Przenje serije na DVD

poruka: 13
|
čitano: 1.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Przenje serije na DVD

Ovako:

Imam neku seriju na hdd-u koju sam skidao nekoliko sedmica,seriju je jako tesko pronac i ne bi volio da mi crkne hdd i propadne 60GB serije koje skoro nigdje na netu nema.

Kontao sam kupit nekoliko dvd-ova od 8.7GB i sve to lijepo sprziti,pa me zanima vase iskustvo.Koje dvd-ove da kupim,tj koji su najsigurni,razmisljam da kupim PRO4MEDIA cine mi se jako sigurni?Kojom brzinom to da rezem,cuo sam da i to ima veze,jel to istina?I da li ce uopce DVD rezac star 5,6 godina uspjet narezat 60GB a da nesto ne zezne ili crkne? :)

Sadmir K

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Przenje serije na DVD

Prži na najmanjoj brzini i i obavezno stavi verify(provjera) na kraju prženja da budeš siguran da je sve spržilo bez greške.

We are of peace, always.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Przenje serije na DVD

Koja je serija, koliko si ju platio i na kojem servisu? Mislim zapržiti si ju možeš ako ti je dopušteno, prouči licencne uvijete tog servisa gdje si kupio. U pravilu većina servisa na kojima platiš za gledanje ili preuzimanje ne dopušta snimanje na medije, nisam siguran da uopće postoji neki koji dopušta snimanje.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Przenje serije na DVD
191x7 kaže...

Koja je serija, koliko si ju platio i na kojem servisu? Mislim zapržiti si ju možeš ako ti je dopušteno, prouči licencne uvijete tog servisa gdje si kupio. U pravilu većina servisa na kojima platiš za gledanje ili preuzimanje ne dopušta snimanje na medije, nisam siguran da uopće postoji neki koji dopušta snimanje.

Kako si ti naivan, sta mislis da ju je opce platio? Pa vjerojatno ju je pronasao na torentu i jako dugo skidao jer ima malo seedera pa ga je sad strah da se ne izbrise. 

12 godina
neaktivan
Przenje serije na DVD

Kad bih ja stavio nesto original na svoj PC,blokira' bi ahah {#}

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Przenje serije na DVD

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/backup-dvd-medij-the-right-way/151541.aspx

Evo, postupi prema ovome, s time da snimaš maksimalno 3.5 GB po DVDu, izbjegavaj DL medije, kraći je vijek trajanja, a i skuplji su po GB. Koristi samo kvalitetne medije (brend nema veze!), poput Taiyo Yuden ili Mitsubishi Chemical Corporation... TY i MCC.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gogi321 kaže...
191x7 kaže...

Kako si ti naivan, sta mislis da ju je opce platio? Pa vjerojatno ju je pronasao na torentu i jako dugo skidao jer ima malo seedera pa ga je sad strah da se ne izbrise. 

Nisam naivan već to što opisuješ nije legalno - a upite vezane uz illegalne radnje nije dopušteno postavljati ovdje na forumu.

17 godina
191x7 kaže...

Nisam naivan već to što opisuješ nije legalno - a upite vezane uz illegalne radnje nije dopušteno postavljati ovdje na forumu.

Tvoj problem nije kako je on nabavio materijal koji želi snimiti, niti je čovjek tražio pomoć oko nabavke takvog materijala; tražio je pomoć oko toga kako da to najučinkovitije backupira na DVD.

Na ovom forumu imamo thread u kojem se razmjenjuju pozivnice za privatne trackere. To ti ne predstavlja problem? :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
Father_Dougal kaže...
191x7 kaže...

Tvoj problem nije kako je on nabavio materijal koji želi snimiti, niti je čovjek tražio pomoć oko nabavke takvog materijala; tražio je pomoć oko toga kako da to najučinkovitije backupira na DVD.

Na ovom forumu imamo thread u kojem se razmjenjuju pozivnice za privatne trackere. To ti ne predstavlja problem? :)

Pa, torrent sam po sebi nije ilegalan, nema ništa loše u tome da si razmjenjujete pozive za privatne torrent trackere. Isto je to kao i posjedovanje noža, smiješ imati kuhinjski nož, ali ako njime ubiješ nekoga to je ilegalno. Legalno je imati računalo, nije legalno koristiti ga za krađu informacija. Princip je isti.

16 godina
191x7 kaže...
gogi321 kaže...
191x7 kaže...

-lupetaš. Medij je plaćen, ZAMP. Korisnik smije LEGALNO snimiti baš sve.

@ autor. Uzmi ext.HDD. Povoljnije, brže, praktičnije.. pa čak i pouzdanije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
191x7 kaže...
        Pa, torrent sam po sebi nije ilegalan, nema ništa loše u tome da si razmjenjujete pozive za privatne torrent trackere. Isto je to kao i posjedovanje noža, smiješ imati kuhinjski nož, ali ako njime ubiješ nekoga to je             ilegalno. Legalno je imati računalo, nije legalno koristiti ga za krađu informacija. Princip je isti.

Eto. Što će čovjek snimiti na taj DVD is not of your concern.

13 godina
neaktivan

Hvala na savjetima....Seriju sam skidao sa privatnih torent trackera ;)

Sadmir K
13 godina
neaktivan

Ti mi znaci savjetujes da to ne radim na dvd od 8.7 GB nego da uzmem dvd od 4.7GB i na njega narezem max 3.5GB? Ukoliko je tako sigurnije radit cu tako,ma da sam vise volio to uradit na 8.7GB ali kako ti kazes...:)

Sadmir K
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice