Mozda i thermaltake jing ja ga imam mogu rec da sam prezadovoljan i temperaturama a i glasnocom....
jing nije bas tih jedan od bucnijih uz neke zalmanove drekavce !!
Mozda i thermaltake jing ja ga imam mogu rec da sam prezadovoljan i temperaturama a i glasnocom....
jing nije bas tih jedan od bucnijih uz neke zalmanove drekavce !!
http://www.links.hr/artikl-050.903.196
http://www.links.hr/artikl-050.903.221
Jedan od ovih - pasivno - ili sa tihim 140/120mm ventovima.
koji hladnjak da kupim za i5 2500K procesor?! ne zanimam ne buka ni clockanje...
Ne zanima te buka, ne zanima te clockanje... Sto ce ti onda aftermarket cooler??
mene zanima koje je vase misljenje o hladenju,cooler scythe katana4,scktn-4000.
Pa po speckama je isti ko i Katana 3 ! OK hladnjak kao zamjena za stock i lagani OC !
To je ista katana 3 samo sa podrškom za još neke sockete!
mene zanima sto mislite o hladnjaku v8 cooler master
ima boljih za iste ili cak i manje novaca, stovise uzmes cak i vodeno...
ok a recimo ako me vodeno ne zanima,imali kakav bolji odgovor,jer gledao sam iskreno ta vodena hladenja i nisu mi neka.
u bit se neisplate ako ti cijeli sustav u racunalu nisu na vodeno hladenje ako cemo iskreno.i opet koliko kod ti u trgovini nesto
ponudili kao pod " opet to nije to jer se opet cuje buka,sto je naj a da nestvara recimo buku.pitanje imali uopce sto.
ok a recimo ako me vodeno ne zanima,imali kakav bolji odgovor,jer gledao sam iskreno ta vodena hladenja i nisu mi neka.
u bit se neisplate ako ti cijeli sustav u racunalu nisu na vodeno hladenje ako cemo iskreno.i opet koliko kod ti u trgovini nesto
ponudili kao pod " opet to nije to jer se opet cuje buka,sto je naj a da nestvara recimo buku.pitanje imali uopce sto.
pa evo ti moj sistem s i7 i gotovim vodenim hladenjem od 370-399kn! prime95 max 50°c pri minimalnih 650rpm-a! to niti jedan zracni cooler nemre! a ti imas jos i5( doduse moj je na 65w pa ti to dode negdje na isto)
ako zaista imas namjeru davati 300-400kn za cooler ja bi dobro razmislio na tvom mjestu, i priznajem cooleri za te novce se u idleu ne cuje uopce dok u nekom normalno radu donekle, no prilikom veceg loada pogotovo ljeti svaki zracni cooler je dosta glasan, evo ja sam ti rekao par natuknica pa razmisli, netko ti se sigurno jos javi s svojim iskustvom! inace mugen3/4,cm412 slim rasturaju!
Prije ti je CM V8 precijenjeno govance ;)
Jesi se uopce susreo s Keplerom?
Prije ti je CM V8 precijenjeno govance ;)
Jesi se uopce susreo s Keplerom?
kakve veze ima sto je taj cooler precijenjen, precijenjen je radi nacina izrade i posebnog izgleda, a i boja i doticni logo su tu! nije taj cooler namjenjen za mase a niti za svako kuciste! totalno druga klasa tu nema govora kao sto vidis
a sto se tice ovog malog propuha od keplera s dvija sicusna heat-pipa i 92mm ventom, nisam imao ali sam ugradio poprilicno komada LC cc-95 koji je identican cooler poput toga! za ovo sto je on trazio je totalna greska jer se 92mm i u malom loadu cuje dosta, pogotovo ak igra nesto novije gdje ce mu cpu usage biti poprilican s tim starim i5! daleko bolji izbor bilo koji 120mm vent s barem 4 heat pipa ce ispuniti sve njegove prohtjeve! toliko od mene
Dobro. Pametujes, a nisi probao - gotova prica.
Dobro. Pametujes, a nisi probao - gotova prica.
ah dobro onda ako tebi treba nadnaravna pamet da bi vidio ili usporedio da su to skoro dva identican coolera: tower,2 pipes(6mm),92mm cooler... stovise Lc cc95 od 89kn ima jos bolje perfomanse od tog keplera za 79kn:)! mislim ono o cemu pricamo 92mm cooleri do 100kn??
Niko nije savršen....