T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.901.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

napokon, nakon dugh 37 dana stigao LG :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ima li tko link ili zna što je još u ponudi za produljenje ugovorne obveze za 24 mjeseca za internet i telefon? da ih ne gnjavim na telefon, možda ovdje tko zna? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

LG Optimus L3 za internet produljenje, Sinus C33 ili ovaj gore navedeni Vtech Retro za telefon produljenje.

Bit će!
13 godina
neaktivan

Koji je tehnički bolji od ta dva fixna telefona: Vtech Sinus C33 ili Vtech Retro VT2032 dect ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 23:07 (Reaktivac).
14 godina
neaktivan
Reaktivac kaže...

Koji je tehnički bolji od ta dva fixna telefona: Vtech Sinus C33 ili Vtech Retro VT2032 dect ?

Vtech Retro VT2032 dect-  bolji i ljepsi..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
Karlovac_047 kaže...

Svi koji imaju fiksni broj u HT-u, ako produlje ugovor na 24 mj., mozete dobiti novi bezicni telefon na TOUCH za 169kn (koje vam skinu na sljedecem racunu) i prva 2 mjeseca ne placate punu pretplatu za telefon, vec 1 kn, pa prakticki telefon dobijete za 0kn...

Cijena telefona je 179 kn , i otkuda ti ova netočna informacija o pretplati za 1 kn?

14 godina
neaktivan
Wontay kaže...
Karlovac_047 kaže...

Svi koji imaju fiksni broj u HT-u, ako produlje ugovor na 24 mj., mozete dobiti novi bezicni telefon na TOUCH za 169kn (koje vam skinu na sljedecem racunu) i prva 2 mjeseca ne placate punu pretplatu za telefon, vec 1 kn, pa prakticki telefon dobijete za 0kn...

Cijena telefona je 179 kn , i otkuda ti ova netočna informacija o pretplati za 1 kn?

Zaboravio sam napisati da se odnosi na Halo Flat uslugu

Njihov citat:

HT

Zahtjev za telefonskim uređajem nije vidljiv u sustavu.
Prva 2 mjeseca Halo Flat plaćaš 1 kn, a tek nakon 2 mjeseca, punu mjesečnu naknadu od 115,00 kn.
Ukoliko želiš da se unese zahtjev za telefonskim aparatom možemo i sada, a račun za 03/2013 će imati jasno vidljive naplate.

EDIT: Meni su rekli da je 169kn na 24mj, a ne 179kn. A za 12 mj. je oko 350kn, tako nesto..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 11:15 (Karlovac_047).
13 godina
neaktivan

A za preduženje čega se dobije taj telefon?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

A za preduženje čega se dobije taj telefon?

Moras prijeci na Halo flat, 115kn mjesecno. Neograniceni pozivi unutar t-mobile mreze. Telefon mozes dobiti za 169kn/odnosno 179kn kako neki tvrde i taj iznos ce ti naplatiti na sljedecem racunu. Prva 2. mjeseca ne placas 115kn za pretplatu za telefon, vec 1kn. Ali to ti dođe na isto. Jer te dvije pretplate su 230kn kada se zbroje, a telefon je 169/179kn i kada ti njega naplate na sljedecem racunu, ispadne ti isto, kao da si platio pune dvije pretplate.. {#}

17 godina

Nije unutar t-mobile, nego unutar t-com mreže, i onda kasnije se može spojiti u max2l paket ko nema puno poziva prema t-com.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A t-com, t-mobile..Sve mi je to isto {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

A t-com, t-mobile..Sve mi je to isto {#}

nazovi SZK T-Mobile pa pitaj kad ce opet imat tablet u ponudi za produljenje ugovora aDSL, pa javi kak je prošlo

:P

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:49 (Suhilist).
14 godina
neaktivan

• (moje ime i prezime)

Vecer, mozete mi reci, kada ce te opet dijeliti tablete za produljenje ugovora ADSL-a ?

• HT

Prati nas da ti ne promakne ponuda  Nažalost, nismo u mogućnosti unaprijed najavljivati akcije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

JA danas zvao za strinu i još uvijek dijele lg 

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Lg, dijele jos uvijek za produzenje ADSL-a, a ovaj fixni bezicni telefon koji sma naveo dijele za Halo flat ugovor. Tablete vise ne djele. A tako vise ne djele nista ni za Maxtv do daljnjeg.

15 godina
Karlovac_047 kaže...
IMVK kaže...

