Malo cudan naziv teme,ali pojasniti cu detaljno u nadi da cete mi pomoci.
Naletio sam na zaista super torrent stranicu i odmah se zeznio u startu!
Poskidao sam negdje oko 50-tak GB materijala sa te stranice i uglibio se do jaja!
Radio sam kao i vecina,cim download zavrsi,prekidam upload da ne bih gubio na brzini i time sakupljao negativne poene na acc te torrent stranice.
Dobio sam upozorenje od moda da gubim ration,te su mi download spustili na mizernu brzinu.
Da bih popravio download i broj datoteka koje zelim skinuti,moram "vratiti" uploadom sve sto sam skinuo!
50GB uploada-MOS MISLITI,rekao sam,ma i nije to problem,ali je problem da bi to trajalo oko 2 god da vratim,a ima toliko toga sto jos zelim skinuti.
Rekoh pih,napraviti cu novi acc,pa cu ovaj puta biti posten i uploadati cesto(zaista nisam znao za to pravilo te stranice),no stranica je toliko dobra da su se modovi pobrinuli za sve.
Pokusavajuci napraviti novi acc,porukica stize da je moj IP vec aktivan,i da se vise sa moje adrese ne moze napraviti novi acc.
Rekoh probati cu sa programom Hide IP 3.0.6.2,ali nece,opet poruka da adresa sa te ip adrese je aktivna.
Stranica je toliko predobra da bi odustao od nje,da sam znao zaista ne bih prekidao upload!
Toliko je dobro napravita i zasticena,da svaki oblik "muljaze" ne dolazi u obzir.
Nije mi cilj nikoga shebati,nego sa novim acc krenuti pravilno!
I sada pitanje:
Kako da napravim novi acc.,da malo "zaobidem" pravila?