Znači mene zanima dali je moguće ikako provalit u tuđi fejs(gmail,twiter itd) s tim da mu poznajemo e-mail a ne lozinku?na internetu ima puno gluposti i stranica al im baš i nevirujem.
HVALA
Znači mene zanima dali je moguće ikako provalit u tuđi fejs(gmail,twiter itd) s tim da mu poznajemo e-mail a ne lozinku?na internetu ima puno gluposti i stranica al im baš i nevirujem.
HVALA
NE
Ostavi se gluposti, idi uzmi knjigu iz biologije i uci o covjecijoj revolucij
HVALA
Ne??!!!???
Primi se lektire.
a jbte, treba stvarno IQ test uvest prije izrade profila
zapamti ako trazi neke hackove za to ili programe to nepostoji sve sto mozes downlodati za free to nije nista jer se pravi u VB bez ikakve veze s internetom, samo kaze upisi svoj email, svoj pass i ciji zelis hackirat i posalje tvoj pass njemu nekom.(keylogger) a imas i samo bezveze kao ocitava nes salje podatke prima to je fake..
ako mislis hakirat nesto trebas citat knjige da naucis o programiranju i jeziku racunara !
Moras steci dva certifikata da bi to mogao nauciti.
Cisco i MS najvislje certifikate.
Onda ces moci hakirati i u pentagon.
Ako hoces, mogu te ja nauciti kako jer sam ti ja haker.
Naravno, morat ces mi platiti neku simbolicnu cifru, puno manju od cijene ovih certifikata - nekih 2-3 tisuce kuna.
Javi na PM ako si zainteresiran, ja ti dam broj svog ziro racuna.
OVo nepiše zato što bih ja neko me provaljiva negi zato što je to neko meni napravio i poslao svima boga pitaj kake poruke i gluposti i posvađao me sa boga pitaj koliko ljudi (ljudi su očito glupi čim svačaju sve ozbiljno preko glupog fejsa). A ove komentare nerazumim sa lektirom i bilogijom.
HVALA. Očito da mi je neko doša do šifre ako je to nemoguče