Imam prijatelje i s nima sve dijelim šta ima neki xx gledat šta ja radim na faceu????
Više ga nemam tako da jedna briga manje
Pozdrav evo očajna sam već danima.. možda sam na pogrešnom mjestu pa vas molim da me uputite gdje se mogu javiti sa svojom zamobom. Naime nikako se ne mogu logirati na svoj FB profil, lozinka je u redu, tražila sam zamjenu i opet ne ide. Jednostavno me tražo sbr. mobitela i dam, ali ništa ne dobivam. Otvorila sam novu mail adresu i pokušala novi profil.. opet isto. Da barem mogu ući i izbrisati sva, ali ni to ne mogu. Veliko hvala unaprijed..
Pozdrav evo očajna sam već danima.. možda sam na pogrešnom mjestu pa vas molim da me uputite gdje se mogu javiti sa svojom zamobom. Naime nikako se ne mogu logirati na svoj FB profil, lozinka je u redu, tražila sam zamjenu i opet ne ide. Jednostavno me tražo sbr. mobitela i dam, ali ništa ne dobivam. Otvorila sam novu mail adresu i pokušala novi profil.. opet isto. Da barem mogu ući i izbrisati sva, ali ni to ne mogu. Veliko hvala unaprijed..
Obriši Cookie iz preglednika.
Probaj u drugom pregledniku.
Gdje si napravila novu email adresu? Na gmailu, hotmailu ili yahoo.com?
Hvala, isto na g mailu, s tim da sam izbrisala korisnički račun starog g maila ( u nadi da će nestati i FB profil koji je logiran na tu e mail adresu). Ništa - samo ovo i ne ide dalje...
The phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you'll receive a code that you'll be able to enter on Facebook to verify your account. Your phone number will only be used to verify your account and will not be shared with anyone without your consent.
Hvala..
Hvala, probala sam i to... sve isto ostaje..
Hvala, jesam... sve ostaje isto..
U kojem obliku si unjela broj mobitela? Mislim da ne mozes napisati samo 091 999 9999 naprimjer, nego mora biti +3850919999999
Kako da aktiviram taj timeline?Uvijek svi dobijaju sve neke preinake na fejsu,a moj uvijek isti.
Mozes unjeti 099 bez pozivnog za HRV. Uglavnom, morate biti strpljivi kaj se tice tih kodova jer im za sada na VIP jedino stizu odmah.
Tnxs., ali čekam od jučer ... čini mi se predugo s obzirom da druge stvari stignu odmah.
U kojem obliku si unjela broj mobitela? Mislim da ne mozes napisati samo 091 999 9999 naprimjer, nego mora biti +3850919999999
bez ove 0 poslije +385. znači broj ti ide u obliku +38591 999999. Inače meni je na T-Mobileu odmah stigla poruka za cca 5-10sec.
bez ove 0 poslije +385. znači broj ti ide u obliku +38591 999999. Inače meni je na T-Mobileu odmah stigla poruka za cca 5-10sec.
Ne prihvaća broj bez nule. Kad upišem broj bez nule..javi mi da je pogrešan broj... prihvati kad se upiše s nulom. Još uvijek je situacija ista, nema odgovora. Mislim da je to za mene izgubljen slučaj.. Hvala svima..
Ne prihvaća broj bez nule. Kad upišem broj bez nule..javi mi da je pogrešan broj... prihvati kad se upiše s nulom. Još uvijek je situacija ista, nema odgovora. Mislim da je to za mene izgubljen slučaj.. Hvala svima..
upiši ga kao 0038591xxxxxxx
Mene zanima kako da maknem taj timeline?!?! Help!!