T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.903.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
neve111 kaže...
unique83 kaže...

U ponudi više nema samsunga za nove korisnike nego će biti od 01.03. neki 7 inčni tablet (wifi)...Ako želite pitat koji...nemojte. Nemam pojma

Da li će to vrijedit samo za nove ili i za postojeće koji produžuju ugovor?

Samo za nove. Postojeći i dalje mogu dobiti LG mobitel.

Bit će!
15 godina
neaktivan

Al tu se fakat ne zna tko pije a tko placa, frendica mi nazvala 20i nekog, za tablet, tada su se nudili novim korisnicima i agentica joj je uredno produzila ugovor, znaci nije novi korisnik i dobila tablet, a citam kako su neke zvali da im otkazu jer ih kao nema, ccc...

p.s. nije imala nikakve veze, ak budete na to pucali, normalno je nazvala i valjda imala srece, mene su danas zvali pitati me da li bi htio tablet za produzenje ugovora, ja zenskoj lijepo kazem da sam produzio i vec dobio tablet, ona meni kaze da nije istina, u sustavu nista ne pise :D, mislim ne bi se ja bunio da sam dobio tablet badava i sto je najbolje nemam ugovorne obveze....

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uny kaže...

Al tu se fakat ne zna tko pije a tko placa, frendica mi nazvala 20i nekog, za tablet, tada su se nudili novim korisnicima i agentica joj je uredno produzila ugovor, znaci nije novi korisnik i dobila tablet, a citam kako su neke zvali da im otkazu jer ih kao nema, ccc...

To su gluposti koje se izmišljaju po forumu. Ako je tablet telefonski dogovoren, mora doć. Ako se dogodi da im je nestalo zaliha naručuje nove dok vam ne dostave, ako ne dat će vam uređaj u protuvrijednosti.

Jedine nekakve klimave teoretske šanse da se taj zahtjev stornira su jedino ako je agent u SZK liječnina i kretenčina i ne da mu se rješavat slučaj pa te nazove i obavijesti da ništa od toga, al onda jednostavno nazoviš ih i zatražiš preslušanje razgovora gdje je dogovoren tablet i zahtjevaš da ti se dostavi, jednostavno ga nemožeš ne dobit. U krajnju ruku obratiš se hakomu da preslušaju razgovor..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

Dal se to meni čini ili su SGT nekak prestali stizati :D

Tako izgleda, mislim ja bi ga prije pjesice donio nego ovi preko dobavljača, prošli ponedjeljak sam naručio usb stick preko e baya iz honk konga i stigo mi jučer, mislim ako može stick za tjedan dana preć tisuće km a ovaj tab u roku 2 tjedna ni par sto km o čemu mi ovdje pričamo

16 godina

Pa netko treba i proizvesti te uređaje, zapakirati ih i onda dostaviti do Hrvatske, e tek onda može dobavljač početi slati tablete/mobitele. Ne šalju samo 10 uređaja, tko zna kolko ljudi je uzelo tablet kad i vi, pa sad moraju čekati novu pošiljku jer očito nemaju dosta da bi svima poslali.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisam mislio da na to koliko im treba da stignu,već izgleda da su ispucali zalihu,prošli tjedan svakih pola sata novi post da je stigao nekom tablet,a sad ništa.Baš me zanima za koliko če krenuti nova isporuka,samo se nadam da nebu bilo ko s onim Huawei-ma i Alcatelima...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa netko treba i proizvesti te uređaje, zapakirati ih i onda dostaviti do Hrvatske, e tek onda može dobavljač početi slati tablete/mobitele. Ne šalju samo 10 uređaja, tko zna kolko ljudi je uzelo tablet kad i vi, pa sad moraju čekati novu pošiljku jer očito nemaju dosta da bi svima poslali.

Zašto onda većinom svima pa i meni su mi rekli da je tablet poslan?Onda bolje da su rekli, slušajte ponestalo nam zaliha kroz 10 dana će stić druge i onda ćemo ga poslat

15 godina
neaktivan

Poz svima.

Evo moje situlacije. Narucen tab preko szk 13.02. Radi se o produljenju ugovora, stari mi je isteko prije tri godine. Kad sam narucivo nije bilo problema, receno mi je da je naruceno. 

Zvao sam jucer da cujem status posiljke i receno mi je da je tab osiguran i da je poslan dostavljacima ali da sigurno nece stici jos kojih mjesec dana :P. Na pitanje zasto odgovor je bio da je to tako uredeno u firmi.

Gledam na tcom korisnickim stranicama, tamo na eracun, jos uvijek mi na internet statusu pretplatnickog ugovora stoji da ne postoji ugovorna obaveza.

lp

Danijel

0 0 hvala 0
16 godina
Mchammer kaže...

Zašto onda većinom svima pa i meni su mi rekli da je tablet poslan?Onda bolje da su rekli, slušajte ponestalo nam zaliha kroz 10 dana će stić druge i onda ćemo ga poslat

Već ti je mnogo ljudi napisalo ovdje. Zato što na SZK rade studenti koji obično nemaju pojma o tome, jedino što oni mogu znati je da dali je zahtjev poslan distributeru ili ne. Ne kažu da je tablet poslan nego da je zahtjev poslan distributer, a on će poslati kad će imati uređaje na raspolaganju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 11:33 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

Izvin'te na upadu, ali meni tu ništa nije jasno. Gdje mogu pogledati šta nude, bodove i sve to? Otvorim svoj "moj telekom portal" i nit mogu vidjet te bodove, nit produžit ugovor, nit vidjet popis poklona. Kada dođem do tog dijela s poklonima preko linka s googla, prigovara da nemam uslugu pridruženu računu, pa ju pridružim, dođem ponovno i opet isto?! 

update: na moj telekom portalu, pod internet, pod "status pretplatničkog ugovora" mi stoji da ne postoji UO za bilo šta. Isto tako, kada probam dodati novu uslugu u telekom ID kaže da je usluga već registrirana, i opet kada se vratim na onu ponudu, neda mi da ništa gledam nego da nema pridružene usluge za koju je moguće ostvariti popust/poklon ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 11:36 (SebaOS).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zbrkan im je taj portal, poglavito ako imas neki od maxtri paketa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ima netko "inside" informaciju kada će biti nekakva akcija za produljenje MAX TV-a?

I kaj su zadnje davali kao poklon za produljenje MAX TV-a? Nemogu se sjetit.

0 0 hvala 0
17 godina

Za max tv će možda biti nešto na kraju 3. mjeseca. Tj predstavit će se neki novi paketi pa će valjda onda biti i neke pogodnosti. Ništa se ne zna do 2-3 dana prije nego krene neka akcija.

EDIT: Za max2/3 su bili tableti (Huawei i Alcatel) ako se ne varam

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 12:55 (unique83).
15 godina
neaktivan

uskoro novi tableti {#} isto za adsl :) 7" wifi {#} 

neprovjereno, alii realno za očekivati kroz par dana..

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo mene je t-mobile vrlo ugodno iznenadio

Narucili smo prije vise od mjesec dana MAX 3 M paket i trebali smo dobiti Alcatel t10 za 8kn

Međutim čekali smo nešto duže i zvali t-com nekoliko puta,i oni su se ispričali i obecali tablet do kraja 2. mjeseca

Sad dodjem doma s prakse i vidim paket - Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 :D

Stvarno ugodno iznenađenje,cekanje se isplatilo

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 11:57 (bancic123).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Narucili smo prije vise od mjesec dana MAX 3 M paket i trebali smo dobiti Alcatel t10 za 8kn

Međutim čekali smo nešto duže i zvali t-com nekoliko puta,i oni su se ispričali i obecali tablet do kraja 2. mjeseca

Sad dodjem doma s prakse i vidim paket - Samsung Galaxy Tab 2 :D

Ajde da su barem nesto posteno napravili{#}

12 godina
neaktivan
Pa gdje zivis?
14 godina
kakapo kaže...

nek se isprse i ubace nexus 7 za produljenje :D

12 godina
neaktivan

Je li netko dobio LG ovaj tjedan? (meni ga još, naravno, nema){#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Mislim da bi ipad 4 10" ipak više odgovarao mjesečnoj naknadi.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan

jel neko dobio tab 2 priliom produzivanja ugovora,koliko vidim ko je produzio do 12.2 ti su dobili,a poslije vise nitko ne javlja da li je dobio

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
luna71 kaže...

jel neko dobio tab 2 priliom produzivanja ugovora,koliko vidim ko je produzio do 12.2 ti su dobili,a poslije vise nitko ne javlja da li je dobio

Ja sam 13 produžio i rekli mi da će doć ko kraja mjeseca (čisto sumnjam), pa ćemo vidjet danas

14 godina
cecenac kaže...
Spike1983 kaže...

Mislim da bi ipad 4 10" ipak više odgovarao mjesečnoj naknadi.

Ili možda novi Ford Focus.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

ja sam 14, isto su rekli prvo do kraja mj.a jucer su mi rekli do polovice 3mj.sigurno im je nestalo,pa sada ko zna,jer vidim da salju samsung umijesto alcatela onima koji su uzeli pakete

12 godina
neaktivan

Moj susjed je dobio tocno za 14 ili 15 dana i kako sam citao na fb stranici ht vecini je doslo nakon 15 dana .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakapo kaže...

misliš li na nove korisnike ili za postojeće na produljenje ugovorne obveze? {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Prije bih rekao da su se zabunili nego te nagradili za strpljenje hahaha.Koliko sam vidio znali su ljudima koji su naručili Huawei isporučiti Alcatel i obratno,ali boli te briga,uživaj u novom tabletu {#}. Samo se nadam da mi koji smo naručili Samsunge nečemo dobiti Alcatel {#}

12 godina

Jel je još ono ako produžim ugovor dobivvam tablet

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel je još ono ako produžim ugovor dobivvam tablet

ne

12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...
bancic123 kaže...

Prije bih rekao da su se zabunili nego te nagradili za strpljenje hahaha.Koliko sam vidio znali su ljudima koji su naručili Huawei isporučiti Alcatel i obratno,ali boli te briga,uživaj u novom tabletu {#}. Samo se nadam da mi koji smo naručili Samsunge nečemo dobiti Alcatel {#}

a ja se samo nadam da necemo ostati bez tableta i da nam oni sami otkazu produljenje ugovora

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice