Napisao je gore da mu je stigao prije 2 tjedna. Pa daj čitajte malo prije nego ispitujete, a ne da spamate temu bezveze.
koliko ja vidim pise da je stigao za 2 tjedna a ne prije dva tijedna
Napisao je gore da mu je stigao prije 2 tjedna. Pa daj čitajte malo prije nego ispitujete, a ne da spamate temu bezveze.
A narucio ga 3.2. i to je napisao ovdje.
Kad ga je onda dobio?
Dobio sam ga otprilike 18.2 il 19.2... nisam sad 100% točan... gle.. rok je mjesec dana...al mi je rekla djelatnica u centrali da je to i puno prije...meni je dosao za 2 tjedna, nekome ce doci za mjesec dana a nekome kolko sam vidio nije uopce jos dosaoa cekaju vec 6 tjedana..a sto se tice tableta??! svaka cast... nisam se tome nadao, najiskrenije. Prezadovoljan sam tabletom . Baterija mi traje vec 2dana i 20h a stalno nesto prcam po njemu...od slika surfanja pa do mjuze...eo stvarno ,svaka cast. 2000kn dode u Linksu.
Poštovanje,
Molim vas ako mi možete potvrditi sljedece,
Istekao mi je ugovor za BRZINU, aktivan je maxtv i flat promet ali brzina ugovorom vezana je istekla, imam li ja pravo sada dobiti ono što se nudi drugima pod ''produljenjem ugovora'' ili to mogu samo oni koji uzimaju flat rate ili slicno, tipa maxtv.
I jos nesto, ukoliko i ja to mogu uzeti zasto mi je onda osoba iz t-coma rekla danas da trenutno NIŠTA ne nude korisnicima produzenje ugovora. Malo cudno zar ne? Nude li trenutno nešto ili ne, ako ne, hoce li nuditi uskoro.
Hvala unaprijed.
Tvoj slučaj se podrazumijeva pod produljenjem ugovora, imali su tablete a sada ih nemaju, mislim da imaju sada lg mobitel ali nisam siguran, nazovi službu za korisnike pa pitaj, ali se bolje strpi do uskrsa onda će bit možda kakva bolja ponuda od mobitela
pusti links,već ih nude po 1200 po oglasnicima
joj drzim fige za neki tablet za produženje..
Samo neka nude... to so idioti...
Zašto bi bili idioti ako ih prodaju... Možda uz pusta čuda tehnologije a naročito smartphone-ova i ne trebaju svima tableti...
Zasto su idioti? Pa cijena tog tableta je 1499kn u ducanu.
http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/Samsung_P3110_Galaxy_Tab_2_7.0_WiFi_8GB_tablet_Titanium_Silver_(Android)-p549.html?bid=&partner=10001
Stari potpisao ugovor 21.2. tablet došao 25.2. Stvarno vrlo brzo!
Sad mene maltretira za instrukcije kako se radi na njemu.
Ti isto markonezg si pametan...u google napises "samsung galaxy tab 2 7.0" cijene".... da gledao sam ja cijene...nema sanse da bi narucio iz neke "extreme digital" (online trogovine) ......i nikad cuo za to...ma daj ajde..skuliraj se..
tek si se rego i pises za nekog da je idiot. sta fali toj trgovini?da li si vidio gdje se nalaze?to sto ti nikad cuo za to tvoj problem...
Ti isto markonezg si pametan...u google napises "samsung galaxy tab 2 7.0" cijene".... da gledao sam ja cijene...nema sanse da bi narucio iz neke "extreme digital" (online trogovine) ......i nikad cuo za to...ma daj ajde..skuliraj se..
Ja sam kupio futrolu za galaxy tab u edigitalu i ugodno sam iznenađen.Kao prvo nije samo internet kupovina nego imaju i ducan u Importaneu u Zagrebu.Kao drugo,svu robu možeš naručiti u trgovinu,bez obaveze kupnje.I uz to cijene su povoljnije nego drugdje.Ubuduče nemoj pljuvat po nečemu o čemu ništa neznaš.
I kaj je sad ovo,ovaj naručio tablet 03.02.,onaj 21.02.,kaj nije ponuda za tablet trajala od 08.02. do 15.02.?
Ja sam kupio futrolu za galaxy tab u edigitalu i ugodno sam iznenađen.Kao prvo nije samo internet kupovina nego imaju i ducan u Importaneu u Zagrebu.Kao drugo,svu robu možeš naručiti u trgovinu,bez obaveze kupnje.I uz to cijene su povoljnije nego drugdje.Ubuduče nemoj pljuvat po nečemu o čemu ništa neznaš.
I kaj je sad ovo,ovaj naručio tablet 03.02.,onaj 21.02.,kaj nije ponuda za tablet trajala od 08.02. do 15.02.?
tako i ja mislim,stvarno neznam ko je kad narucio,ja znam da sam 14.2 i jos cekam
Nista je ne pljujem.. Samo vise sam sklon poznatim trgovinama. To je moj izbor, naravno. Reko sam svoje misljenje. A sto se tice tableta za 1200kn...ma nema sanse da bi ga prodao ispod 1500kn.
Nista je ne pljujem.. Samo vise sam sklon poznatim trgovinama. To je moj izbor, naravno. Reko sam svoje misljenje. A sto se tice tableta za 1200kn...ma nema sanse da bi ga prodao ispod 1500kn.
Pa probaj ga prodati za 1500 kn. Bas me zanima koliko bi ti dugo stajao na oglasu i kad bi spustio cijenu.
Ne, ne zelim ga prodat. Nema sanse...pre je*na je to stvarcica za prodat.
Kao sto ti je vec odgovoreno, ne radi se samo o online trogovini nego o trgovini s fizickim ducanom u Importane Galeriji. Btw. ta firma je inace originalno iz svicarske, imaju godisnji promet preko 40mil Eura i ducane u dosta EU zemalja.
Stari potpisao ugovor 21.2. tablet došao 25.2. Stvarno vrlo brzo!
Sad mene maltretira za instrukcije kako se radi na njemu.
Ja uzeo novi prikljucak uz tablet za 99kn 18.02, ruter i opremu dobio 24og a na upit o tabletu rekli da me nemaju evidentiranog za tablet haha.
Nakon kraceg razgovora napisali zahtjev i pozurnicu i obecali da ce tab stici sljedeci tjedan.... vidjet cemo rekli su sljepci :)
Ispričavam se na offtopicu, ali zanima me koliko treba čekati na promjenu paketa brzine, ako je netko mijenjao? 09.02. sam podnio zahtjev preko MojTelekom portala i od onda ništa. Kad nije bilo aktivirano slijedeći dan kao za promet, pretpostavio sam da treba čekati početak mjeseca, ali ni danas ništa od toga.
Ispričavam se na offtopicu, ali zanima me koliko treba čekati na promjenu paketa brzine, ako je netko mijenjao? 09.02. sam podnio zahtjev preko MojTelekom portala i od onda ništa. Kad nije bilo aktivirano slijedeći dan kao za promet, pretpostavio sam da treba čekati početak mjeseca, ali ni danas ništa od toga.
najbolje da nazoves njihovu sluzbu 08009000 pa provijeris
A narucio ga 3.2. i to je napisao ovdje.
Kad ga je onda dobio?
zanci prije 10 dana,sto je nemoguce,a i nemoguce da je 3.2,kad su s tom akcijom krenuli 8.2
Ja sam ih jučer kontaktirao u vezi preko kojeg distributera dostavljaju tablete. Prvo sam ih kontaktirao preko fejsa i oni su mi odgovorili:
Sa informacijama o ovlaštenim distributerima ne raspolažemo. Do isporuke molimo te za strpljenje.
Onda sam ih kontaktirao preko maila
1.Poštovani,
nastavno na Vaš e-mail, želimo Vas obavijestiti kako će dostava tableta "Samsung P3110 Galaxy Tab2" biti izvršena od strane Hrvatske pošte.
Nadamo se da ste zaprimili sve potrebne informacije.
Mislim kako mogu radit u istoj firmi a ne raspolažu istim informacijama, isto tako kada sam produživao ugovor ženska mi je rekla da će doć unutar 2 tjedna, da bi dva dana kasnije rekli da će doći unutar 30 dana.
Žalosno je kako tako velika firma može biti neorganizirana
Ova služba za korisnike mi nikako nije jasna. Shvaćam da rade studenti, ali kako mogu jedan dan reći da je tablet prije 5 dana dostavljen distributeru, a drugi dan kažu da ne raspolažu informacijama kada je tablet dostavljen distributeru.
ma boli njih k za sve
Ja sam prduzio ugovor on-line 14.2. (Valentinovo) uz SGT. Jos uvijek tablet nije stigao.
Neki dan me zvali iz T-coma da mi svasta nesto ponude.
Pitaju koliki mi je mjesecni racun, a ja njima kazem da bi oni to trebli znati posto zovu iz T-coma. Zenska meni kaze da nisu povezani sa odjelom prodaje pa da nezna moj racun.
Uglavnom ja odbio njezine daljnje ponude i odmah upitao kada ce mi doci TABLET. Malo sacekao dok je ona provjerila i kaze: Vas zahtjev je zaprimljen i zahtjev je proslijedjen distributeru, drugo nista ne zna.
Samo da obavijestim ostale koji čekaju tablet. Mi smo čekali malo više od dva miseca. Stiga je tek jučer i mogu reć da je jako dobar. Riječ je o Samsung galaxy tab 2..
pozdrav iz dalmacije...
i ja san iz dalamacije znaci mogo bi ga brzo ocekivat
Do sada sam imao samo dobra iskustva s produzenjem ugovora sa T-comom.
Prvi puta sam produzio ugovor i dobio prijenosni HDD - Verbatium (250GB).
Drugi puta sam dobio HDD - WD (320 GB).
Oba su stizala u roku par dana od podnosenja zahtjeva.
Zato sam se sada iznenadio sto vec 2 tjedna cekam tablet, a on nikako da dođe.
Samo da obavijestim ostale koji čekaju tablet. Mi smo čekali malo više od dva miseca. Stiga je tek jučer i mogu reć da je jako dobar. Riječ je o Samsung galaxy tab 2..
pozdrav iz dalmacije...
kako ste cekali vise od 2 mjeseca,ako je akcija krenula za samsung galaxy 8.2