Imam puno starih komponenti:Pentium 233 MHz,64 MB RAM-a(4x16 MB,mislim da je EDO),PCI S3 Virge 4 MB,2 diska(1,25 GB i 2,9 GB), Asusov CD snimač,neku matičnu ploču,koja udomljuje sve te komponente i neko napajanje(mislim od 250 W).Također imam Pentium II(onaj koji se stavlja u utor kao memorija) i pripadajuću matičnu ploču i memoriju(ne znam kapacitet i ostale pojedinosti) i Maxtor disk od 20 GB.Isto tako imam neki Athlon i matičnu ploču za njega,neku memoriju i neko napajanje.Miš,tipkovnicu,zvučnike,monitor(stvarno ne znam od koliko inča,moram ga izmjeriti, uglavnom neki vrlo mali) i još jedan monitor od 17".Ovo prvo računalo sa Pentium-om je još funkcionalno.Pentium II,ne znam je li ispravan,pošto nemam odgovarajuće napajanje.A što se tiče Athlon-a,mislim da je neispravna matična ploča,a isto tako nemam odgovarajuće napajanje,pa ne mogu provjeriti da li je ispravan.
ja imam stari komponenata i to dosta imam tipkovnicu kupljena 2001,kućište oko 2004,hard disk 30gb negdje 1998 ,maticna 1998,procesor 2000 neki amd sempron 2400+ i to je to
U upotrebi, starije od 5 godina:
Tipkovnica iz ADI Duo kompleta, 1997 (ako se netko sjeća, 17" monitor sa zvučnicima + tipkovnica + miš)
Samsung D500, 2+1 zvučnici 1998 (još i danas vrhunski praše, subwoofer u drvenoj kutiji)
S3 VirgeDX, PCI grafička, kad nekoj od makina ode grafička, za prvu pomoć :)
HP DeskJet 1220c A3+ ink-jet, 2004 (mladac je još u punoj formi)
Stvari po ormarima, šupama i garažama ne bi ni mogao pobrojati a bilo bi i offtopic :)
Nedavno me ugodno uznenadio jedan disk, Quantum LPS170A, 170MB, 1993., - radi.
Intel 386 33 MHz
4 MB RAM
HDD 500 mb otprilike
grafa opet neznam neka od 512 kb
15" monitor s onom staklenomm pregradom
3.1 Eastern Europe
sve je to radilo prije par godina ali sad je na žalost zabunom u smeću , koštao je više od 10.000kn prije 17 godina kad je kupljen

Mali ispravak:60 Hz,110 V,a po europskim standardima je 50 Hz,220 V.
sta nije u europi 50hz i 240V??
sta nije u europi 50hz i 240V??
evo da se i ja ubacim...
imam cijelu HP konfu staru punih 8 godina! kad sam ju kupio bila je najbolja koja se mogla kupit!
a sto je najbolje jos radi!
ja sam ju zamjenio tek prije mjesec dana kada sam kupio ovu kantu!
Evo da se ubacim, jucer mi je jedan frend dopremio laptop sa Win95: Fujitsu Siemens, 100 Mhz, 2 Gb HDD-a, 2 Mb VRAM-a, 32 Mb RAM-a, debeo cca. 5 cm. Bio je u nekoj videoteci 10-ak godina.
Philips 14" CRT monitor iz 1997 još uvjek radi nažalost samo do 800x600 rezolucje, ali slika je odlična.
Osim toga imam staru tipkovnicu(još uvjek funkcionalna), i miša s kuglicom (slabo reagira).