE? JA NISAM - niti znam tko radi u SZK, ali ako su studenti koji rade u Tehničkoj podršci tvrtke koja se temelji isključivo na mrežnim tehnologijama onda ti studenti trebaju znati sve o istima, student nakon 4 godine škole tehničkog smjera i nakon toga 4 godine studija ima to u malom prstu, a reset routera možeš napravit i bez osnovne škole, a kad ti smrzne Max TV onda ti šalju tehničara koji mijenja STB, a u dva od tri slučaja problem se rješava resetiranjem STB-a umjesto da si dan bez Max TV-a i troška izlaska tehničara, Sad nazovi tog studenta (ako je student) i pitaj ga kako se radi hard reset STB-a. Tko ne zna svoj posao neka ga prepusti drugome, ima onih koji znaju i žele raditi. I svaka čast ljubaznim agentima koji znaju pomoči kad ih trebaš, ima i takvih
tema je pokloni za produženje ugovora sa t-comom, već par stranica drobite gluposti bio bi red da prestanete, hvala
Tcom je nekad bio najbolji i najskuplji... sad su koma a opet najskuplji.
A sad je Vip najbolji? Samo hvališ taj Vip, a nemaš ga niti mjesec dana.
Ko nije shvato sta je pjesnik htjeo rec neka pita rado cu objasnit. (Prije svega skolsku praksu sam odradivo u firmi koja im je koperant i znam kako u zadnje vrijeme to funkcionira. Vi kazete gazda bere lovu i tjeta radnike.. mos mislit... odradene naloge ne placaju pi 3 mjeseca i svasta bude)

Ma to su gluposti ko je najbolji.. Po cemu je to vip bolji od t-coma imam max tv i adsl od t-coma i nikad nisam imao problema, Isto tako sam na pretplati u vipu takoder nemam nikakvih problema.. A neko ima max adsl pa mu ne radi, ako ti ne odgovara prebacis se na drugog operatera, a ne tu pisat sta je bolje..
Svakome je netko bolji dok ne dođe Imam par iskustava: zahtjev za isključivanje linije - isključena za 45 minuta,, prekid ugovorne obveze i na istom broju stavljam novu ugovornu obvezu - 24 sata, otklon smetnje - iduče jutro u 8 sati (svaki put), no čim su održavanje prepustili vanjskima zna se kuda to ide.........
Slušajte PC-Stručnjak čitajući njegove postove odma skužiš da je maksimalno objektivan. A samo ime mu je
Ja iskreno neznam šta pojedincima nepaše, moja obitelj je u T-Comu i T-Mobileu od praktički samih dolazaka u Hrvatsku i Požegu i iskreno, nepamtim baš probleme. Flat ADSL imam cca 3 i pol godine, i veza ako je u to vrijeme puklo 5 puta na minutu puno sam rekao. Tehničku službu kad god sam zvao javljanje je bilo brzo i problem uvjek rješen u jako kratkom roku. A i mislim da plaćam 160kn (ili 140, 150, stvarno neznam) taj flat mjesečno i to uopće nije skupo. A pretplata na mobitelima, 3 broja, Extra Obitelj + L, neograničeno poziva u T-com mrežu, 450 minuta prema ostalim mrežama, 250 poruka, flat internet za 330kn. Sasvim pristojna cijena ako uzmemo u obzir šta sve dobivam i naravno, pokrivenost signalom, jer bio sam svagdje i nije da ga nekad nisam imao.
Moje je ime na forumi interna šala iz mog razreda srednje škole, no nebitno.
Ja sam isto t-mobile, t-com bio do negdje prije, t-mobile korisnik sam još uvjek no to je ok usluga tarifa i cijena odlične.
No postoji i jeftinije a jednako kvalitetno, tako da, nisam ja imo nekakvih problema s tcomom sve to ok al ono računi su katastrofa, jedno vrijeme nisam ni plačo dok nisam došo do neki para pa podmirio sve.
A evo i današnjeg iskustva, dakle čekam na preseljenje broja već 2 mjeseca nikako da dođu, (odnosno dođu s nalogom na kojem piše otkalnjanje smetnje na halo usluzi, a ne prijenos) kad ja kažem što sam trebo ljepo ne možemo ne piše na nalogu, ok zovem SZK naprave novi nalog i evo od 3.1. danas su se udostojili prenest broj, ali naravno zajeb... su i to dobrano, pošto sam dsl, maxtv po tom broju isključio trebalo je prenesti samo fiksnu koja je na IMS-u, ok oni su pokupili opremu neznam zašto kad se seli mogo sam je sam odnest (1 ruter), no da bi danas došli i pošto nisam bio kod kuće mama ih pustila ne pitajući šta i oni sad lijepo uključili i dsl jer na nalogu to piše. Zovem opet szk provjerava ženska (ma simpatičan neki glas, drago mi pričat s njom, al ono krajnje iznerviran se suzdržavam da ne pošizim) da vidim trajno isključenje realizirano oprema preuzeta sve ok. Ali naplatit čemo brzinu jer smo nju pustili 23.2. ali morate zvat da storniramo.
E sad vidiš šta izvode, prije tih problema nije bilo kojih ima sad, da neko napravi toliku glupost.
Neznam zašto sami sebe uništavaju.
Inače dok sam ih imo i nisam imo ništa drugo dostupno bio sam i više nego zadovoljan. No kriza i to i nemre se protvi toga da se ne uzme povoljnije. No koliko vidim usluga je i od ovog operatera jednake kvalitete (naravno ovisi o parici, koja je solidna).
Dolje vam evo ispis iz rutera o statusu dsl veze, ja ne mogu imati problema s bilo kime.
E sad da više ne
Jucer mi kolega kaže da je zvao t-com i da je uzeo max 2 i da mu nudili Huawei tablet. I da je onda pristo na ugovor.
A brate jesi ga nasro da to svijet nije vidio. Vrijedas te studente koji rade u SZK,a sebe nazivas nekim znalcem jer si postavio par rutera.
Čekaj malo, a ja znači serem i pljujem po studentima kako si naveo jer sam rekao da 75% ljudi u SZK ne rade svoj posao kako treba
A brate jesi ga nasro da to svijet nije vidio. Vrijedas te studente koji rade u SZK,a sebe nazivas nekim znalcem jer si postavio par rutera.
Čekaj malo, a ja znači serem i pljujem po studentima kako si naveo jer sam rekao da 75% ljudi u SZK ne rade svoj posao kako treba
Slažem se.
A ti studenti..
Po meni to nije u redu od HT
Jer SZK je tu da pomogne, a ne oni samo jedno te isto..
A ne rade uvijek studenti..
Jer ja kada sam produživao ugovor riješilo se za 2 minute (valjda da se podnese zahtjev)
A kada sam neki dan kod strine, čekao sam najmanje 10 minuta da ona zahtjev podnese
Hard reset stba ne odraduju agenti jer vecina korisnika ne zna ni sto je stb, gdje im je strujni adapter od njega, a ne znaju ni gdje se pali...
Da ne pricam o tome kako polovica njih koristi mobilni internet, a ne znaju da imaju karticu unutar sticka!
Pojedinci previse ocekuju od SZK i normalno da se svaki puta uredno razocaraju.