Ozbiljan problem
- poruka: 37
- |
- čitano: 8.913
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ma no comment samo ti zivi u svom svijetu, "gospodine" overklokeru!:D ...Svi normalni ljudi kuze sto sam mislio reci, ti mozda ne, sto bi ti ja!
...I uopce nisam govorio o regulaciji brzine vrtnje hlanjdaka nego da Duron 1100 treba jaci hladnjak od Athlona X2... i jos neke ostale stvari koje ti ne razumijes (upravo sam napisao poduzi post ali sam ga skratio, nema koristi tebi objasnjavat kada ti sve znas) ... klokni si taj svoj CPU da bolje razumijes kada si vec iskusan overkloker! I ne cupaj mi rijeci iz konteksta, nisam govorio samo o CPU hladnjacima!
Ja sam iz ove teme out, "gospodine" overklokeru! ;D
Ispričavam se autoru zbog offtopica, ja ovdje vise ne planiram spamat!
Ma no comment samo ti zivi u svom svijetu, "gospodine" overklokeru!:D ...Svi normalni ljudi kuze sto sam mislio reci, ti mozda ne, sto bi ti ja! Ja sam iz ove teme out, "gospodine" overklokeru!
Dobio sam komp sa (popravka) i ljudi nisu pronašli niti jedan problem. Rekli su da ako bude još kakvih problema,da dođem ponovo. Za sada komp radi (ne znam koliko još dugo). i da,još molim ove poštovane gospodine da se prestanu svađati...
Kada sam isao na praksu, isao sam 3 godine u istu firmu i decki iz tog servisa su dobivali napajanja za reparirat. To ti pisem zato jer je bilo vise od 50 % od tog Raptoxa, kvarili su se ko blesavi. Neznam iz kojeg razloga, ali znam da taj proizvodjac definitvno nije jedan od pouzdanijih.
Dobio sam komp sa (popravka) i ljudi nisu pronašli niti jedan problem. Rekli su da ako bude još kakvih problema,da dođem ponovo. Za sada komp radi (ne znam koliko još dugo). i da,još molim ove poštovane gospodine da se prestanu svađati...
mislio sam pitati frenda da mi posudi ,kupio je novo napajanje,pa mu staro vjerojatno nije potrebno,ali je računalo pod garancijom pa neću ga ići sam otvarati...