USB TV kartica

poruka: 2
|
čitano: 1.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
USB TV kartica

Pozdrav ekipa, evo ja imam par pitanja u vezi USB DVB-T kartica pa ako mi možete odogovoriti:

1. Vidim da se stalno priča o nekakvoj anteni, pa me zanima (pošto mi se stvarno npr. sa laptopom ne vuče neka antena okolo) dali postoji USB rješenje koje ima ili u sebi ili na sebi instaliranu antenu (što manju).

2. Zanima me dali striknto (ili postoji neka od USB DVB-T kartica) moram koristiti softver (aplikaciju za gledanje sadržaja) njihov ili mogu nekako natjerati da gledam kroz npr. Windows Media Player ili GOMTV ili neki treći media player?

3. Na kraju - u svakom slučaju treba mi preporuka kartice najbolje koju mogu kupiti ali zato želim da mi je slika čista kao suza i da je stvarno kvaliteta na razini.

Hvala

P.S.

Pitanje sam postavio i tu: http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/tv-kartica-usb/41521.aspx?page=0&jumpto=676753&sort=asc&view=flat

Ali nitko ne odgovara :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB TV kartica

1. Na integrirane antene zaboravi, vecina kartica (DVB-T) dolazi sa malim antenicama na razvlacenje i to je minimum koji mozes stavit za prijem slike. Antenica je duzine 30-ak cm kad se razvuce. Naravno sve ovisi o tome gdje zivis i kakva je pokrivenost signalom. Ja recimo hvatam samo analogni sa tom malom antenicom...

2. Mozes koristit druge softvere, ali ne ove tipa Media Player i slicne... Obicno su to PVR programi - Power Cinema, DScaler.... Mozes eventualno napravit streaming/broadcast preko mreze ako to software podrzava pa otvorit sa VLC-om ili nekim slicnim...

3. Moja preporuka od USB kartica - Gigabyte U8000 - zasad sve super s njom, kvaliteta signala je nelosa u usporedbi s ostalim karticama, podrzava i analognu i digitalnu TV i FM radio...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice