Modem

poruka: 7
|
čitano: 1.212
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Modem
pitanje

Imam stari modem za adsl koji sam dobio u paketu kada sam uzeo adsl. Stvar je u tome da mi veza puca skoro svakih 20minuta što definitivno nije podnošljivo.

E sad želim kupiti novi modem pa me zanima koji bi mi preporučili, za koju cjenu? (a da se može kupiti u Zagrebu)

Također ako netko može da mi pojasni bežični modem, i predloži koji da kupim. Imam 2 kompa doma i htio bi da se oba mogu istovremeno spojiti na net...

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modem

Jesi siguran da je u modemu problem? Može biti da je problem u mrežnoj kartici pa zato veza puca. U svakom slučaju provjeri još jednom. Ako svijetli "online" lampica na modemu cijelo vrijeme znači da radi dobro.

Ako je zbilja problem u routeru, onda kupi wireless router. Nekako mi najbolje izgleda ovaj, cijena je prihvatljiva, ima dobru zaštitu... To je sve što ti treba. Naravno, uz router će ti trebati i bežična mrežna kartica.

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modem
autorov komentar

Stvar je u modemu sigurno. Imam par frendova kojima je isto on bio problem. Jednostavno zelena lampica crkne i net se disconnecta... onda čekanje 2-4min da se mogu connectat... ma užas od modema.

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modem

A što ne zoveš službu za korisnike od svog provajdera, pa da vidiš šta će ti oni reći, da li je do modema ili linija?

0 0 hvala 0
15 godina
Modem

imam max adsl i isteko mi je ugovor... imam modem koji sa dobio kad sam prikljucio internet, e sad kad bi kupio neki drugi modem jel bi mi internet bio brzi, sad mi je spor oko 200kb/sec skida

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Modem
maxy0 kaže...

imam max adsl i isteko mi je ugovor... imam modem koji sa dobio kad sam prikljucio internet, e sad kad bi kupio neki drugi modem jel bi mi internet bio brzi, sad mi je spor oko 200kb/sec skida

Nema ti to veze s modemom, stvar je infrastrukturi i teško da ti tu možeš išta, nazovi službu za korisnike, žali se i vidi šta će ti oni reći.

14 godina
neaktivan
Modem

Da, infrastruktura, mislim da je sad vecini providera najniza brzina 4Mb/s..tak da bi ti trebalo skidat izmedju 450/500 KB/s..nazovi ih pa vidi sta kazu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice