"Novi" facebook

poruka: 75
|
čitano: 22.848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
"Novi" facebook

Imam prijatelje i s nima sve dijelim šta ima neki xx gledat šta ja radim na faceu????

Više ga nemam tako da jedna briga manje

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
"Novi" facebook

Pozdrav evo očajna sam već danima.. možda sam na pogrešnom mjestu pa vas molim da me uputite gdje se mogu javiti sa svojom zamobom. Naime nikako se ne mogu logirati na svoj FB profil, lozinka je u redu, tražila sam zamjenu i opet ne ide. Jednostavno me tražo sbr.  mobitela i dam, ali ništa ne dobivam. Otvorila sam novu mail adresu i pokušala novi  profil.. opet isto. Da barem mogu ući i izbrisati sva, ali ni to ne mogu. Veliko hvala unaprijed..

Ive12

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Novi" facebook
Ive12 kaže...

Pozdrav evo očajna sam već danima.. možda sam na pogrešnom mjestu pa vas molim da me uputite gdje se mogu javiti sa svojom zamobom. Naime nikako se ne mogu logirati na svoj FB profil, lozinka je u redu, tražila sam zamjenu i opet ne ide. Jednostavno me tražo sbr.  mobitela i dam, ali ništa ne dobivam. Otvorila sam novu mail adresu i pokušala novi  profil.. opet isto. Da barem mogu ući i izbrisati sva, ali ni to ne mogu. Veliko hvala unaprijed..

Obriši Cookie iz preglednika.
Probaj u drugom pregledniku.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Ive12 kaže...

Gdje si napravila novu email adresu? Na gmailu, hotmailu ili yahoo.com?

13 godina
neaktivan

Hvala, isto na g mailu, s tim da sam izbrisala  korisnički račun starog g maila ( u nadi da će nestati i FB profil koji je logiran na tu e mail adresu). Ništa - samo ovo i ne ide dalje...

The phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you'll receive a code that you'll be able to enter on Facebook to verify your account. Your phone number will only be used to verify your account and will not be shared with anyone without your consent.

Hvala..

Ive12
13 godina
neaktivan

Hvala, probala sam i to... sve isto ostaje..

Ive12
13 godina
neaktivan

Hvala, jesam... sve ostaje isto..

Ive12
15 godina
neaktivan
"Novi" facebook

U kojem obliku si unjela broj mobitela? Mislim da ne mozes napisati samo 091 999 9999 naprimjer, nego mora biti +3850919999999

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
"Novi" facebook

Kako da aktiviram taj timeline?Uvijek svi dobijaju sve neke preinake na fejsu,a moj uvijek isti.

Pwnedd

0 0 hvala 0
17 godina
"Novi" facebook

Mozes unjeti 099 bez pozivnog za HRV. Uglavnom, morate biti strpljivi kaj se tice tih kodova jer im za sada na VIP jedino stizu odmah.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Tnxs., ali čekam od jučer ... čini mi se predugo s obzirom da druge stvari stignu odmah.

Ive12
17 godina
Dragon23288 kaže...

U kojem obliku si unjela broj mobitela? Mislim da ne mozes napisati samo 091 999 9999 naprimjer, nego mora biti +3850919999999

bez ove 0 poslije +385. znači broj ti ide u obliku +38591 999999. Inače meni je na T-Mobileu odmah stigla poruka za cca 5-10sec.

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Dragon23288 kaže...

bez ove 0 poslije +385. znači broj ti ide u obliku +38591 999999. Inače meni je na T-Mobileu odmah stigla poruka za cca 5-10sec.

Ne prihvaća broj bez nule. Kad upišem broj bez nule..javi mi da je pogrešan broj... prihvati kad se upiše s nulom. Još uvijek je situacija ista, nema odgovora. Mislim da je to za mene izgubljen slučaj.. Hvala svima.. 

Ive12
16 godina
moderator
Ive12 kaže...
Dwyane Wade kaže...
Dragon23288 kaže...

Ne prihvaća broj bez nule. Kad upišem broj bez nule..javi mi da je pogrešan broj... prihvati kad se upiše s nulom. Još uvijek je situacija ista, nema odgovora. Mislim da je to za mene izgubljen slučaj.. Hvala svima.. 

upiši ga kao 0038591xxxxxxx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
neaktivan
"Novi" facebook

Mene zanima kako da maknem taj timeline?!?! Help!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice