T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.909.918
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vaš trenutni MAXadsl paket nije moguće promijeniti on-line: trenutno koristite paket "Pristup MAXadsl Flat - ugovor na 12 mj." s ugovornom obvezom koja traje od 07.05.2012. do 07.05.2013.

jel ja sad mogu na svoj paket produžit još ugovor, za 1-2 godine da dobijem nintendo wii

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.

0 0 hvala 0
16 godina

Imam par pitanja pa ako netko tko zna, da mi odgovori, jer na stranicama se nisam bas mogao snaci. Trenutno imam Max TV + 4 mbit + flat + telefon ( koji se rijetko koristi ). Ugovor istice u 3-cem mjesecu pa me zanima, kada ja mogu ugovor produzit? I mislio sam ukinuti max tv pa me zanima koliko bi me dosao racun onda, koliko kuna manji? I sta im znaci ovo " OD 5 mb/s do 10mb/s " . Mislio sam si uzet malo jaci internet tipa 5 mb/s jer parica moze maximalno 6.6 mb/s pa ne vidim nigdje da to nude, a 180 kn za 10 mb/s mi se ne isplati, jedino ako mogu pojacati mi brzinu parice nekako onda bi mogao to uzeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Fake_Alert kaže...

Imam par pitanja pa ako netko tko zna, da mi odgovori, jer na stranicama se nisam bas mogao snaci. Trenutno imam Max TV + 4 mbit + flat + telefon ( koji se rijetko koristi ). Ugovor istice u 3-cem mjesecu pa me zanima, kada ja mogu ugovor produzit? I mislio sam ukinuti max tv pa me zanima koliko bi me dosao racun onda, koliko kuna manji? I sta im znaci ovo " OD 5 mb/s do 10mb/s " . Mislio sam si uzet malo jaci internet tipa 5 mb/s jer parica moze maximalno 6.6 mb/s pa ne vidim nigdje da to nude, a 180 kn za 10 mb/s mi se ne isplati, jedino ako mogu pojacati mi brzinu parice nekako onda bi mogao to uzeti.

30 dana prije isteka ugovora isti možeš produžit.

Ako isključiš maxTV osnovni paket -66KN na računu

sad imaš 4Mb/s, ako hoćeš 10Mb/s to ti je +100KN, a morajuti isporučit minimalno 5Mb/s, a maksimalno će ti isporučit 10.

U tvom slučaju isporučit će ti oko 6.6, a plačat ćeš 10Mb/s
Parice ti neće mjenjat. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan

Imaš ugovor na flatu, te ti je 20kn jeftiniji.

Za Mini2 i Wii će se odnosit ugovor na pristupnu brzinu 4/512, a ne na paket prometa.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
14 godina
Geek kaže...

Od sutra za produženje UO na ADSL-u možete uzet Samsung Galaxy Mini 2 ili Wii konzolu za 99kn :)

Hvala na info, javi kad stave na sluzbenu stranicu. Ja cu ju sigurno zaboraviti posjetiti {#}

16 godina
neaktivan
Geek kaže...

Od sutra za produženje UO na ADSL-u možete uzet Samsung Galaxy Mini 2 ili Wii konzolu za 99kn :)

Mogu znat koji si sektor ? :)

15 godina
neaktivan

Zvao sam T-com i pitao iz za poklone. Stvari ovako stoje:za postojece max adsl korisnike nema poklona. Max TV:ako uzmem neki dodatni paket dobivam tablet, koji mi ne treba.

Bilo bi super da uvedu Galaxy Mini i Wii. Mislim da se T-com opekao prosle godine sto su nudili Nokia C3 za 150 kn i godinju prouzivanja Max TV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dolu kaže...

Zvao sam T-com i pitao iz za poklone. Stvari ovako stoje:za postojece max adsl korisnike nema poklona. Max TV:ako uzmem neki dodatni paket dobivam tablet, koji mi ne treba.

Bilo bi super da uvedu Galaxy Mini i Wii. Mislim da se T-com opekao prosle godine sto su nudili Nokia C3 za 150 kn i godinju prouzivanja Max TV.

A za nove korisnike?

I za produzenje ugovora nista?

Zanima me, sta znaci onaj flat .. .i flat uz 12 mj ugovor? Vidim ovaj drugi je jeftiniji malo. Koliko se sjecam da se na 24 mj potpisuje ugovor, pa mi nema bas neke logike ovaj od 12 bude jeftiniji?

15 godina
neaktivan

Novi korisnici dobivaju tablet.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Dolu kaže...

A za nove korisnike?

Zanima me, sta znaci onaj flat .. .i flat uz 12 mj ugovor? Vidim ovaj drugi je jeftiniji malo. Koliko se sjecam da se na 24 mj potpisuje ugovor, pa mi nema bas neke logike ovaj od 12 bude jeftiniji?

Pa novi adsl korisnici će moć isto uzet tu ponudu.

Ako imaš adsl+halo možeš uzet Max3 (+MaxTV) i tablet po subvencioniranoj cijeni

Flat 12mj znači da nećeš spuštat paket prometa na 15GB ili 1GB, ako uzmeš ugovor na 15GB, možeš bez ikakvih posljedica uzet viši tarifni paket ili ostat na istome 12mj.

13 godina
odjavljen
Geek kaže...
Fake_Alert kaže...
Dolu kaže...

