Servis laptopa..

poruka: 2
|
čitano: 1.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Servis laptopa..

kome da se obratim??

ovaka mi je situacija...

30,5 mi se pokvario laptop.. odjednom je crko... nije radio ni ekran, samo mi je svjetitla jedna zaruljica da ima dotoka struje...

e sad, odem u technomaxa, tip pokusa resetirat bateriju, bios sta vec, neradi i salje na servis...

i sad nakon mjesec dana zovem servis, pricam sa tipom, kaze otisla maticna ploca, mora se nova narucit...

ok reko, odlicno, nije problem cekat...

sad mi dodje od toga posle pola mjeseca, popravljen, radi oped 3 tjedna... kad jedno jutro ga upalim, oped isti problem, isti simptomi... Puko pravo!!!

i sad dolazim oped u technomaxa, trazim zamjenu, jer govorim ja ovom, nije mi to mobiltel da mogu uzet drugi za 200 kn, sad oped da cekam mjesec i pol nema smisla...

i sad da mu dokazem da je nedavno bio na servisu uzmem onaj papir sta su mi dali kad mi je prvi put popravljen... kad ono belaja! na njemu samo pise da je resetirana baterija, i podesen VGA!!!

ja njemu sve to fino objasnim, dodje voditelj... Izvinite, oped cemo ga poslat, ja cu osobno nazvat gore da se to brzo rjesi, to je bilo 30.07... a reko je da ce ga taj sledeci utorak slat u zg i da ce odmah bit na redu za popravak...

al tad su bili praznici pa se nisam zurio... al ipak taj tjedan zovem oped gore u zg na servis, kao tip mi oped govori da mi treba maticnu narucit... za 10ak dana ce doc.. ok rekoh...

oped zovem za 15ak dana, tip oped kaze trebam narucit maticnu... ja se izbezumio, mislim neko me pravi budalom... mislim ti u servisu...

jel iko zna sad za prava potrosaca i to kako ide sa lapovima, dal mogu nesto poduzet u vezi "...banja u mozak"

evo mislim se bili sad nazvo, al strah me da cu ono skroz puknitt

Pozdrav!

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Servis laptopa..

evo zvah.. mazija je na godišnjem naravno

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0