Šalju ako sam dobro razumio samo po DE i AU.
Ako netko ima neku špagu, ja bi uzeo par komada - naravno, platim i proviziju :)
Znam.
Dali se može više stikova poslati preko mailboxa ili je paket ograničen?
Prime acc se plaća ako se dobro sjećam?
Ali se može registrirati i odjaviti s istog odmah?
negdje sam procitao da mozes uzeti maximalno 2 sticka po modelu.
znaci 2x fs 4k +2x 4k max
Uzimao bi sigurno.
Prije je bilo 2 komada po osobi, sada nigdje ne vidim ograničenje.
Ako netko ima prime acc pa da provjeri?
Uzimao bi sigurno.
Prije je bilo 2 komada po osobi, sada nigdje ne vidim ograničenje.
Ako netko ima prime acc pa da provjeri?
Max. dva po accountu se mogu narucit.
Ja sam opet dobio one-month free prime. Prije sam narucio 1 HD i 1 4K, a sad 1 4K Max.
ljudi može mala pomoć, već nekoliko tjedana tražim apple airpods 2 s kutijicom za punjenje na nekoj akciji ali nikako naići.
Jel zna netko možda na koje trgovine da obratim pažnju?
Slušalice planiram kao poklon i trebam ih nabaviti do 26.7. pa nije prehitno
nekidan sam naisa na nekog tipa na marketplace-u
110 eura airpods pro 2 , neotvorene + apple care dodatna godina garancije
otvorim ja to ispred njega, spojim se, sve orginal....ne znam odakle mu to, da li je ukradeno (iako je apple care+ registrirao na svoj mail pa ne vjerujem) ili je samo glupav, al hvala mu
cijena samog apple care+ je 96€
You are not gonna like this ali vjerojatno si kupio dobar kineski fejk.
EDIT: ne znam smijem li stavljati linkove s reddita ovdje, ali pun je reddit o fake APP/APP2 s Apple Careom. Jedna sitnica, pogledaj si koji ti je zadnji firmware na njima i provjeri na netu koji je trenutno aktualan. Inace se automatski updatea, ali na fejk AP ne mozes updateat. Ako si na starom firmwareu ili kad dode novi, a ti ostanes na starom - 100% da su fake. Ima jos nacina na koji se moze uocit fejk (font na kutiji, gap izmedju poklopca i donjeg dijela kutije u kojoj je sve zapakirano jer Apple uvijek ima sve slozeno na milimetar, onaj metalni dio na kutijici od slusalica na fejku je plasticni, serijski brojevi na lijevoj i desnoj slusalici ne smiju biti isti ili parni - nisam siguran vise itd).
ljudi može mala pomoć, već nekoliko tjedana tražim apple airpods 2 s kutijicom za punjenje na nekoj akciji ali nikako naići.
otvorim ja to ispred njega, spojim se, sve orginal....ne znam odakle mu to, da li je ukradeno (iako je apple care+ registrirao na svoj mail pa ne vjerujem) ili je samo glupav, al hvala mu
EDIT: ne znam smijem li stavljati linkove s reddita ovdje, ali pun je reddit o fake APP/APP2 s Apple Careom. Jedna sitnica, pogledaj si koji ti je zadnji firmware na njima i provjeri na netu koji je trenutno aktualan. Inace se automatski updatea, ali na fejk AP ne mozes updateat. Ako si na starom firmwareu ili kad dode novi, a ti ostanes na starom - 100% da su fake. Ima jos nacina na koji se moze uocit fejk (font na kutiji, gap izmedju poklopca i donjeg dijela kutije u kojoj je sve zapakirano jer Apple uvijek ima sve slozeno na milimetar, onaj metalni dio na kutijici od slusalica na fejku je plasticni, serijski brojevi na lijevoj i desnoj slusalici ne smiju biti isti ili parni - nisam siguran vise itd).
serial number check na stranici od apple-a je prosao
kada ih spojim apple i udem u njih preko settiings-a pise da imaju apple care+....sta se tice pakiranje i same izrade slusalica sve je legite
al mislim da fejk ne bi pokazivale u settingsu apple care
kada ih spojim apple i udem u njih preko settiings-a pise da imaju apple care+....sta se tice pakiranje i same izrade slusalica sve je legite
Kinezi iskopiraju serijski broj od originalnih slusalica, zato ti prolazi check na apple stranici. Tisuce slusalica ima isti serijski broj. Ja sam 99% siguran da si kupio fejk. I da, pokazivale bi Apple Care u settingsima jer ide preko serijskog broja, a kao sto sam rekao, kinezi nekako u MBO ukucaju serijski broj od nekih originalnih slusalica.
Puno ljudi je tak popusilo jer klosari varaju ljude na marketplaceu i njuskalu. Prvo, svi prodaju s fejk profila. Drugo, nitko nema racun. Trece, svi govore da su ih dobili na poklon pa da zato nemaju racun. Da, svi ljudi u Hrvatskoj dobivaju slusalice na poklon - sarkazam. Cetvrto, nije li ti sumnjivo da kupujes slusalice za 110 eura, a samo Apple Care kosta 96 eura? A sigurno nema racun od slusalica niti od Apple Carea?
Naravno, postoje firme koje poklanjaju AP svojim radnicima, ali te slusalice nemaju Apple Care i ti ljudi prodaju s legit accounta.
Evo ti jedan od milijun komentara s reddita.
Kinezi iskopiraju serijski broj od originalnih slusalica, zato ti prolazi check na apple stranici. Tisuce slusalica ima isti serijski broj. Ja sam 99% siguran da si kupio fejk. I da, pokazivale bi Apple Care u settingsima jer ide preko serijskog broja, a kao sto sam rekao, kinezi nekako u MBO ukucaju serijski broj od nekih originalnih slusalica.