A za nove korisnike?

Flat 12mj znači da nećeš spuštat paket prometa na 15GB ili 1GB, ako uzmeš ugovor na 15GB, možeš bez ikakvih posljedica uzet viši tarifni paket ili ostat na istome 12mj.

jel mogu gdje pogledat do kad mi traje ugovor ? osim szk i moj ugovor :D 

Hvala

http://revohd.com
16 godina
neaktivan

moj telekom portal, iako tamo češće pokazuje krivo nego što zapravo je.

najbolji ti je nazvati szk

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Geek kaže...
Fake_Alert kaže...
Dolu kaže...

A za nove korisnike?

Znaci bolje mi je uzet flat 12 mj + 4 mbit + telefon ( rijetko se koristi ) onda ce me manje ispast nego uzet obican flat + ovo ostalo ( bez max tva )?

Planiram totalno ukinut max tv jer se ne gleda, pa se zanimam za poklon neki ili nesto.

14 godina
Mogu li iskoristiti ovu ponudu za MAX 3+tablet jer vec imam maxtv,maxadsl i telefon preko tcoma
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Mogu li iskoristiti ovu ponudu za MAX 3+tablet jer vec imam maxtv,maxadsl i telefon preko tcoma

Možeš ako ti je isteklo i ako uzmeš max3 paket, tako sam ja.

14 godina
Isteko mi je maxadsl,a maxtv je jos par mjeseci pod ugovorom
robimarko@gmail.com
16 godina

A neznam, najbolje ti je da nazoveš pa pitaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robimarko kaže...

Mislim da nećeš moći jer ja isto imam telefon internet maxtv, od kojih je samo internet pod ugovorom trenutno i nedaju tablet.

14 godina

Meni otac nakon isteka ugovora uzeo MAX3 paket sa onim bezveznijim tabletom. MAxTV prijamnik stigao u petak. Tablet još nije a ni adsl modem kojeg trebaju poslati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ak se odnosi na ugovrenu brzinu onda ce vjerojatno za 20Mbit bit 99kn, a za 4Mbit vjerojatno 600kn. Bilo bi super kad bi davali Wii U :D to bi bil super potez jer taman negdje sljedeci tjedan bi trebal bit dostupan. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
robimarko kaže...

Mislim da nećeš moći jer ja isto imam telefon internet maxtv, od kojih je samo internet pod ugovorom trenutno i nedaju tablet.

Maxtv je pod ugovorom još manje od 1 mjeseca.Morat ću nazvati i provjeriti što nude

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
mjesec dana prije isteka mozes bez problema produzit ugovor .... Ja danas storniro ugovor :D, bio sam prije tog potpiso h1 pa je sad u realizaciji pa cu sacekat njih, ipak za 248 kn imam sve troje.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
moderator
Geek kaže...

Zvao sam ih sad malo prije i ništa od toga,kaže da ima samo tablete  za max2/3 pakete.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina

Ja sam danas kontaktirao SZK i vele da uz produljenje ugovora za MAX3 M/S mogu dobiti Galaxi Mini2 za 99kn. Znači kome treba mobitel, navalite dok ima.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...

Ja sam danas kontaktirao SZK i vele da uz produljenje ugovora za MAX3 M/S mogu dobiti Galaxi Mini2 za 99kn. Znači kome treba mobitel, navalite dok ima.

tnx za info {#}

14 godina
Geek kaže...

odkud ti ova informacija??

evo, sad sam zvao SZK, i veli mi zenskica da ne nude trenutno nista za produljenje adsl pretplate...

13 godina

Neće biti ništa samo za produljenje pojedine opcije, već se gura korisnike na paketno produljenje, tek onda ostvaruješ pravo na neke beneficije. Imajte to na umu, nema nagrada za produljenje ADSL-a/telefona/maxtv-a, samo MAX2 i MAX3. Logično je da im je to u interesu.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan

Evo danas bio na poslu i ovako ide:

Novi korisnici:

-Mogu dobiti tablet (alcatel ili huawei) ili smartphone (mini 2) po subvencioniranoj cijeni ako sklope max2 ili max3 na uo 12 ili 24 i pri tome uzmu adsl ili maxtv.

Postojeci korisnici:

-Također mogu dobiti tablet ili smartphone ako uzmu max2 ili max3 na uo ali uvjet je da nemaju uo na adsl prometu, pristupnoj brzini i maxtv-u ili im ista istjece u 30 dana.

UO na HALO ne igra ulogu.

-Korisnici koji imaju uo na prometu ili brzini i maxtvu opet mogu uci u max2 ili max3 no nemogu dobiti tablet ili mobitel, jedino 500kn popusta pri kupnji nekog mobitela ako prijedu na pretplatu i potpisu ugovor.

Također za sve vrijedi ako aktiviraju eracun dobiju 3mj besplatnog koristenja djecjeg ili extra paketa (extra paket je vec ukljucen u maxtri L tako da ti korisnici mogu dobiti djecji) te 3 mj koristenja maxtv to go za 1kn.

Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

A hebote!! Znaci nikakav poklon se nudi za mene(produljenje adsl-a ili max tv).  :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolu kaže...

A hebote!! Znaci nikakav poklon se nudi za mene(produljenje adsl-a ili max tv).  :(

Nudi se ak udes u maxtri.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice