a ja se samo nadam da necemo ostati bez tableta i da nam oni sami otkazu produljenje ugovora
Po 400. put to se jednostavno nemože dogodit.
a ja se samo nadam da necemo ostati bez tableta i da nam oni sami otkazu produljenje ugovora
naravno da moze jer se i dgodilo
Može jer se meni to dogodilo.
Ako ti se to dogodilo onda se ne znas izborit za sebe i cijeli zivot ces pusit. Nazovi ih i reci da trazis preslusavanje razgovora, i da ti se dostavi sve što je u razgovoru dogovoreno, ako ne nek se snalaze i nek ti isporuče uređaj ekvivalentne vrijednosti, ako ti i dalje ne budu htjeli to odradit, izričito zahtjevaj kontakt nadređene osobe i reci da ćeš se obratit hakomu ako uređaj ne bude dostavljen i da se to odradi. Ako ni tada ne pošalju (a šanse su za to 1-2%) onda se obrati hakomu i rješi to.
Ponavljam moraju ti dat ili dogovoreni uređaj ili uređaj ekvivalentne vrijednosti uz tvoj pristanak. Vi tu možete pisat što hoćete ja vam govorim kakvo je stanje.
izgeda da netko ovdije radi za t-com
izgeda da netko ovdije radi za t-com
Izgleda da se neko zna postavit i izborit za sebe a ne dat da ga lijenčine i debili il službe za korisnike (jako ih je malo al ima ih) maslaju.
Ako ti se to dogodilo onda se ne znas izborit za sebe i cijeli zivot ces pusit. Nazovi ih i reci da trazis preslusavanje razgovora, i da ti se dostavi sve što je u razgovoru dogovoreno, ako ne nek se snalaze i nek ti isporuče uređaj ekvivalentne vrijednosti, ako ti i dalje ne budu htjeli to odradit, izričito zahtjevaj kontakt nadređene osobe i reci da ćeš se obratit hakomu ako uređaj ne bude dostavljen i da se to odradi. Ako ni tada ne pošalju (a šanse su za to 1-2%) onda se obrati hakomu i rješi to.
Ponavljam moraju ti dat ili dogovoreni uređaj ili uređaj ekvivalentne vrijednosti uz tvoj pristanak. Vi tu možete pisat što hoćete ja vam govorim kakvo je stanje.
sta mi vrijedi uredaj ekvivalente vrijednosti kad to nije ono sto je ugovorom ugovoreno,umijesto tableta,ponude mobitel,koji mi netreba jer imam i sta sada,oni su ponudili,a ja odbio
sta mi vrijedi uredaj ekvivalente vrijednosti kad to nije ono sto je ugovorom ugovoreno,umijesto tableta,ponude mobitel,koji mi netreba jer imam i sta sada,oni su ponudili,a ja odbio
Onda inzistiraj na uređaju koji si prvotno dogovorio pa vidi kako će to ispast, vjerujem da će ti se dostavit.
Onda inzistiraj na uređaju koji si prvotno dogovorio pa vidi kako će to ispast, vjerujem da će ti se dostavit.
pa sada o tome pricam,ako mi ponude nesto drugo,a ja odbijem,oni jednostavno raskidaju ugovor,jer su sa sebe skinuli odgovornost ponudenim drugim uredajem i oni su svoje ispostovali,a kako ce mi dati nesto,cega vise namaju
pa sada o tome pricam,ako mi ponude nesto drugo,a ja odbijem,oni jednostavno raskidaju ugovor,jer su sa sebe skinuli odgovornost ponudenim drugim uredajem i oni su svoje ispostovali,a kako ce mi dati nesto,cega vise namaju
Narucit ce, izvuc ce negdje, sta ja znam. Govorim ti, ako je dogovoreno da ti moraju dostavit uređaj, moraju ga dostavit. Nemogu ti ponudit nešto i potpisat s tobom ugovor a onda kasnije samo tako otkazat. Kad su me zvali za MAX3L paket zelim li uzet, sve se moze dogovorit telefonski, nemora se nista potpisivat, a ako ja mislim raskinit to -> plaćam penale. A di su njima penali za raskid ovoga? Ponavljam, morate dobit uređaj..
Zovi ih inzistiraj na uređaju i da se to rješi i da se nećeš maknit sa linije. Ja svaki put kad zovem s druge strane ljubazni agent čini sve od sebe da me se ljubazno rješi, pa mu jasno dam do znanja, neću se maknit s linije dok mi se uređaj ne pošalje distributeru.
Ne pričaj gluposti
Podnio sam službeni prigovor. Svoja predavanja o nečijem neizboravanju i slične stvari nemoj pripovijedati bez da znaš što sam napravio i koje postupke učinio.
A sada da objasnim daljnje događaje nakon prekida ugovora od strane t-coma. Možda nekome pomogne u budućim situacijama:
Narucit ce, izvuc ce negdje, sta ja znam. Govorim ti, ako je dogovoreno da ti moraju dostavit uređaj, moraju ga dostavit. Nemogu ti ponudit nešto i potpisat s tobom ugovor a onda kasnije samo tako otkazat. Kad su me zvali za MAX3L paket zelim li uzet, sve se moze dogovorit telefonski, nemora se nista potpisivat, a ako ja mislim raskinit to -> plaćam penale. A di su njima penali za raskid ovoga? Ponavljam, morate dobit uređaj..
Zovi ih inzistiraj na uređaju i da se to rješi i da se nećeš maknit sa linije. Ja svaki put kad zovem s druge strane ljubazni agent čini sve od sebe da me se ljubazno rješi, pa mu jasno dam do znanja, neću se maknit s linije dok mi se uređaj ne pošalje distributeru.
u toj prici njihova je obveza zakonom ponuditi nesto drugo sto oni uredno i ponude,a na nama je da li prihvacamo ili ne
gdje se može vidjeti kad sam produžio ugovor?
pozivom sluzbi 08009000 ili na fb
Evo sad sam bio u T-centru i rekla mi je žena da će iduči tjedan bit neki novi tablet u ponudi i da mi samo može napomenuti da će biti 7" model.
On će bit uz produljenje maxtva
Evo sad sam bio u T-centru i rekla mi je žena da će iduči tjedan bit neki novi tablet u ponudi i da mi samo može napomenuti da će biti 7" model.
1g čekam da bude nešto za maxtv,nadam se da nije neki zajeb
1g čekam da bude nešto za maxtv,nadam se da nije neki zajeb
I valjda će 99kn bit
znači tablet za max tv? :D ne loše :D
znači tablet za max tv? :D ne loše :D
Pa da :D i jos imas onaj probni 3 mjeseca za kunu :D ja dobio sad za mob
1., 2. i 3. stavka pokusaje te se rjesit i olaksat sebi posao. Pricekaj odgovor na prigovor, ako odgovor ne bude tablet zovi trazi nadređenog ili hakom. Ne pametujem nego ti govorim kako je stanje i pokusajem pomoc. Inace sto prije nazoves i kazes ne micem se s linije dok mi ne posaljete tablet distributeru vasem, vece su sanse da ces dobit galaxy tab 2. Toliko od mene, dalje me mos vrijedjat i napadat koliko oces ja sam ti pokusao pomoc koliko god sam mogao.
i za mob? superica :D sjećam se kad sam prvi put uzimala max adsl bila je ta akcija 3 mjeseca za kunu,al znam da sam morala plaćat svejedno,ne sjećam se koji je iznos bio,mislim da je bilo samo održavanje ili tako nešto,al ugl nije bilo samo kunu,budemo vidli kak će ovo ić :D
Ja sam naručio Samsung galaxy tab 2 7.0" i stigao mi je točno za 2 tjedna. Sad gledam za ovaj LG...to je cisto sra*nje... Nema sanse da bi produzio ugovor, cekao bi nesto bolje. Iz Hr zagorja sam i zadovoljan sam ... Koristim i internet i max tv i nemam niakvih primjedbi. Koristim 10 mb/s a plaćam 5 mb/s :)) ... to sam imao ludu srecu što mi se javio lik iz tehničke službe i besplatno mi podigao brzinu neta. Neznam ko je ni kako...al nit me nije briga :) ..
Ja sam naručio Samsung galaxy tab 2 7.0" i stigao mi je točno za 2 tjedna. Sad gledam za ovaj LG...to je cisto sra*nje... Nema sanse da bi produzio ugovor, cekao bi nesto bolje. Iz Hr zagorja sam i zadovoljan sam ... Koristim i internet i max tv i nemam niakvih primjedbi. Koristim 10 mb/s a plaćam 5 mb/s :)) ... to sam imao ludu srecu što mi se javio lik iz tehničke službe i besplatno mi podigao brzinu neta. Neznam ko je ni kako...al nit me nije briga :) ..
Kada si ga naručio?
Kada si ga naručio?
ja sam 14.2 i jos nista nije doslo
3.2. 2013. ako se ne varam... zvao sam telefonski u nedjelju...
3.2. 2013. ako se ne varam...
a kad ti je dosao,da li si uzeo uz produzenje ugovora ili kao novi korisnik?
Produljenje na 2 god.. Donio HP (poštar)..i samo potpises da si preuzeo tablet....nit sam vidio ugovor nit sam platio 100kn..vjerojatno ce ovih 100kn dodat na racun za internet....
Produljenje na 2 god.. Donio HP (poštar)..i samo potpises da si preuzeo tablet....nit sam vidio ugovor nit sam platio 100kn..vjerojatno ce ovih 100kn dodat na racun za internet....
tih 99kn ce biti vidljivo na racunu,danas ti je stigao?
Napisao je gore da mu je stigao prije 2 tjedna. Pa daj čitajte malo prije nego ispitujete, a ne da spamate temu bezveze.
Poštovanje,
Molim vas ako mi možete potvrditi sljedece,
Istekao mi je ugovor za BRZINU, aktivan je maxtv i flat promet ali brzina ugovorom vezana je istekla, imam li ja pravo sada dobiti ono što se nudi drugima pod ''produljenjem ugovora'' ili to mogu samo oni koji uzimaju flat rate ili slicno, tipa maxtv.
I jos nesto, ukoliko i ja to mogu uzeti zasto mi je onda osoba iz t-coma rekla danas da trenutno NIŠTA ne nude korisnicima produzenje ugovora. Malo cudno zar ne? Nude li trenutno nešto ili ne, ako ne, hoce li nuditi uskoro.
Hvala unaprijed.