Računalna šijunaža (computer espionage)

poruka: 6
|
čitano: 1.500
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Računalna špijunaža (computer espionage)

Znači ovako, trebam pisat seminar na ovu temu pa mi treba ako znate ili imate neku literaturu u vezi toga.

Znači web stranice, preporuku knjige, možda kakav seminar, diplomski ili bilo šta.

Hvala!:-)

Živili!

btw. sad sam kužio da sam u naslov napiso "šijunaža", znači treba bit "špijunaža":-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 19:40 (Puhi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako te zanima malo povjesti, dosta ces nauciti iz knjige "The Cuckoo's egg" Od Clifforda (Cliffa) Stolla. Nazalost knjiga nije prevedena na hrvatski.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema problem. Ni ne očekujem da bude na hrvatskom. Snalazim se s engleskim:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Računalna šijunaža (computer espionage)
Puhi kaže...

Nema problem. Ni ne očekujem da bude na hrvatskom. Snalazim se s engleskim:-)

Onda super. Knjiga je jako zanimljiva i opisuje jedan slucaj hvatanja hakera (to je bio jedan od prvih takvih slucajeva). Hakeri su bili agenti KGB-a, ali ih je Cliff sve pobjedio :D U svakom slucaju jako korisno, jer se uz tu glavnu radnju dosta opisuje funkcioniranje mreza, napada, i ostalih stvari, te se opisuju jos neki slicni upadi u sustave.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
RE: Računalna šijunaža (computer espionage)

Odlično, hvala puno!

Još sad kad bi netko još nešta preporučio:-) Barem da iskombiniram par izvora.

17 godina
neaktivan
Računalna špijunaža (computer espionage)

Ajmo ljudi, pa mora još nešta bit?Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice