kako mogu i na koji nacin vidijet ista sam radio i gdje sam lutao po kompu
Hvala!
Hvala!
mislim da se to ne može, osim pomoću nekog programa, ali i tako je vrlo ograničeno, osim ako staviš da ti sve snima, što troši resurse stoga...
Instaliraj si Safari pa ćeš onda moći znati što si radio
EDIT: Za comp ti neznam ali za internet jedino ovo
Control Panel → Administrative Tools → Event Viewer
Vidjet ćeš što je system radio po kompu i što sve radi, sedmica ima vrlo razrađene filtre i detaljnije informacije u logovima...
samo da te pitam,da ne otvaram novu temu,znas mozda kako mogu napravit shortcut za ono na startu kod shut down-sleep,jer to najvise koristim,pa ocu taj shortcut na desktopu
samo da te pitam,da ne otvaram novu temu,znas mozda kako mogu napravit shortcut za ono na startu kod shut down-sleep,jer to najvise koristim,pa ocu taj shortcut na desktopu
Ako želiš vidjeti što si pretraživao na Googleu (i koje rezultate pretraživanja si klikao), uključi Web History. Ako želiš da možeš vidjeti sve stranice koje posjećuješ, instaliraj Google Toolbar i uključi Web History.
znam da mi je google prijatelj ali ja sam umoran :) hvala :) EDIT: sad tek vidim...tamo sve ima lijepo shortcut za restart,shutdown,hibernate,sve to lijepo i krasno ali meni treba za sleep :) sry kaj vas smetam al mi je dosadno :(
Shutdown Computer
Shutdown.exe -s -t 00
Restart Computer
Shutdown.exe -r -t 00
Lock Workstation
Rundll32.exe User32.dll,LockWorkStation
Hibernate Computer
rundll32.exe PowrProf.dll,SetSuspendState
Sleep Computer
rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0