Lg, dijele jos uvijek za produzenje ADSL-a, a ovaj fixni bezicni telefon koji sma naveo dijele za Halo flat ugovor. Tablete vise ne djele. A tako vise ne djele nista ni za Maxtv do daljnjeg.

meni je rekla teta u t comu da ce bit neki tablet za max tv u ovom tjednu pa nije nista bilo =(

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Karlovac_047 kaže...
IMVK kaže...

meni je rekla teta u t comu da ce bit neki tablet za max tv u ovom tjednu pa nije nista bilo =(

Najbolji koji rade u t-comu i znaju istinu su oni, gdje ti se otvori chat kada otiđes na njihovu glavnu stranicu. Jako su brzi sa odgovorima i sve ti kazu, sto god ih pitas. Ja sam ih danas pitao, hoce li vratiti onaj popust za mlade, 50% popusta na određenu tarifu, i onda je rekla da je i njoj bezveze sto su to ukinuli, da joj je ovo previse i da nemaju povoljne cijene za pretplate, da koristi revoluciju u tele2. A sluzbenica radi u T-Comu. {#}

15 godina

Ako koristi revoluciju onda stvarno ne bi trebaala radit tu gdje radi, jer ako ona nezna da imaju bolju ponudu od Tele 2 što če tek tebi uvalit,                                                                                                                                                                                                                                                                                 SIMPA PREJAKA - 50 KN NAKNADA - 1000 MINUTA, FLAT SMS, 1GB INTERNET + USPOSTAVA POZIVA

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 10:59 (Wontay).

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel uspio ko rootat Lg koji je dobio na produženje? ja pokušao sve moguće, ali bez uspjeha..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja isto majko isusova, sve žive načine sam pokušao {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav društvo, 2.2. zvala me agentica tcoma i nudila mi lg uz produženje maxadsla ugovora na 24 mjeseca, mobitel je nudila za cijenu od 99 kuna, do današnjega dana ništa od toga, jučer su mi rekli da je mobitel isporučen, još pred par dana, da bi danas rekli da uopće nije, svaki puta drugačije,  u petak je došao račun od tcoma, a na njemu piše produženjeugovora na 12 mjeseci, što se uopće ne slaže sa onime što je agentica nudila i kakve razneolike pogodnosti, radilo se o ugovoru na 24 mjeseca i lg, da bi mi kada sam razgovarao jučer sa službom i gospođicom za zahtjeve rekli da zahtjev za ugovor nije zaprimljen 2.2 nego 9.2., kada sam napomenuo kada smo telefonski potvrdili i odobrili ponudu, a to je 2.2. dotična gospođica kaže,a ne bih vam znala to objasniti zašto je prošlo 7 dana, čudno mi je zašto nije agentica taj isti dan od ponoći stavila trajanje ugovora, a rekla je da od ponoći vrijedi i počinje novi ugovor, a gospođica z azahtjeve kaže nije 2.2 nego 9.2., pa problemi u sustavu što smo dogovarali ugovor na 24 mjeseca, a stoji da je 12, čista majmunisanje i pravljenje budalama korisnika, inače ništa ne prihvaćam od njih, ignoriram ih, sada sam napravio zbog člana svoje obitelji, da dobije nazovi smartphone za 99 kuna, a i uvjerio sam se u svoje razmišljanje da i kada nude besplatno ništa ne treba od njih prihvatiti jer su nepoštena i nesikrena gamad

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da i zaboravio sam spomenuti , sada nude produženje fiksne linije na 24 mjeseca uz fiksni telefon za 1 kunu, a moji ukućani žele i to prihvatiti, ja bih to odbio, što mislite da li da ponuda uopće postoji

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dexonja kaže...

da i zaboravio sam spomenuti , sada nude produženje fiksne linije na 24 mjeseca uz fiksni telefon za 1 kunu, a moji ukućani žele i to prihvatiti, ja bih to odbio, što mislite da li da ponuda uopće postoji

Za 1 kunu ? Jako cudno..Ja imam Halo Flat, najvecu tarifu za fiksni telefon, 115kn mjesecno, i trazili su me 169kn na 24 mj za telefon. I rekli su da imaju samo taj novi bezicni telefon na akciji.. Kako su tebi rekli onda da je 1kn ? 

15 godina

Gle , bez uvrijede ali tako si i zaslužio kad ugovor potpisuješ putem telefona, vidio si što potpisuješ? mačka u vreči?                                                                                                                    1. Kada na ulici radiš ugovor na nekom štandu , traže te kopiju osobne, daju ti ugovor ali ga ti ne čitaš i nisi dovoljno informiran , i uglavnom platiš više jer neke stvari nisu spomenuli,                   2. Kada telefonom tražiš ugovor poštom ti pošalju da potpišeš zahtjev ili ti pošalju prethodnu obavijesti prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor sklopljen na daljinu - Zakon o zaštiti potrošača čl.36 do 55. , Raskid ugovora -  Zakon o zaštiti potrošača , čl.45. st.3.

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

to sam im rekao, mačka u vreći, i napomenuo zakone o potrošačima, ali sramota je da par tjedana nude nešto druge, nazoveš ih i kažu da ne vrijedi to što su prije rekli, danas sam ih zvao rekli su da je došlo do pogreške u sustavi i da će sve biti ispravljeno, sreća nisam sklapao ugovor za sebe, tako reći radio sam uslugu drugoj osobi i razgovarao sa agentom umjesto te osobe, što se mene tiče , ja od niih ništa ne uzimam pa čak i da dijele đaba, ja osobno sam svake ugovore slapao u tcentru

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 17:18 (Dexonja).
14 godina
neaktivan

pismenost lvl 1000000000000000

a mislim da ni ostalo nije baš pametno...

Som la gent blaugrana

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

ali primijetio sam da nekima vrijedi nešto za 1 kunu, a nekome sa stotinjak kuna, za određene pojedince vrijedi jedno, a za cijelu HR nešto drugo, zaista bih htio da taj bahati telekom propadne, tamo ne znaš tko pije tko plaća, najžešći su u prevari penzića, susjeda su mi se žalili na njih, čuo sam svakakvih priča , o upadanju u kuću na silu, do tolike razine nepodnošljivosti i tlačenja od strane njihovih operativaca da ti se digne želudac

0 3 hvala 0
15 godina

Ma o čemu ti pričas?? Jedini najpravedniji i najpošteniji je upravo HT, i najskuplji , no to je cijena najkvalitetnije usluge u HR, čitajte što potpisujete i nečete imati problema. Ako imate pisani trag kojim im ukazujete njihovu pogrešku , prigovor če biti riješen u vašu korist, za svaki ugovor koji radite u TCentru imate papir, za svaki račun od TCentra imate papir, za svaku uslugu imate papir, a ovo preko telefona.............. može biti i papa s druge strane i napisati bilo što

1 4 hvala 0
15 godina
Wontay kaže...

Ma o čemu ti pričas?? Jedini najpravedniji i najpošteniji je upravo HT, i najskuplji , no to je cijena najkvalitetnije usluge u HR, čitajte što potpisujete i nečete imati problema. Ako imate pisani trag kojim im ukazujete njihovu pogrešku , prigovor če biti riješen u vašu korist, za svaki ugovor koji radite u TCentru imate papir, za svaki račun od TCentra imate papir, za svaku uslugu imate papir, a ovo preko telefona.............. može biti i papa s druge strane i napisati bilo što

I TKO TO UPADA U KUČU????? Službenica iz T-Coma je napustila svoje radno mjesto i vama nabija po vratima????  Naravno da ne , to su djelatnici privatne agencije koji rade za nekoga 12 sati dnevno i imaju plačeni učinak , oko 50 kn po ugovoru i na bilo koji način žele uvaliti ugovor, danas uvale 5 ugovora i imaju 250 kn, riječ je isključivo o privatnim agencijama koje uz proviziju rade ugovore, neki balavac vam napravi ugovor ali isti drži u svojoj torbi sa još sto papira i kada ga preda u firmu, a onda u firmi stoji još 15 dana, cijela priča traje barem 25-30 dana, ili odete u T-Centar i dobijete sve detalje , cijene i uvjete i u roku 10 dana imate što god ste naručili

14 godina

Makar je ovo posredno OT, vezano je i za T Com, i za produženje ugovora, a i za eventualne nekakve poklone korisnicima od kojih sam jedan i ja, T3 paketa, flat WiFi, 10Gbita brzinac, i tako to!

Kada sam prije nekih nešto više od godinu dana, možda ček bliže i dvije godine ztražio ponovno aktiviranje MAX TV-a, to sam u početku tražio po telefonskim pozivima, i tako je to trajalo preko dva tri mjeseca, a odgovori u stilu, dok dođem na red, dok provjere da li kod mene postoju uvijeti spajanja, a kao da prije nekoliko godina nisam već imao i internet i MAX TV a bormeš i telefona!

Nakon stvarno jako duuuuugo vremena, puknuo meni film, ja se jedno ujutro digao, i pravac zaputio u Zagreb, u centralni T Com centar u Savskoj, s time što sam prvo koliko sam bio narajcan otvorio vrata upravne zgrade, gdje su me ljubazno uputili na voditeljicu poslovnice, a koja me je isto krajnje ljubazno dočekala, nekako vjerujem da su joj dojavili da dolazim, opravdano vidno frustriran!

Kada me je upitala koji imam problem, ja sam joj kazao što sam imao, na što mi je ona kazala, vjerujem da će se sve ubrzo riješiti na opće i prije svega na moje zadovoljstvo, što se je na moje neopisivo iznenađenje dogodilo već SUTRA prijepodne, kada je došao čovjek iz servisne službe i instalirao ali sve, čak je bilo i ispričavanja za ne dolazak ranije, kao nije bilo routera na lageru ili nešto takvog slično!

Što sam želio kazati ovim postom, NE NIKAKO NARUČIVATI I/ILI POTPISIVATI ODOBRAVATI PUTEM TELEFONA, samo oči u oči, i to kod normalnih ljudi u centru, oni što igraju se presretača u nekim shoping centrima ili dolaze u vižite na kućna vrata, samo kulturan otpravak, po najkraćem postupku, razlog, jednostavan, takvi su dislocirani od svojih nalogodavaca, a rade po učinku, a kada šalju, to vjerojatno ide po nekom ključu okriglog oku ugodnog broja, još ako nešto dobro ne napišu ili prepišu, muke jadi i gromovi! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice