Poteskoce sa "grafikom"

poruka: 4
|
čitano: 1.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Poteskoce sa "grafikom"

E ljudi pozdrav... e ovako imam jedno pitanje ali neznam dali to smjestiti u HW ili SW... pa reko ajde...

-u biti radi se o sljedecem: imam laptop HP 6735s kanta stara i sad bi ja na njoj malo da se igram.

tocnije igro bi LoL! I sve super radi pokrenem igu i nakon nekog vremen nznm kad ima vise igraca oko mene pocne mi trzati da je to nevjerovatno.

neznam sta bih radio, windowsi su sruseni, imam win 7 pro, originalnu verziju, zadnje drivere od graficke i sve.

neznam jeli upoce moguce da ja igram tu igricu posto je laptop ocajan, ima 2gb rama, amd turion x2 i integriranu graficku, ona mi oduzima 256mb od rama

ali opet nije to nesto zahtjevna igrica pa da toliko steka, dali mozda znate o cemu bi moglo biti rijec, dali je laptop uistinu preslab i da samo "nadogradnja" pomaze

ili mozda ipak nesto do drivera ili slicno,

-detalji su minimalni, kao i rezolucila ali jednostavno nepomaze, nznm sta bi vise pokuso dali vi mozda imate neko rijesenje ili samo drugi komp!?

HVALA!

midžit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Poteskoce sa "grafikom"

preslab je...

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poteskoce sa "grafikom"

Stavi WinXP, vidjeti ćeš, pomaže :)

WixXx

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Poteskoce sa "grafikom"
Nece pomoc, svejedno je graficka preslaba...
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice