Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 755.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Tražim neki stari procesor i pripadajćču matičnu dajem svašta brzoo!

Napjanje bilo kakvo.

i nekakav ram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
DarkoKwon kaže...
Imam jednu graficu 256mb negdje je oko 8000gt, ne znam tacno koja je, ali od prilike je ta, meni nije mogla u moj socket pa je ne koristim, mogu ti je dati.

Moze meni bas mi treba takva jedna za staru konfu da se malo zaje sa colockanjem xD ;))

Ak mi hoces dat javi se u pm :)

14 godina
neaktivan
Optional kaže...
DarkoKwon kaže...
Imam jednu graficu 256mb negdje je oko 8000gt, ne znam tacno koja je, ali od prilike je ta, meni nije mogla u moj socket pa je ne koristim, mogu ti je dati.

Moze meni bas mi treba takva jedna za staru konfu da se malo zaje sa colockanjem xD ;))

Ak mi hoces dat javi se u pm :)

Agp po mogucnosti:))

17 godina
neaktivan

Čišćenje-stariji Siemens-Nixdorf 486,tipkovnica,miš i ekran(neki mali),grafa nvidia geforce2 mx400,memorija samsung pc2100-2x128mb i neke tri neidentificirane.Računalo ima i win95 i radi.Mijenjam za Kingmax pc3200 400mhz 1gb ili grafu nvidia 7600gs-gt agp8x a može i neki gamepad za pc.Info na 0919296344 ili pm.Krapinska žup. a može i Zgb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prilikom čiščenja prostorije a i našao veći broj limića za ploče kojeg se stavlja Pc kučište. Ima različite limiće. Sve POKLANJAM.{#}Rješeno!!!

I naravno poklanjam kabel: USB 2,0 Connection USB A male- USB Mini male 5p. -Preseljeno u novu temu. Rješeno.

Limići Limići
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 11:43 (Nello).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Tražim: vga grafičku karticu bilokakvu, glavno da nije baš prastara i da je naravno ispravna.

Nudim:Logitech MX620 bežični miš (u izvrstnom stanju)

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 13:27 (peroko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

trebo bi uslugu :D ima tko kakvu ago grafu od bar 256mb? braticu crkla grafa prije 2 dana, a ima 21" monitor. ak neko ima, castim ga pivom ak dode u zg, ma i sa 2 ak treba :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nello kaže...

Prilikom čiščenja prostorije a i našao veći broj limića za ploče kojeg se stavlja Pc kučište. Ima različite limiće. Sve POKLANJAM. {#}

I naravno poklanjam kabel: USB 2,0 Connection USB A male- USB Mini male 5p.

Gornji red, 4. sa lijeve strane. Ili donji red, 3. sa desne strane. {#}

Jaco,moja mater te traži!
15 godina

nisam znao di da postam pa cu ovdje, ako bude smetalo neka se obrise

znaci ovako trebo bi neki usb sa vise od 3 gb da mogu dici windowse, jer nemam przilicu, pa ako netko ima a da je na podrucju zagreba(dubrava dubec sesvete) da mi ga posudi samo da dignem windowse. ako netko ima molim ga nek mi se javi jer mi je hitno, a ako mislite da cu vam ga ukrast mozete ici samnom doma :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
win32 kaže...

Eh, dosta mi ih je proslo kroz ruke no sada kada bih opet uzeo jednu ne mogi si je nabavit!

Morati su ako nista drugo skociti do newsa i hr.comp.retro, tamo se lako nade no rekoh idem ovdje stavit pa ako uleti, super.

Sto se toce bojanja...bojao bih je iskljucivo ako mogu to napravit vrhunski i bez nekih preljevanja, packica...znaci ili kao iz tvornice ili nikako.

Ako ne ide, ostavljam je kako je...samo ce proci finu torturu ciscenja tako da izgleda kao nova (znam kako to ide sa ciscenjem, na svu srecu).

Eh bojim se da će ti tipke biti problem, kad biš išao bojati kako biš natrag vratio znakove na tipke? Ne bi sigurno izgleddalo tvornički.

Dakle najbolje ne dirati. {#}

14 godina

dali ima netko tko bi mjenjao lcd monitore? naime imam lcd led lg monitor full hd 22 i mjenjao bi ga za isto lcd full hd monitor 22incha ali da ima hdmi ulaz. dajem jos uz svoj monitor usb stick za mobilni internet (ima na racunu 180kn+10kn svaki mjesec,još 8mjeseci i preplacen sam da pri svakoj obnovi od 50,100kn 1mb vam bude 10lipa odnosno 5lipa) i dajem novu (samo isprobanu) bluetooth slusalicu za nokiu. stick je star 2mjeseca i ima garanciju 2god a monitor ima garanciju nesto manje od 3 godine (vrlo je uscuvan ko nov), imam sve papire,racune,itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Nisu moji to je slika s neta,no nije problem napraviti sliku,problem je što neznam koliko vrjede.

onoliko koliko cjeniš.. ja sam svoju kupio za 100 kuna, i čim sam se pohvalio da sam nabavio prvu verziju klikerice, koja nije olakšana, i potpuno ispravna, za 3 minute dobio sam ponudu da je prodam za 300 kuna i da mi se plati poštarina... i ja bih dao 300 kuna za nju, ali srećom sam za manje nabavio

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 18:19 (munjovoz).
14 godina
neaktivan

Jel iam ko napajanje bilokakve voltaže samo da radi brzoo! ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi neka kantena ako ima netko za poklonit. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam ATI Radeon 9200LE, staru Matroxicu (PCI!!!!), veliko kućište od kompjutera iz Formela, i tako nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

BTW,

Jer ima tko staru AT kantu (Pentium 1, 486...)? Javite se.

Baš me stari komp zanima onak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima tko TV karticu viska ili u zamjenu?

Bitno je da podrzava DVB-T, ostale karakteristike nebitne :D

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja ću drage volje pokloniti nekome 400w ms napajanje (znam da nije nešto, ali posluži nekome kome treba) ako mi netko ponudi ok napajanje koje može držati gts250 oko nekih 100 kn, ili mi ga da pod cijenu za pleksiglas kućište koje prodajem.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Ukoliko itko ima drvene zvučnike ili samo kutije, trebao bih 2-3 komada. Veličina nije bitna.

I dalje tražim. trebaju mi za 3 satelita od kućnog kina.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
neaktivan

Ima li netko AMD Sempron procesor za Matičnu Asus K8N za ostalo se dogovorimo..-

http://www.asus.com/websites/global/products/zigzffr75jWJ7j2y/P_500.jpg

D.L

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
nalogodavac kaže...

Ima li netko AMD Sempron procesor za Matičnu Asus K8N za ostalo se dogovorimo..-

Koji socket?

17 godina

Može zamjena za kutiju Domaćice ili napolitanki:

1. PII 350 MHz, slot 1, neka 440 ploča, 192MB RAM-a, ATI Mach Pro, HDD 8 GB IBM (vjerojatno riknut jer se nije dalo instalirat Winse gore (tj. javlja hrpu grešaka nakon formatiranja istog), kombinirani DVD-ROM + CD-RW, neka zvučna, Floppy - Live Linux mi proradio; kućište je skoro kao novo, Mini/midi tower, Maxpower napajanje
  2. Laptop Compaq Armada 1750, PII 300, 128 MB RAM-a, 4 GB HDD - najvjerojatnije je otišla napajačka jedinica, jer kad se zagrije lap, ugasi se sam od sebe. Otvorio sam ga, očistio ventove, promijenio pastu na CPU, ali stvar je ista, jednostavno se ugasi u roku 20 min. Onda se satima hladi pa opet nakratko proradi

Najbolje ZG, zbog primopredaje

EDIT: Broj 1 rezerviran

EDIT2: Može zamjena i za LEGO kockice, Playmobil...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 13:10 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ja ću drage volje pokloniti nekome 400w ms napajanje (znam da nije nešto, ali posluži nekome kome treba) ako mi netko ponudi ok napajanje koje može držati gts250 oko nekih 100 kn, ili mi ga da pod cijenu za pleksiglas kućište koje prodajem.

Meni treba napjanje bas takvo xD Aj dog ce mo se u pm.

17 godina
xZero kaže...

Šta nudiš u zamjenu?

Imam jedva korištenu Terratec Cinergy DVB-T + Analogue USB

Ova:

http://img440.imageshack.us/img440/4274/dscf0179j.jpg

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 12:01 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
nalogodavac kaže...

Koji socket?

Ako se ne varam socket je 754.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
17 godina

zašto ova tema nije sticky?Po meni ona zaslužuje pošto je dosta aktivna i od velike koristi

7 0 hvala 0
15 godina

trazim amd 462 procesor barem 2.0 ghz

16 godina
neaktivan

sad si me uhvatio nespremna, ali mislim da je. mislim da si u pravu 754.

D.L
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 14:04 (nalogodavac).
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Imaš i moj Infiniti malo ranije u postu i nije se niko javio ako želiš?

D.L
17 godina

mjenjam bezicni set tipkovnice i misa MS marke,2xzalman ventilatora za kučište,dlink router i maturalni rad light show za dijelove mobitela Iphone 3G.Znaci bilo koje dijelove za iphone 3g primam,od maski pa do komponenata.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice