Problem sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 1.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa zvukom
pitanje

pozdrav !

Imam problem , a to je kad slusam muziku na kompu konstantno dolazi do pucketanja zvuka, nekakvog prekidanja, na djelic sekunde a ponekad zna i potpuno nestat zvuk, uzasno iritira. Pokusao sam reinstalirat drivere, pa stavio i najnovije al nista, a takoder i reinstaliro win . Ima li prihvatljivog rjesenja ? Zvucna je integrirana.

Konfa : asus p4p800-e deluxe , pentium 3 GHz, 1 gb ram, seagate 160 gb, ati 9000 se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

A nije ti palo na pamet da su zvučnici u kvaru,,posudi od frenda njegove zvučnike pa ak i onda neče biti dobar zvuk kupi novu zvučnu karticu,,a ak s frendovim zvučnicima bude sve dobro-zvuk kak treba biti,,kupi nove zvučnike

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Hej! MOLIM VAS lijepo za hitnu pomoć! Kupila sam zvučnike EIQ-1000 Divoom, i imam zvučnu karticu Realtek ACL888, podržava 7.1 zvučni sustav. I onda lijepo preštekam, i šalje signal samo na jedan kanal. A u konfiguraciji zvučne kartice dok stavim na 6.1 sustav, onda mi zamijeni te zvučnike za zadnje. Preštekala sam stara 2 zvučnika, isto se događa. S tim da samo jedan ulaz za zvuk radi. više ne znam što da radim.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa zvukom
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Rješenje : nova zvučna kartica Namigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice