Dali je moguće HAKIRAT FEJS ili g-mail!!!?? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 9.815
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dali je moguće HAKIRAT FEJS ili g-mail!!!??

Znači mene zanima dali je moguće ikako provalit u tuđi fejs(gmail,twiter itd) s tim da mu poznajemo e-mail a ne lozinku?na internetu ima puno gluposti i stranica al im baš i nevirujem.

HVALA

0 6 hvala 0
15 godina
odjavljen

NE

Ostavi se gluposti, idi uzmi knjigu iz biologije i uci o covjecijoj revolucij

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Dali je moguće HAKIRAT FEJS ili g-mail!!!??
gregos919 kaže...

Znači mene zanima dali je moguće ikako provalit u tuđi fejs(gmail,twiter itd) s tim da mu poznajemo e-mail a ne lozinku?na internetu ima puno gluposti i stranica al im baš i nevirujem.

HVALA

Ne??!!!???

Primi se lektire.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
15 godina

a jbte, treba stvarno IQ test uvest prije izrade profila

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran

zapamti ako trazi neke hackove za to ili programe to nepostoji sve sto mozes downlodati za free to nije nista jer se pravi u VB bez ikakve veze s internetom, samo kaze upisi svoj email, svoj pass i ciji zelis hackirat i posalje tvoj pass njemu nekom.(keylogger) a imas i samo bezveze kao ocitava nes salje podatke prima to je fake..
ako  mislis hakirat nesto trebas citat knjige da naucis o programiranju i jeziku racunara !

0 0 hvala 0
17 godina

Moras steci dva certifikata da bi to mogao nauciti.

Cisco i MS najvislje certifikate. 

Onda ces moci hakirati i u pentagon.

Ako hoces, mogu te ja nauciti kako jer sam ti ja haker.

Naravno, morat ces mi platiti neku simbolicnu cifru, puno manju od cijene ovih certifikata - nekih 2-3 tisuce kuna.

Javi na PM ako si zainteresiran, ja ti dam broj svog ziro racuna.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Dali je moguće HAKIRAT FEJS ili g-mail!!!??

OVo nepiše zato što bih ja neko me provaljiva negi zato što je to neko meni napravio i poslao svima boga pitaj kake poruke i gluposti i posvađao me sa boga pitaj koliko ljudi   (ljudi su očito glupi čim svačaju sve ozbiljno preko glupog fejsa). A ove komentare nerazumim sa lektirom i bilogijom.

HVALA. Očito da mi je neko doša do šifre ako je to nemoguče

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice