Koliko se plaća otključavanje?
Koliko se plaća otključavanje?
Maloprije je mob stigao i meni,naravno zaključan,mogli su bar sluške dati.
I moj jutros doša i već bija u T-comu za kod za otključavanje i valjda će doći u roku 2 dana (tako kažu)
Sta se moze odmah otkljucat?
Ne treba proci neki odredjeni period (npr. 1 godina)?
Nebi trebalo nista cekati, moraju odmah jer nisi potpisao pretplatu za mob nego za adsl
T-mobile
Otključavanje uređaja je moguće ili u T-Centru ili putem maila. Podaci koje je potrebno poslati u mailu su:
-Ime i prezime
– Kontakt broj
– IMEI uređaja
– MSISDN s kojim je kupljen uređaj (prepaid/postpaid)
Mail adresa na koju se šalju potrebni podaci: tehnicka.podrska@t.ht.hr. U subject (Naslov) maila potrebno je navesti ‘Otključavanje uređaja’.
Ovim putem bismo vas htjeli obavijestiti da na otključavanje uređaja imaju pravo svi korisnici bonova koji su uređaj kupili prije 12 i više mjeseci uz predočenje računa te svi pretplatnici kojima je istekla ugovorna obveza na temelju koje su kupili uređaj ili su kupili mobilni uređaj bez potpisivanja ugovorne obveze na 12/24 mjeseca uz predočenje jamstvenog lista.
EDIT
Sorry, vjerojatno vama ide ovaj zuti uvjet
"Za sada nema ništa, ali bit će vjerojatno vrlo uskoro."
Friške informacije..;)
Malo isprobao mob i stvarno je brz ko munja u odnosu na moju nokiu c5-03,odličan mob,sutra nazaj u tcom na hotključavanje,hehehe
"Za sada nema ništa, ali bit će vjerojatno vrlo uskoro."
Friške informacije..;)
Je, i ja sam ih danas zvao posto sam zakasnio na Galaxy !
Ovaj put necu sigurno, no za svaki slucaj bi volio kad bi onaj ko prvi naleti na informaciju nas obavjestio ovim putem prek ove teme !
Hvala :)
Evo javlja je jos jedan vlasnik galaxy-a ;))
samo jeste li vi dobili jamstveni list ?
Ja danas dobio mini nakon 1 mj. čekanja. Probat ću sutra otići u T-mobile pa da ga otključaju
Otkljucavaje je free?
Danas stigao galaxy poslao mail, i dobio kod za otključavanje u roku 4h mailom
Kako si točno napisao mail???
Subject: Otključavanje uređaja
Dobio galaxy mini, treba ga otključat bla bla
U privitku Vam šaljem fotografije garantnog lista, kutije i naljepnice koja je došla sa mobitelom
Podaci su sljedeći:
Korisnik: Pero Perić
Telefon:01/2222-222 (na kojem je adsl)
User name: korisničko ime za spajanje na adsl
IMEI telefona: prepisi s kutije
Kontakt broj:099/999-999
Ovo za fotografije garancije i ostalih gluposti su mi rekli u službi za korisnike da pošaljem
Tebi je sigurno ime Srećko,hehehe,ja sam čekao 2 dana i danas dobio mail da će mi poslat detaljne upute za unlock u najkraćem mogućem roku čim zaprime isti,
Kupio bi još jedan ovaj mob pa ako neko prodaje iz zapadnog dijela Zagreba može mi se javiti na privatnu poruku,dajem 500 kuna.
EDIT:kupio na njuški za 550.
A jbg bilo je i vrijeme da nekaj brzo obave, kaj je najbolje mail je stigao oko 18h
Stigao i meni mobitel.Poslao mail za otključavanje i sad čekam kod.
Nitko ne spominje,jeste li i vi dobili micro sd karticu od 2GB?Jer ja jesam.
Edit:sad vidio na netu da dolazi s mobom.
i eto. za 5 dana mi se istječe ugovor i sad kakve sam sreće i obično, ništa ne nude. -.-
i eto. za 5 dana mi se istječe ugovor i sad kakve sam sreće i obično, ništa ne nude. -.-
Mogao si ti produljiti ugovor i prije 2 mjeseca (ili čak 4, ne sjećam se točno sada), pa bi dobio taj mob.
Znam, ali mi taj mob stvarno netreba, a mislio sam kad prođe akcija za mob da će stavit neki drugi poklon.
Znam, ali mi taj mob stvarno netreba, a mislio sam kad prođe akcija za mob da će stavit neki drugi poklon.
A valjda oce, nisi jedini .. Ja sam zakasnio i na HDD i na Galaxy -.-
Meni još nije došao, a našao kupca još prije dva tjedna..
Kako su brzi još budem izgubio kupca... :(
Sljedeci tjedan krece akcija uz koju cete imati popust na kupnju TV, nazalost jos ne znam o kojem je modelu rijec i kolika ce biti konacna njegova cijena s tim popustom, kad saznam javim vam :D
Sljedeci tjedan krece akcija uz koju cete imati popust na kupnju TV, nazalost jos ne znam o kojem je modelu rijec i kolika ce biti konacna njegova cijena s tim popustom, kad saznam javim vam :D
To je za produljenje ugovora maxadsla ? koliko je to pouzdano ? ^^
Da, produljenje adsl usluge. Od sljedeceg tjedna krece reklamna kampanja..
Da, produljenje adsl usluge. Od sljedeceg tjedna krece reklamna kampanja..
Za produljenja flata (ajd dobro), ali i + za ugovor na mobitelu na 24 mjeseca (extra neka tamo-amo tarifa) - preskačem.
Ja mislio da je maxtv u pitanju.