Projiciranje straga

poruka: 6
|
čitano: 2.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Projiciranje straga

Na koji način se može projicirati slika sa projektora na platno - straga? Znači, gledatelj je ispred platna i vidi sliku s projektora na platnu, a projektor je iza platna i projicira tu sliku. Je li potreban poseban projektor, neka blenda ili nešto treće? Hvala!

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Projiciranje straga
Ne mogu se sjetiti jel "bumpanje" dozvoljeno, al stvarno mi treba ova informacija što prije. Hvala još jednom!
17 godina
neaktivan
Pa platno bi trebalo biti posebno... cisto jer bi trebalo biti takvo da propusta puno svijetlosti...

Glavno ja to nigdje nisam vidio pa ono...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa platno bi trebalo biti posebno... cisto jer bi trebalo biti takvo da propusta puno svijetlosti...

Glavno ja to nigdje nisam vidio pa ono...

Evo napokon sam pronašao nešto na netu, nakon dosta basanja. Projektor mora imati flip opciju, a većinom ima i platno mora biti "specijalno". A, specijalno većinom znači da treba biti ultratanko, odnosno da neka jeftina nekvalitetna prozirna plahta može poslužiti. Vidit ćemo, nadam se da će uspjeti. ;)

17 godina
neaktivan
Sretno...

javi rezultate...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Samo da kažem da projiciranje ekstra radi, skoro svaki projektor ima opciju da okrene sliku, da možeš projicirati straga i svako bijelo platno će poslužiti, ne mora uopće biti pretanko.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice