U 3. mjesecu mi istice ugovor pretplate.Da li jos ima ono da mogu uzeti mobitel i produziti ugovor 6 mjeseci prije isteka ? Nesto sam cuo da su to ukinuli pa sad neznam,zna neko ? Hvala
Ne.Možeš 1mj. prije nego ti istekne ugovor.
U 3. mjesecu mi istice ugovor pretplate.Da li jos ima ono da mogu uzeti mobitel i produziti ugovor 6 mjeseci prije isteka ? Nesto sam cuo da su to ukinuli pa sad neznam,zna neko ? Hvala
Mobitel mozes uzet jedino ako si novi korisnik tako da si i jedan mjesec opet nista. Jel tko zvao službu ovih dana u vezi novih akcija?
Mobitel mozes uzet jedino ako si novi korisnik tako da si i jedan mjesec opet nista. Jel tko zvao službu ovih dana u vezi novih akcija?
Ja sam,i rekla mi je da će biti nešto novo početkom 12 mjeseca.
znaci uzeo sam mob u 3 mj. 2011.g. i sad cu moci u 2. mj 2013. ? Hvala ti na odgovoru :)
znaci uzeo sam mob u 3 mj. 2011.g. i sad cu moci u 2. mj 2013. ? Hvala ti na odgovoru :)
Da.
Akcija je trajala cijelo ljeto, prvo se dobio HTC pa samsung mini, pa mini2, vi ste to sve propustili i sada ste nasli glumit uvrijedene frajle, a logike majko mila, bit ce jos akcija, treba bit strpljiv.
jel tvom velikom mozgu problem pojmit da je nekome ugovor istekao prije 2 dana?
30 dana prije isteka ugovora možeš produljit...
omg, a sta je sa onima kojima istjece za mjesec i 2 dana? smiju li oni ista pitati?
Jedna stvar je uljudno pitati, a druga pljuvati jer eto nista ne nude trenutnim korisnicima..
Blize se blagdani, biti ce za svakoga po nesto.
Akcija je trajala cijelo ljeto, prvo se dobio HTC pa samsung mini, pa mini2, vi ste to sve propustili i sada ste nasli glumit uvrijedene frajle, a logike majko mila, bit ce jos akcija, treba bit strpljiv.
jel tvom velikom mozgu problem pojmit da je nekome ugovor istekao prije 2 dana?
30 dana prije isteka ugovora možeš produljit...
omg, a sta je sa onima kojima istjece za mjesec i 2 dana? smiju li oni ista pitati?
Onda čekaj slijedeću akciju, gdje je tu problem?
Jel ima tko kakva nova saznanja o produljenju i "poklonima"
Šuška se o nekakvim tabletima...
To bi bilo bas ok
Šuška se o nekakvim tabletima...
To bi bilo super, samo da bude povoljna cijena, a i dobar tablet s 3Gom.
A jel se šuška o kakvim tabletima :D, a valjda ce trajat akcija do 1. mjeseca kad ja mogu produzit
Nist pretjerano specijalno i to samo uz MAX2, MAX3 pakete...
EDIT: Alcatel T10 i Huawei MediaPad 7 Lite
Pa iskreno totalno se nbi zalio za jeftin tablet...a internet svejedno moram produljit
Pozdrav,
Krajem 12. mj. ističe mi ugovor za Max Tv (2 godine).Kako sada stvari stoje nemam namjeru produžiti ugovor(nama se što vidjeti).
Da li nakon isteka ugovora meni ostaje Max tv prijemnik?
Pozdrav,
Krajem 12. mj. ističe mi ugovor za Max Tv (2 godine).Kako sada stvari stoje nemam namjeru produžiti ugovor(nama se što vidjeti).
ostaje
Pozdrav,
Najbolje da ih kontaktiraš jer po novome ostaje u njihovom vlasništvu.
Evo i na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet
Meni se ti paketi nikako ne sviđaju. Ja bi rađe samo produžio ugovor samo za ADSL, za produženja ADSLa nemaju nikakve poklone?
Evo i na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet
Imaju cak dva u ponudi
Pozdrav,
Najbolje da ih kontaktiraš jer po novome ostaje u njihovom vlasništvu.
jaooo, ako ih nazove ubit ce ga u pojam...pitat ce ga, a koji vam je razlog da odete od nas, evo nudimo vam ovoo, evo ovo, evoo ono..stvarno smo povoljni..Jao kad se sjetim mog prekida pretplate nakon sto mi ugovor istekao, kad me je u tcentru lik poceo gnjavit onda sam drsko izderao molim vas da poštujete moje mišljenje i zelim da mi odma raskinete ugovor..sam me pogledao onak nije izgovorio ni A.
Mislim da nije baš najpametnija odluka u ovom času i pod ovim uvjetima prijeći na T-Com. Mislim, ti MAX3 paketi i nisu nešto jeftiniji kada se usporede cijene sa i bez paketa.
Tablet kao tablet, mislim da većini ljudi ne treba. Realno gledajući, rijeki su oni koji mu cicaju dušu svaki dan (znam po sebi i kolegama s posla, sve je to zanimljivo prvih par dana, poslije toga samo skuplja prašinu i služi za čitanje e-novina na wc-u). Osim ako neki od ovih može vrtjeti 1080p, tu bi mu jedino našao namjenu? Mislim da je možda pametnije pričekati Božić i ponudu nekih programskih paketa/boljih e-uređaja/itd...
Svakome nešto drugo paše, jel tako :D
Meni se ti paketi nikako ne sviđaju. Ja bi rađe samo produžio ugovor samo za ADSL, za produženja ADSLa nemaju nikakve poklone?
Nisu isplativi tj. sve usluge kostaju jednako ili čak manje ako se uzme svaka posebno zbog one famozne naknade za odrzavanje opreme:!
Oce bit sta za max tv??
Jeli ova cijena max3 paketa sa mjesečnom naknadom ili bez nje
Piše ukupno za naplatu 275kn
30
I sad jeli to 305 kn mjesecno
Je li u tih 305 kn uklučena mj naknada ili ne
Hm...jel šta valjaju ti tableti? I jel se isplati davati skoro 600kn više za ovaj drugi?
30 kn za mjesečnu naknadu za osiguranje funkcionalnosti opreme
Je li se to neke zajebava s nama ili....?
Imam osjecaj da su slabi i spori (samo 1 ghz ! ) .
Ovaj alcatel je teže smeće, izbjegavati u širokom luku, 600 i nesto mu je puna cijena inace.
Ovaj huawei je solidan, iako ja bi pricekao 12.11 jer tad dolazi i neka druga ponuda za postojece korisnike (koji sada imaju uo), nesto se nagada o nintendu wii u cc-u...
jel ima sta za produljenje ugovora za ADSL izlazi mi 15.11.2012