Puno ljudi je tak popusilo jer klosari varaju ljude na marketplaceu i njuskalu. Prvo, svi prodaju s fejk profila. Drugo, nitko nema racun. Trece, svi govore da su ih dobili na poklon pa da zato nemaju racun. Da, svi ljudi u Hrvatskoj dobivaju slusalice na poklon - sarkazam. Cetvrto, nije li ti sumnjivo da kupujes slusalice za 110 eura, a samo Apple Care kosta 96 eura? A sigurno nema racun od slusalica niti od Apple Carea?
Naravno, postoje firme koje poklanjaju AP svojim radnicima, ali te slusalice nemaju Apple Care i ti ljudi prodaju s legit accounta.
Evo ti jedan od milijun komentara s reddita.
nema veze
znam tipu ime i prezime i di zivi....lako ga se uvati ako se ispostavi da je fejk
Slažem se, ukoliko nemaš kutiju koju si kupio u trgovini, teško da ćeš skužiti na prvu jesu li original ili ne. Evo jedan review sa YT vrlo dobre kopije airpodsa.
Osoba kupuje u Njemackoj na bausteli Apple sluslice, nisam siguran za model, po 15 eura. Isto prolaze serial, naravno da su fake ali rade i zvuk je ok. Klinac ih hrpu prodao nasim ljudima.
Uz jednu napomenu - Keš only, di god je na akciji, u bilo kojem storeu, sad baš išao redom provjeravati, ova akcija vrijedi samo za jednokratno plaćanje
to su ti fake, 100%, dam ruku u vatru. za koji dan ce ti pocet otkazivat jedna slusalica, ili ti ANC/Transparency uopce nece raditi... serijski broj za provjeriti je najmanji problem kada se isti kopira u stotine primjeraka... nevjerojatno koliko ljudi popusi na njuskalu/marketplaceu jer se polakome ustedjet 50 EUR...
eh, imaš i Amazon.DE i .FR
EU, ne ?
OK boomer.
1. Ona tema ne služi za raspravu jer se tako spama i zatrpava tema te pravi linkovi postaju teže vidljivi
2. U EU je drugačija cijena https://www.amazon.de/-/en/dp/B0B9C4DKKG/ref=twister_B0C211XFG7?_encoding=UTF8&th=1
Obični bez heatsink-a niti nema na prodaji, tj. nije dostupan.
Imali li akcije negdje da Airpods Pro gen 2 budu cca. 200€...gledam po EU storeovima i svugdje su bliže 300€, a toliko se ne bih isprsio...
Imali li akcije negdje da Airpods Pro gen 2 budu cca. 200€...gledam po EU storeovima i svugdje su bliže 300€, a toliko se ne bih isprsio...
Najjeftinije vani su trenutno 240€ u Mindfactoriju, ak se ne varam dosta dugo su bile na popustu u istoj trgovini u mindstar ponudi, pa ak ne nadjes nist jeftinije onda gledaj doticnu trgovinu i mindstar ponudu svakodnevno, jedino dostava nije direkt nego preko mailboxa (pretpostavljam da je za sluske ispod 15€ dostava).
Edit: na amazonu se sad vrte od 230€-235€ ali dostava je dosta visoka (30€)
Najjeftinije što vidim je za ove refurbished sa amazona za 229€ i moraš preko mailboxa jer ne ide dostava izravno u HR.
Ja sam prošli tjedan uzeo nove za 240 i dostava sa mailboxa je bila 12.87€. Nadam se da će doći kroz dan dva.
200€ su ti prva generacija i sumnjam da ćeš naći jefitnije od ~250€ dokle god ne izađe nova generacija.
Ne znam ni sam evo iskreno hahah
Puno mi je pljunut 250€, a svatko ko ih ima kaže da vrijede svakog centa. Ne znam da li samo opravdavaju svoju kupnju ili su stvarno tako dobre...imam iP 13 tako da su mi Airpodse najlogičniji izbor
Ima li aktivnih kupon kodova/popusta za određene iznose na ekupi ili je to gotova priča?
Dobio neki vaučer od Samsunga pa ako netko može neka iskoristi, ja ne planiram ništa kupovati u skorije vrijeme.
U nastavku Vam dostavljamo eksluzivni vaučer za kupovinu novog Samsung uređaja uz popust od 15% na TV&AV i 10% na ostale uređaje.
Zapamtite, Vaš popust vrijedi i na već snižene cijene!
To je naš način da Vam kažemo hvala!
HRZ-DK7H-EL5H-81KH
Ima li aktivnih kupon kodova/popusta za određene iznose na ekupi ili je to gotova priča?
Kolega je postavio link za Hisense tv, ali nazalost vec je nedostupan koliko ja vidim.
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/HISENSE-50A6BG%2C-UHD%2C-4K%2C-Smart-TV/p/EK000424354
Da li bi ovo bila neka alternativa
Ovaj ti je 289 € s popustom QLED
Puno bolji od ovih led, a malo skuplji. Izlistaj si malo recenzije na Google.
To je integrirana grafička u procesoru (AMD Radeon 610M), nije baš nešto za igre. Za igranje ti treba minimalno nešto sa GTX1650 grafičkom, a to je red rang cijene 1400+ km
Ili opcija uzeti stariji laptop, Ryzen 5 5*** seriju koji ima jaču Vega 7 grafičku u sebi.
Bok,
Nekakvi savjeti za što bolji popust na Aliexpressu od sutra?