Kako da se "sakrijem" zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.576
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kako da se "sakrijem"

Malo cudan naziv teme,ali pojasniti cu detaljno u nadi da cete mi pomoci.

Naletio sam na zaista super torrent stranicu i odmah se zeznio u startu!

Poskidao sam negdje oko 50-tak GB materijala sa te stranice i uglibio se do jaja!

Radio sam kao i vecina,cim download zavrsi,prekidam upload da ne bih gubio na brzini i time sakupljao negativne poene na acc te torrent stranice.

Dobio sam upozorenje od moda da gubim ration,te su mi download spustili na mizernu brzinu.

Da bih popravio download i broj datoteka koje zelim skinuti,moram "vratiti" uploadom sve sto sam skinuo!

50GB uploada-MOS MISLITI,rekao sam,ma i nije to problem,ali je problem da bi to trajalo oko 2 god da vratim{#},a ima toliko toga sto jos zelim skinuti.

Rekoh pih,napraviti cu novi acc,pa cu ovaj puta biti posten i uploadati cesto(zaista nisam znao za to pravilo te stranice),no stranica je toliko dobra da su se modovi pobrinuli za sve.

Pokusavajuci napraviti novi acc,porukica stize da je moj IP vec aktivan,i da se vise sa moje adrese ne moze napraviti novi acc.

Rekoh probati cu sa programom Hide IP 3.0.6.2,ali nece,opet poruka da adresa sa te ip adrese je aktivna{#}.

Stranica je toliko predobra da bi odustao od nje,da sam znao zaista ne bih prekidao upload!

Toliko je dobro napravita i zasticena,da svaki oblik "muljaze" ne dolazi u obzir.

Nije mi cilj nikoga shebati,nego sa novim acc krenuti pravilno!

I sada pitanje:

Kako da napravim novi acc.,da malo "zaobidem" pravila{#}?

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako da se "sakrijem"

Zakupi seedbox na mjesec dana i nabij ratio.

Po mom mišljenju si i zaslužio ban, pa pročitaj pravila prije učlanjivanja na bilo koji privatni tracker, to te ne košta ništa.

I ukoliko ne planiraš uzimat seedbox, ljepo komp. ostaviš upaljen preko noći koji tjedan i seedaš.

EDIT:
Pa šta misliš kako ostali ljudi koji imaju "shitty" upload održavaju ratio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 23:29 (Joco55).
14 godina
protjeran
Joco55 kaže...
Zakupi seedbox na mjesec dana i nabij ratio.

Po mom mišljenju si i zaslužio ban, pa pročitaj pravila prije učlanjivanja na bilo koji privatni tracker, to te ne košta ništa.

I ukoliko ne planiraš uzimat seedbox, ljepo komp. ostaviš upaljen preko noći koji tjedan i seedaš.

Pa šta misliš kako ostali ljudi koji imaju "shitty" upload rade?

A sta da ti kazem?

Dosta sam novi sa tim torrentima i zaista nisam znao!

U svakom slucaju sam sebi bih dao ban,zato sto sam glup.ne citam pravila,ali opet-tko ih cita?

16 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

A sta da ti kazem?

U svakom slucaju sam sebi bih dao ban,zato sto sam glup.ne citam pravila,ali opet-tko ih cita?

onaj tko ne želi ban

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

A sta da ti kazem?

Pa sam si dao pitanje i odgovor da ih ne čitaju ljudi koji su glupi. Ali ja se ne bi izrazio tako već moj odgovor bi bio da pravila ne čitaju uglavnom ljudi ispod 18 god., koji misle ukoliko su upali na neki privatni tracker da su glavne face u kvartu i da njima nitko ništa ne može, e pa to nije tako.

14 godina
protjeran
Kako da se "sakrijem"

Ok ekipa,svatko ima los dan.

Sada tek kuzim da ovoj temi nije mjesto na ovom forumu.

Isprika svima!

Saljem sam sebi prijavu za lockanje teme!

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Kako da se "sakrijem"

kao prvo ugasi router upali ponovo i imas drugi IP

drugo ako te ne promjeni promijeni svoj MAC ili xuid znaju i po tome banati

trece

ratiomaster googlaj malo

Moj PC  
0 2 hvala 0
1