Imam mp4 player lobox electronics i uvijek kad stavim neku pjesmu gore i kad je želim preslušati piše error 41 tako nekako i to mi piše na svakoj pjesmi tako da ništa nemogu slušati.
prije mi se to nije događalo. kako da to riješim?
Imam mp4 player lobox electronics i uvijek kad stavim neku pjesmu gore i kad je želim preslušati piše error 41 tako nekako i to mi piše na svakoj pjesmi tako da ništa nemogu slušati.
Jesi provjerio koji ti je format pjesma koju stavljaš i koji format player podržava.Nemoj stavljati FLAC ako podržava mp3.
da i ja isto imam takav problem. syncao sam glazbu i kad je želim slušati na ekranu piše error41!
dal se to može popraviti?
moj player je isti kao autorov...
da i ja isto imam takav problem. syncao sam glazbu i kad je želim slušati na ekranu piše error41!
dal se to može popraviti?
moj player je isti kao autorov...
kako to misliš sync-ao? Nije valjda da rabite neki program za stavljanje glazbe na MP4?! Podesite ga da vam se prikazuje u My Computeru kao Mass Storage Device ili Removable disk i onda trpajte mjuzu.
probaj ga odnest na nekakav servis pa mort ni oni mogu reć u čem je problem