Mp4 player problem

poruka: 5
|
čitano: 2.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Mp4 player problem

Imam mp4 player lobox electronics i uvijek kad stavim neku pjesmu gore i kad je želim preslušati piše error 41 tako nekako i to mi piše na svakoj pjesmi tako da ništa nemogu slušati. 

prije mi se to nije događalo. kako da to riješim?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Mp4 player problem
Magic Man kaže...

Imam mp4 player lobox electronics i uvijek kad stavim neku pjesmu gore i kad je želim preslušati piše error 41 tako nekako i to mi piše na svakoj pjesmi tako da ništa nemogu slušati. 

prije mi se to nije događalo. kako da to riješim?

Jesi provjerio koji ti je format pjesma koju stavljaš i koji format player podržava.Nemoj stavljati FLAC ako podržava mp3.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
14 godina
neaktivan
Mp4 player problem

da i ja isto imam takav problem. syncao sam glazbu i kad je želim slušati na ekranu piše error41!

dal se to može popraviti?

moj player je isti kao autorov...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Mp4 player problem
Piranha kaže...

da i ja isto imam takav problem. syncao sam glazbu i kad je želim slušati na ekranu piše error41!

dal se to može popraviti?

moj player je isti kao autorov...

kako to misliš sync-ao? Nije valjda da rabite neki program za stavljanje glazbe na MP4?! Podesite ga da vam se prikazuje u My Computeru kao Mass Storage Device ili Removable disk i onda trpajte mjuzu.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
14 godina
neaktivan
Mp4 player problem

probaj ga odnest na nekakav servis pa mort ni oni mogu reć u čem je problem

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice