Par pitanja o PC komponentama.

poruka: 5
|
čitano: 1.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eo par stvari me muci vec neko vrijeme pa neznam kako da ih sam sebi odgovorim pa bi vas molio da mi odgovorite nekako.Nevolim da ostane miserijSmijeh

1. Dali hard nakon nekoga vremena  pocne "roštati"

2. Kako da znam kada su rami crknuli radi overclocka(nakon nekog perioda i crknu)

3.Kako da znam kada proc nemoze se vise overclockati?

4. Dali da stavim rame na 667mhz i da dignem FSB sa 270 na 295 s obzirom da ce rami biti ispod defaltnog takta i dali ce novi proc moci ici na 3.8 ghz (x2 240)

Pitam dali mogu stavit rame na 667 i dici sa 270 na 295 zato kaj ako su mi rami na deflatu i ja dizem FSB i rami mi dodu do 950 mhz i dalje nemrem nego sam da ih spustim na 667.

5.Dali je bolji imati veci clock proca 200-300 mhz s obzirom da je takt rama manji od defaltnih 800 mhz jer mi je ogranicenje FSB-a 300 ili da imam vecu frkvenciju rama a 200-300 mhz manji clock proca?

6.Pogledajte sliku i recite dali sam dobar propuh napravio u kucistu i dali to sve štima..(planiram jos jedan vent stavit kod proca iza i dole kod grafe na bok maknut taj 80 mm i stavit 120 mm)

SLIKA U PRILOGU.

Hvala

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Zar niko nezna ili ekipa jos nije dosla s posla?Iznenađen

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Propuh ti je dobar,al neće otpuhat prašinu zbog koje ćeš nakon nekog vremena sigurno imati problema.Atlona ćeš možda moći dignuti na 3,8 pitaj Ramboxa on ga je malo clocknuo(na 3,4).Kaj se rama tiče to ti neznam...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Par pitanja o PC komponentama.
General Zed kaže...

Propuh ti je dobar,al neće otpuhat prašinu zbog koje ćeš nakon nekog vremena sigurno imati problema.Atlona ćeš možda moći dignuti na 3,8 pitaj Ramboxa on ga je malo clocknuo(na 3,4).Kaj se rama tiče to ti neznam...

Znam da rambox ima takav proc i to i znam do kolko ga je dignuo sam me zanima ovaj drugi dio.Hvala kaj si odgovorio.

17 godina
RE: Par pitanja o PC komponentama.
Fake_Alert kaže...
General Zed kaže...

Znam da rambox ima takav proc i to i znam do kolko ga je dignuo sam me zanima ovaj drugi dio.Hvala kaj si odgovorio.

Memoriju moras na 667 metnut normalno u Bios i to je to, onda bude isel bez problema na 3.5 ghz s naponom na 1.4100 recimo ili malo vise. Uglavnom 700 mhz u tri poteza zahvaljujuci Auto Overclocking na Asrock maticnoj ploci s obzirom na prijasnju generaciju AMD X2 procova odlicno. Moze on ic jos gore ali bez veceg dizanja napona nista, a onda se i grije vise no nije nit potrebno ionak nema bas koristi od tih 200mhzCool

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 21:17 (rambox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice