Scythe Mugen vs CoolerMaster v8

poruka: 20
|
čitano: 4.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo odlucio sam nabaviti novi cooler,dakle rijec je o i7 920 4 x 2.66 ghz( mozda budem iso clockat) i sad se dvoumim izmedu Scythe Mugena i Cooler Mastera v8-ice.Nadodajte jos koji za te novce ako smatrate da je bolji od ova 2..hvala

EDIT:nisam znao gdje da stavim temu pa nemojte se ljutit ako je na krivom mjestu =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni definitivno V8

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji god da uzmeš nećeš pogriješiti i clockati ćeš sigurno procesor naveliko...

v8 je skuplji i ne znam gdje ga ima kupiti, ali definitivno moj glas ide njemu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja bise odlučio za scythe mugen 2. Prvenstveno radi toga jer je ako se ne varam poprilično jeftiniji od v8. A hladnjak je uistinu odličan i jako dobro hladi tako da nema brige. Dakle i jedan i drugi su odlični ali ipak (nisam siguran kolko) mugen 2 jer je jeftiniji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Scythe Mugen vs CoolerMaster v8
zabranjeniples kaže...

Ja bise odlučio za scythe mugen 2. Prvenstveno radi toga jer je ako se ne varam poprilično jeftiniji od v8. A hladnjak je uistinu odličan i jako dobro hladi tako da nema brige. Dakle i jedan i drugi su odlični ali ipak (nisam siguran kolko) mugen 2 jer je jeftiniji.

to sam mu i ja preporučio, ali mislim da je mugen cca 100 kn jeftiniji(nisam siguran, od oka govorim)...

ali ako uzima i7, pretpostavljam da mu novac nije prevelik problem.

16 godina
neaktivan

vec imam i7,konfa je tu vec 1mj. ali eto nisam imo za germe pa sam sad skupio dovoljno i za jednog i drugog,meni je v8 ljepsi ono poput motora kod automobila,sad samo performanse mogu prevagnuti

15 godina
protjeran

Mi ti ovdje mozemo reci po izgledu, jer rijetki imaju ove coolere.

Imas Google idi trazi, nisi retardiran.

Ja bih kupi V8.

Izvinite dan mi je grozan.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Također dajem glas za CoolerMaster v8...ljepši je, dobro zvuči V8!!! - sam mu fali još u nazivu HEMI V8

Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Jera kaže...

vec imam i7,konfa je tu vec 1mj. ali eto nisam imo za germe pa sam sad skupio dovoljno i za jednog i drugog,meni je v8 ljepsi ono poput motora kod automobila,sad samo performanse mogu prevagnuti

Scythe Mugen 2 je jedan od boljih hladnjaka i zaista ima odlične mogučnosti i uistinu je jedan od najhvaljenijih hladnjaka. Coolermasterov V8 je također dobar hladnjak sa dobrim sposobnostima hlađenja ali kao što kažem osobno bih išao na mugena. Isključivo zato jer mi izgled nije toliko bitan kolko uloženo-dobijeno. A baš zato ti se više isplati mugen. Ako si baš neki fanatik izgleda onda je V8 pravi izbor za tebe jer hladnjak zaista izgleda fantastično. U Splitu sam ga vidio samo na jednom mjestu (joker-tehnomax) i oduševio se izgledom. Dakle sad sve ovisi o tebi. Ali kako god odlučiš ne brini se nečeš promašit. Ali još jednom moja preporuka za scythe mugen 2Namigiva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 17:59 (zabranjeniples).
17 godina
Jera kaže...

evo odlucio sam nabaviti novi cooler,dakle rijec je o i7 920 4 x 2.66 ghz( mozda budem iso clockat) i sad se dvoumim izmedu Scythe Mugena i Cooler Mastera v8-ice.Nadodajte jos koji za te novce ako smatrate da je bolji od ova 2..hvala

EDIT:nisam znao gdje da stavim temu pa nemojte se ljutit ako je na krivom mjestu =)

V8 je oko 500kn, a mugen 2 - 349kn.

Nisu baš u istom cijenovnom razredu...

Za te pare možeš kupit i thermaltake 120 bleki edition ili obični

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Jera kaže...

V8 je oko 500kn, a mugen 2 - 349kn.

Nisu baš u istom cijenovnom razredu...

Za te pare možeš kupit i thermaltake 120 bleki edition ili obični

Inace thermaltake je bolji i od mugena2 i od cm v8????

17 godina

Thermaltake ? To je malo siri pojam... Mozda mislis na BigTyphoon VX14 - on je stvarno velik i mocan, ali kosta iznad 500 kn... Po meni je Mugen 2 def. najbolje isplativ, stavis 2 venta na njega i nemas straha. Premda je samo 1 dovoljan ako imas ispusni vent na kucistu kao sto je slucaj kod mene.

1 0 hvala 0
17 godina

u biti zove se :

Thermalright True Black 120

2 Venta na njega i da vidiš kak hladi. Neznam pogledaj si testove mislim da ti je razlika sve tu unutar 2-5°C između mugena 2, thermalright-a, v8...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dakle ... uzeo bih si scythe mugen 2 za procesor ... kakav vent da uzmem da puse van zrak ? sta preporucate ...

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

dakle ... uzeo bih si scythe mugen 2 za procesor ... kakav vent da uzmem da puse van zrak ? sta preporucate ...

Sharkoon, scythe slipstream 500okr/min.

Ja imam scythe slipstream-a koji dođe uz mugena 2 (4-pinski), slipstream 1200okr/min i 500okr/min te onaj xilence red wing 1200okr/min.

Najtiši su naravno onaj koji dođe uz mugena i ovaj od 500okr tj. nečuju se ni na otvorenom, a neki propuh ipak imaju.

Inače koristim samo ta 2, od 500okr da puše po čipsetu polako i taj na cpu cooleru, no sada koristim samo jedan taj od 500okr/min. Stavio sam ga sa strane i puše kroz listiće coolera, ispod matične (odignuta je 2 cm), po vrm-ovima, po cooleru od northbridge-a i po donjoj strani pcb-a grafičke kartice.

Sve od jednom hladi (nepuše vrući zrak kada je comp u loadu)

16 godina
Hyperion kaže...

u biti zove se :

Thermalright True Black 120

2 Venta na njega i da vidiš kak hladi. Neznam pogledaj si testove mislim da ti je razlika sve tu unutar 2-5°C između mugena 2, thermalright-a, v8...

Mislim da je to samo skuplja (special edition) verzija thermaltake ultre 120

sto se tice tog coolera dosta firmi kod nas ga prodaju sa vec namontiranim ventom gore

15 godina

Ma ne znam uopće čemu filozofiranje. Scythe Mugen 2 je odličan hladnjak i nije pretežito ni skup. I on je najbolji izbor (uloženo-dobijeno) za tu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mugen2 i vent koji se dobije s njim na 500 okretaja je nečujno, imam ga u kompu i prezadovoljan sam ....

www,sobitza.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od ova dva mugena2.Zašto?Jer je dosta jeftiniji,a po performansama jako sličan v8.

Osobno bih preporučio prolimatech megahalemsa ako se može negdje naći.

Kasda je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razarach_NG kaže...

Mugen2 i vent koji se dobije s njim na 500 okretaja je nečujno, imam ga u kompu i prezadovoljan sam ....

Ne nego je on PWM, može se regulirat, a max broj okretaja je oko 1000-1200. Inače ja sam očekivao da se može do 2000 okr/min vrtit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice