Najtiši cooler za i5

poruka: 52
|
čitano: 6.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Najtiši cooler za i5
TechXpose kaže...

Mozda i thermaltake jing ja ga imam mogu rec da sam prezadovoljan i temperaturama a i glasnocom....

jing nije bas tih jedan od bucnijih uz neke zalmanove drekavce !! 

[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
15 godina
protjeran

http://www.links.hr/artikl-050.903.196

http://www.links.hr/artikl-050.903.221

Jedan od ovih - pasivno - ili sa tihim 140/120mm ventovima.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
neaktivan
Najtiši cooler za i5

koji hladnjak da kupim za i5 2500K procesor?! ne zanimam ne buka ni clockanje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 14:10 (bikkkk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
samo neka puno ne košta
13 godina
neaktivan
samo neka puno ne košta...D
14 godina
neaktivan
Najtiši cooler za i5

Ne zanima te buka, ne zanima te clockanje... Sto ce ti onda aftermarket cooler??

--------------------------

2 0 hvala 0
15 godina
Najtiši cooler za i5

mene zanima koje je vase misljenje o hladenju,cooler scythe katana4,scktn-4000.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najtiši cooler za i5

Pa po speckama je isti ko i Katana 3 ! OK hladnjak kao zamjena za stock i lagani OC !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najtiši cooler za i5

To je ista katana 3 samo sa podrškom za još neke sockete!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najtiši cooler za i5

mene zanima sto mislite o hladnjaku v8 cooler master

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
fight kaže...

ima boljih za iste ili cak i manje novaca, stovise uzmes cak i vodeno...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Stjepanj kaže...
fight kaže...

ok a recimo ako me vodeno ne zanima,imali kakav bolji odgovor,jer gledao sam iskreno ta vodena hladenja i nisu mi neka.

u bit se neisplate ako ti cijeli sustav u racunalu nisu na vodeno hladenje ako cemo iskreno.i opet koliko kod ti u trgovini nesto

ponudili kao pod " opet to nije to jer se opet cuje buka,sto je naj a da nestvara recimo buku.pitanje imali uopce sto.{#}

13 godina
protjeran
fight kaže...
Stjepanj kaže...
fight kaže...

ok a recimo ako me vodeno ne zanima,imali kakav bolji odgovor,jer gledao sam iskreno ta vodena hladenja i nisu mi neka.

u bit se neisplate ako ti cijeli sustav u racunalu nisu na vodeno hladenje ako cemo iskreno.i opet koliko kod ti u trgovini nesto

ponudili kao pod " opet to nije to jer se opet cuje buka,sto je naj a da nestvara recimo buku.pitanje imali uopce sto.{#}

pa evo ti moj sistem s i7 i gotovim vodenim hladenjem od 370-399kn! prime95 max 50°c pri minimalnih 650rpm-a! to niti jedan zracni cooler nemre! a ti imas jos i5( doduse moj je na 65w pa ti to dode negdje na isto)

ako zaista imas namjeru davati 300-400kn za cooler ja bi dobro razmislio na tvom mjestu, i priznajem cooleri za te novce se u idleu ne cuje uopce dok u nekom normalno radu donekle, no prilikom veceg loada pogotovo ljeti svaki zracni cooler je dosta glasan, evo ja sam ti rekao par natuknica pa razmisli, netko ti se sigurno jos javi s svojim iskustvom! inace mugen3/4,cm412 slim rasturaju!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 14:29 (Stjepanj).
13 godina
Najtiši cooler za i5

fight

Ako neces oc-at i5-icu sasvim je dovoljan SPIRE KEPLER R2.0, a ujedno je i tih.

Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
zober kaže...

fight

Ako neces oc-at i5-icu sasvim je dovoljan SPIRE KEPLER R2.0, a ujedno je i tih.

s cmV8 na ovo govance od špire{#}...lol

13 godina

Prije ti je CM V8 precijenjeno govance ;)

Jesi se uopce susreo s Keplerom?

Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:41 (zober).
13 godina
protjeran
zober kaže...

Prije ti je CM V8 precijenjeno govance ;)

Jesi se uopce susreo s Keplerom?

kakve veze ima sto je taj cooler precijenjen, precijenjen je radi nacina izrade i posebnog izgleda, a i boja i doticni logo su tu! nije taj cooler namjenjen za mase a niti za svako kuciste! totalno druga klasa tu nema govora kao sto vidis

v8 v8
  a sto se tice ovog malog propuha od keplera s dvija sicusna heat-pipa i 92mm ventom,

kepler kepler
nisam imao ali sam ugradio poprilicno komada LC cc-95 koji je identican cooler poput toga!

cc95 cc95
za ovo sto je on trazio je totalna greska jer se 92mm i u malom loadu cuje dosta, pogotovo ak igra nesto novije gdje ce mu cpu usage biti poprilican s tim starim i5! daleko bolji izbor bilo koji 120mm vent s barem 4 heat pipa ce ispuniti sve njegove prohtjeve! toliko od mene{#}

13 godina

Dobro. Pametujes, a nisi probao - gotova prica.

13 godina
protjeran
zober kaže...

Dobro. Pametujes, a nisi probao - gotova prica.

ah dobro onda ako tebi treba nadnaravna pamet da bi vidio ili usporedio da su to skoro dva identican coolera: tower,2 pipes(6mm),92mm cooler...{#} stovise Lc cc95 od 89kn ima jos bolje perfomanse od tog keplera za 79kn:)! mislim ono o cemu pricamo 92mm cooleri do 100kn??{#}

13 godina
neaktivan
Najtiši cooler za i5
Ne shvacam momke koji daju po 300+ kuna za hladnjak a ne clockaju, ne interesira ih tisina itd. Stvarno sam se u zivotu naslagao konfiguracija i konfiguracija i danasnji stock cooleri na intel platformi nisu ono sto su bili prije 3-4 godine. Imam jedan i7 sustav koji radi s 16Gb ram i vrti virtualke. Taj sustav je i pod najvecim opterecenjem necujan a radi sa stock coolerom. Svoj gaming stroj sam reducirao na miniITX platformu i radi nedostatka mjesta sam s noctue presao na vodeno hladjenje. PERFEKTNO radi! Nije necujno, ali nije ni glasno niti ometa a komp mi stoji u visini ociju, lijevo od monitora ...
battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bastardo kaže...
Ne shvacam momke koji daju po 300+ kuna za hladnjak a ne clockaju, ne interesira ih tisina itd. Stvarno sam se u zivotu naslagao konfiguracija i konfiguracija i danasnji stock cooleri na intel platformi nisu ono sto su bili prije 3-4 godine. Imam jedan i7 sustav koji radi s 16Gb ram i vrti virtualke. Taj sustav je i pod najvecim opterecenjem necujan a radi sa stock coolerom. Svoj gaming stroj sam reducirao na miniITX platformu i radi nedostatka mjesta sam s noctue presao na vodeno hladjenje. PERFEKTNO radi! Nije necujno, ali nije ni glasno niti ometa a komp mi stoji u visini ociju, lijevo od monitora ...

Niko nije savršen....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice