Imam problem, pojavio mi se Genuine, i znam kako ga treba ukloniti ali neznam postaviti kompjuter u SAFE MODE pa molim da se javite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada ti se komp pali treba lupit F8 mislim, nisam ziher. Probaj pa ces vidjet
tipkovnica? USB ili PS/2 ?? ... ako je usb onda prvo u bios, 'enable usb'.... za key.
nakon tog kod paljenja tipkati F8... i to je to.
ps2 je tipkovnica....a jel onda odmah se pali u safe modu... i kako ću ga kasnije vratiti iz safe moda u normalan rad
-nema 'vraćanja'... - samo restart i komp se pali u 'normal modu'
Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod u bijelom okviru pritisni enter i ušao si u safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.
@ Nema na čemu.
svaki pc je nastiman da dize os na normal, no u safe mode se moze uci samo rucno (F8) i to je samo za taj put, znaci, nakon restarta ponovno dize os na normal
Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod u bijelom okviru pritisni enter i ušao si safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.
Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod u bijelom okviru pritisni enter i ušao si u safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.
@ Nema na čemu.

Moze na dva nacina kada se komp restartuje probaj f8,a moze i ovako kad restartujes pocne da ocitava one crtice windows ti stisni na kucistu restart,i on ce ti ponuditi oces u safe mode ili normalno u windowse.
Moze na dva nacina kada se komp restartuje probaj f8,a moze i ovako kad restartujes pocne da ocitava one crtice windows ti stisni na kucistu restart,i on ce ti ponuditi oces u safe mode ili normalno u windowse.
a kako se makne taj genuine? ako nije prekomplicirano...
Netribaš ići u safe mod da ga makneš. Ima neki program koji ga makne nakon prvog restarta samo neznam kako se zove probaj na google odma ćeš ga naći
First Method
1. Lauch Windows Task Manager.
2. End wgatray.exe process in Task Manager.
3. Restart Windows XP in Safe Mode.
4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32.
5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache.
6. Lauch RegEdit.
7. Browse to the following location:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
9. Reboot Windows XP.
Najlaksi nacin za uklanjanje w.g. uopzorenja.
sve je to dobro samo trebaš prije stavit kompjuter u safe mod...
tkao sam ja baš radio...
Najlaksi nacin za uklanjanje w.g. uopzorenja.
Imaš besplatni prog XP-antispy, služi za tweakanje XP-a, pomoću njega također možeš maknut WGA
Imaš besplatni prog XP-antispy, služi za tweakanje XP-a, pomoću njega također možeš maknut WGA