Kako ubacit kompjuter u SAFE MODE (Asus matična)

poruka: 20
|
čitano: 39.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem, pojavio mi se Genuine, i znam kako ga treba ukloniti ali neznam postaviti kompjuter u SAFE MODE pa molim da se javiteIzlanuo se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako ubacit kompjuter u SAFE MODE (Asus matičn

Kada ti se komp pali treba lupit F8 mislim, nisam ziher. Probaj pa ces vidjet

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 18:42 (Proz0r).
16 godina

tipkovnica? USB ili PS/2 ?? ... ako je usb onda prvo u bios, 'enable usb'.... za key.

nakon tog kod paljenja tipkati F8... i to je to.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan

ps2 je tipkovnica....a jel onda odmah se pali u safe modu... i kako ću ga kasnije vratiti iz safe moda u normalan rad

16 godina

-nema 'vraćanja'... - samo restart i komp se pali u 'normal modu'

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan

Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod  u bijelom okviru pritisni enter i ušao si u safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.

@ Nema na čemu.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 19:08 (Razer_Copperhead).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svaki pc je nastiman da dize os na normal, no u safe mode se moze uci samo rucno (F8) i to je samo za taj put, znaci, nakon restarta ponovno dize os na normal

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod  u bijelom okviru pritisni enter i ušao si safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.

Odlično! HVALA :D
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Kad pritisneš na kućištu da se računalo upali počmi odmah pritiskati F8 i pojaviti će se jedan plavi okvir iz toga iziđi na ESC i nastavi pritiskati F8 i pojaviti će ti se za odabrati Safe Mod(mora biti u bijelom okviru) i kad je safe mod  u bijelom okviru pritisni enter i ušao si u safe mod, a kad obaviš što imaš na računalu u safe modu restartaj računalo i sve će se pokrenuti kao i do prije nego si pokrenuo safe mode.

@ Nema na čemu.

Nije kod svih tako, meni je malo drugacije, ali svakako trebas lupat F8 kad ti se pali! Cool
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan

Moze na dva nacina kada se komp restartuje probaj f8,a moze i ovako kad restartujes pocne da ocitava one crtice windows ti stisni na kucistu restart,i on ce ti ponuditi oces u safe mode ili normalno u windowse.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Moze na dva nacina kada se komp restartuje probaj f8,a moze i ovako kad restartujes pocne da ocitava one crtice windows ti stisni na kucistu restart,i on ce ti ponuditi oces u safe mode ili normalno u windowse.

Čuo sam i za tu opciju ali sam kompjuter palio sa F8
hvala svejedno
16 godina
neaktivan

a kako se makne taj genuine? ako nije prekomplicirano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netribaš ići u safe mod da ga makneš. Ima neki program koji ga makne nakon prvog restarta samo neznam kako se zove probaj na google odma ćeš ga naći

0 0 hvala 0
16 godina
ovako ti je najlakse.....

First Method

1. Lauch Windows Task Manager.
2. End wgatray.exe process in Task Manager.
3. Restart Windows XP in Safe Mode.
4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32.
5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache.
6. Lauch RegEdit.
7. Browse to the following location:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
9. Reboot Windows XP.
HP Pavilion dv 7-1175eg kofiguracija: T 8600 2,4GHz 4GBram Nvidia 9600m GT 500GB hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najlaksi nacin za uklanjanje w.g. uopzorenja.

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba. EDIT: recimo kalaš :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve je to dobro samo trebaš prije stavit kompjuter u safe mod...

tkao sam ja baš radio...

17 godina
Maximus kaže...

Najlaksi nacin za uklanjanje w.g. uopzorenja.

I ja ovako radim! Za 5 sec sve gotovo
Svako ima pravo na moje mišljenje
16 godina
neaktivan

Imaš besplatni prog XP-antispy, služi za tweakanje XP-a, pomoću njega također možeš maknut WGA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
username kaže...

Imaš besplatni prog XP-antispy, služi za tweakanje XP-a, pomoću njega također možeš maknut WGA

Ma sta ces bezveze instaliravat programe dodatne, ja sam isto uvijek radio kao ovaj nacin povise! Brzo, jednostavno!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
Zely kaže...
username kaže...

Ma sta ces bezveze instaliravat programe dodatne, ja sam isto uvijek radio kao ovaj nacin povise! Brzo, jednostavno!
 istina...ja sam isto probao sa instaliranjem programa pa onda brisat, kad sam htio obrisat nigdi ga...pa sam ga izbriso pomoću safe moda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice