Ozbiljan problem

poruka: 37
|
čitano: 8.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ozbiljan problem
Luka kaže...
 Ne moras ti meni nista reci, ja za sebe znam dovoljno!
Umjesto da priznas da si ono o molexu i potenciometru rekao bez-veze, greskom, tu hvatas moje izjave bez cijelog konteksta! Znam da si dovoljno inteligentan da shvatis u kojem sam kontekstu i zasto ono rekao! Znamo svi sto je molex i potenciometar ali ocito ti ne znas da svaki procesor ima drukciji heat output i da materijal od kojeg je hladnjak napravljen kao i velicina utjece na broj okretaja hladnjaka koji je potreban da ga drzi na normalnoj temperaturi!

...Umjesto da covjeku pomognes u temi "Ozbiljan problem" ti mu odmazes ulazeci u rasprave samnom (dobro i ja sam malo kriv)! Ako hoces karton zbog offtopica samo nastavi dalje, ja sam ih trenutno sit!
 Ti si pričao o automatskoj...ja o manualnoj regulaciji vrtnje(potenciometar)...to si valjda do sada shvatio...
 Želiš reći da nisi spomenuo željezo kao materijal za izradu coolera?
 NHF...ali iz tvojih par postova zaključio sam da sada o coolerima, TDP-u, toplinskoj provodljivosti i kapacitetu, OC-u i vezanim stvarima znam više nego što češ ti možda ikada znati (sjeti se samo Athlona XP2200+)!
Btw. ova tema je offtopic od 19 posta, a kartona ne plašim...
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
17 godina
neaktivan
Ozbiljan problem

Ma no comment samo ti zivi u svom svijetu, "gospodine" overklokeru!:D ...Svi normalni ljudi kuze sto sam mislio reci, ti mozda ne, sto bi ti ja!

...I uopce nisam govorio o regulaciji brzine vrtnje hlanjdaka nego da Duron 1100 treba jaci hladnjak od Athlona X2... i jos neke ostale stvari koje ti ne razumijes (upravo sam napisao poduzi post ali sam ga skratio, nema koristi tebi objasnjavat kada ti sve znas) ... klokni si taj svoj CPU da bolje razumijes kada si vec iskusan overkloker! I ne cupaj mi rijeci iz konteksta, nisam govorio samo o CPU hladnjacima!

Ja sam iz ove teme out, "gospodine" overklokeru! ;D

Ispričavam se autoru zbog offtopica, ja ovdje vise ne planiram spamat!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 13:26 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ma no comment samo ti zivi u svom svijetu, "gospodine" overklokeru!:D ...Svi normalni ljudi kuze sto sam mislio reci, ti mozda ne, sto bi ti ja! Ja sam iz ove teme out, "gospodine" overklokeru!

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
16 godina
neaktivan
Ozbiljan problem

Dobio sam komp sa (popravka) i ljudi nisu  pronašli niti jedan problem. Rekli su da ako bude još kakvih problema,da dođem ponovo.Plač Za sada komp radi (ne znam koliko još dugo). i da,još molim ove poštovane gospodine da se prestanu svađati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 13:08 (gta_4).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ozbiljan problem

Kada sam isao na praksu, isao sam 3 godine u istu firmu i decki iz tog servisa su dobivali napajanja za reparirat. To ti pisem zato jer je bilo vise od 50 % od tog Raptoxa, kvarili su se ko blesavi. Neznam iz kojeg razloga, ali znam da taj proizvodjac definitvno nije jedan od pouzdanijih.

CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Dobio sam komp sa (popravka) i ljudi nisu  pronašli niti jedan problem. Rekli su da ako bude još kakvih problema,da dođem ponovo.Plač Za sada komp radi (ne znam koliko još dugo). i da,još molim ove poštovane gospodine da se prestanu svađati...

Moja ideja bi bila da probas sa nekim zamjenskim napajanjem, cisto da vidis ako radi probleme...

A šta se tiče Raptoxx napajanja, teško da možeš nać veće sra**e od njih... negdje u rangu MS-a ili Codegen-a, ako ne i lošije...
16 godina
neaktivan
Ozbiljan problem

mislio sam pitati frenda da mi posudi ,kupio je novo napajanje,pa mu staro vjerojatno nije potrebno,ali je računalo pod garancijom pa neću ga ići sam otvarati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 18:20 (gta_4).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice