T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.909.921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

Ima li tko max3 M?

Koliko se placa sveukupo?

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
dedaa kaže...
Dolu kaže...

A hebote!! Znaci nikakav poklon se nudi za mene(produljenje adsl-a ili max tv).  :(

Nudi se ak udes u maxtri.

Pa to je bilo i do sada.A ako uzmem Max2?

Reality is wrong. Dreams are for real.
16 godina
neaktivan

Max2 isto moze kao sto sam napisao - bitno je da nemas uo na adsl brzini i prometu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo zvali su i mene.

Uzeo sam taj za 305 kn.

KADA VAM JE DOSO PRIJEMNIK ZA MAXTV?

I kada dolazi tablet, nisam ju dobro razumio

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Presao bih na Iskon, no moram cekati 1 mjesec da prihvate ugovor+ dok posalju opremu.

14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Evo zvali su i mene.

Uzeo sam taj za 305 kn.

Meni je maxtv dosao za 3 dana, a tablet za 7 dana :D

Pioneer :D
14 godina
Dolu kaže...

Presao bih na Iskon, no moram cekati 1 mjesec da prihvate ugovor+ dok posalju opremu.

Ugovor ce ti vjerojatno prihvatiti u roku od 7 dana, i onda kad se ponadas da ce to sve proc ultrabrzo ispostavit ce se da ti opremu moraju poslat u roku od 30 dana od prihvacanja ugovora. {#}

Ali opet, mom prijatelju su sve sredili u roku od 20 dana. Tako da nikad neznas. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...
IMVK kaže...

Evo zvali su i mene.

Uzeo sam taj za 305 kn.

Meni se neka gospođica javila.

Vidi se da nezna nista.

Vide ona maxtv kroz mjesec dana,a ja cito na forumu da stize za tjedan dana.

Ona je meni rekla ja mislim tablet tek u siječnju

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
i7 extreme kaže...
IMVK kaže...

Evo zvali su i mene.

Uzeo sam taj za 305 kn.

Meni se neka gospođica javila.

Vidi se da nezna nista.

Vide ona maxtv kroz mjesec dana,a ja cito na forumu da stize za tjedan dana.

Ona je meni rekla ja mislim tablet tek u siječnju

HAAHAHAH , da u u siječnju. Doc ce ti max 7 dana, ako ne onda ih ZOVI!!

Pioneer :D
17 godina

Tableti kao preko teleprodaje dolaze krajem prosinca, ali inaće bi kao trebali u siječnju, jer se puno uzimalo pa je ponestalo.

Maxtv risiver dolazi za max 10 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 23:19 (.delboy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Okej.

Pa valjda će doći o božića

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/promotivne-ponude

Izgleda da još traje ponuda za nove ADSL korisnike, te mogu uzeti Tmobile Move 2

0 0 hvala 1
14 godina
IvanN kaže...

Izgleda da još traje ponuda za nove ADSL korisnike, te mogu uzeti Tmobile Move 2

Kaze "Uzmite novi MAXadsl ugovor
i kupite Smartphone T-Mobile Move 2 za samo 99kn" znaci ja   ne mogu uzet jer sam vec pretplatnik? Ali mi je istekao ADSL i svejedno ne mogu iskoristiti ovu ponudu?

17 godina

Zovi 08009000 pa se prijeti da češ otkazat adsl, možda ti daju nešto za zadržavanje.

1 0 hvala 0
14 godina
dinos3 kaže...
IvanN kaže...

Kaze "Uzmite novi MAXadsl ugovor
i kupite Smartphone T-Mobile Move 2 za samo 99kn" znaci ja   ne mogu uzet jer sam vec pretplatnik? Ali mi je istekao ADSL i svejedno ne mogu iskoristiti ovu ponudu?

Mozes ako ces produzit ugovor jos godinu dana..

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
14 godina

Možeš uzeti ovaj T-Mobile Move 2 za 100kn i ako produžuješ ugovor..

Mogu ti reći da je mobitel odličan, ja sam uz mobitel dobio i 2gb Micro SD. Inače se radi o Alcatel OT-918 Mix mobitelu. 

Jedino mi se ne svidja što mi je na njemu došla hrpa već instaliranih aplikacija koje nisam želio.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Bio sam u t-comu i pito da li mogu dobit tablet da bi uzeo MAX3 L i da mi je prije godinu dana isteko ugovor.Rekli su mi da nemogu jer ja imam sve to troje.Nakon 2-3 dana pito sam ih preko fejsa i oni su mi rekli da mogu ali da cu tablet dobit u sijecnju i ja kažem može.Pito sam ih u ponedeljak,a već danas mi je došo tablet :D 

Vukic

1 0 hvala 0
14 godina
vuki3 kaže...

Bio sam u t-comu i pito da li mogu dobit tablet da bi uzeo MAX3 L i da mi je prije godinu dana isteko ugovor.Rekli su mi da nemogu jer ja imam sve to troje.Nakon 2-3 dana pito sam ih preko fejsa i oni su mi rekli da mogu ali da cu tablet dobit u sijecnju i ja kažem može.Pito sam ih u ponedeljak,a već danas mi je došo tablet :D 

I registrirao si se samo kako bi mogao postat u ovoj temi. Ma milina. {#}

13 godina
neaktivan

Pa svatko negdje pocinje ili svi trebaju odmah imat 100+ rečenica u prvom postu u nekoj pametnoj temi

----------------------------------------------------------------------------------------------

Gore se spominjao Wii za produljenje, jel tko zna ista o tome?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ništa od Wii-a

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
Dolu kaže...

Pogledaj i Optimine O2 i O3 usluge ili Vip usluge.... dostupni su i preko t-com infrastrukture, Iskon TV nije dostupan preko T-com-a ako se ne varam.

ezacro kaže...

Pa svatko negdje pocinje ili svi trebaju odmah imat 100+ rečenica u prvom postu u nekoj pametnoj temi

----------------------------------------------------------------------------------------------

Gore se spominjao Wii za produljenje, jel tko zna ista o tome?

Wii je bio prije godinu, nigdje ne vidim da je sada...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina

meni je jućer teta u tcentru rekla da ce biti nesto od 10.12. novoga e sada što nezna ali misli da ce biti za ova pojedinacna produzenja usluga

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

danas stigao max-tv... međutim, nije stigao tablet koji su mi isto lijepo ponudili za produženje pretplate. jel to inače naknadno šalju ili imaju oskudicu ili nešto treće? ako tko ima slična iskustva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tablet ces dobit kroz tjedan do mjesec dana, sreca (kad si produljio?)

Inace nazovi sluzbu i zamoli da ti ubrzaju

0 0 hvala 0
15 godina

prošlog ponedjeljka su zvali i to nudili, isti dan prihvatili i oni poslali na obradu. velim, danas stigao maxtv, očekivao sam da će i tablet stići.

poslao sam im mail, ak nebude odgovora do sutra u ovo vrijeme, onda ih zovem.

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanN kaže...

Sad mi stari rekao da je ptoduzio net a telefon nije!

ADSL se koristi samo za net, tako da nemogu obnoviti telefon da dobijem mob?  {#}

14 godina
neaktivan

Moze se jos dobiti za produljenje ugovora tanlet, danas sam bas pitao i za 2 dana mogu produziti ugovor, a tablet ce isporuciti u sijecnju zbog velike potraznje, ne vjerijem da ce biti u sijecnju ocekujem ga kroz 12 mjesec samo da ja to ugrabim :D

0 0 hvala 0
14 godina
Marko5552 kaže...

Moze se jos dobiti za produljenje ugovora tanlet, danas sam bas pitao i za 2 dana mogu produziti ugovor, a tablet ce isporuciti u sijecnju zbog velike potraznje, ne vjerijem da ce biti u sijecnju ocekujem ga kroz 12 mjesec samo da ja to ugrabim :D

Koju si uslugu obnovio? Koji tocno tablet? Na koliko mj?

13 godina
neaktivan

naravno da mozete za produzenje adsl-a dobiti tablet huawei.  ja popodne produzio dvogodisnji adsl ugovor i covjek mi nudi tablet... rekoh, nebi, imam vec tablet i to dosta bolji, posaljite mi galaxy mini2 neka se nadje kuci.  pitao za otljucavanje mobitela, oni mi odmah na mail poslali odf objasnjenje, na koji se mail javiti i koje podatke poslati za pin.  produzio sam ugovor prije svega,zbog 40kn manje naknade.  placao sam 178+ 101, a sada je 241.  telefon mi je bio ona opcija sa 150min,a meni od fixnog telefona ne treba nista.  sada cu prolazit jeftinije godisnje 480kn i jos ovaj mobitelcic.

dakle, tablet se nudi za produzenje,ako nekog zanima...eto meni nudili.

0 0 hvala 0
14 godina
Siskin kaže...

naravno da mozete za produzenje adsl-a dobiti tablet huawei.  ja popodne produzio dvogodisnji adsl ugovor i covjek mi nudi tablet... rekoh, nebi, imam vec tablet i to dosta bolji, posaljite mi galaxy mini2 neka se nadje kuci.  pitao za otljucavanje mobitela, oni mi odmah na mail poslali odf objasnjenje, na koji se mail javiti i koje podatke poslati za pin.  produzio sam ugovor prije svega,zbog 40kn manje naknade.  placao sam 178+ 101, a sada je 241.  telefon mi je bio ona opcija sa 150min,a meni od fixnog telefona ne treba nista.  sada cu prolazit jeftinije godisnje 480kn i jos ovaj mobitelcic.

dakle, tablet se nudi za produzenje,ako nekog zanima...eto meni nudili.

Koliko košta tablet na produženje adsla?

robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice