Jedna igra na 2 CD-a

poruka: 4
|
čitano: 1.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Jedna igra na 2 DVD-a

imam jedan problem...

hoću spržiti jednu igru na DVD da dam bratiću ali je problem što je igra veća od kapaciteta na DVD-u (točnije, igra ima 5.5 GB a DVD 4.7 GB). Može li mi netko objasniti kako i pomoću čega spržiti tu igru ali na 2 DVDa? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jedna igra na 2 CD-a

lakše ti je kupit dual layer dvd i na njega spržit on ti ima malo više od 8 gb..imaš ih za kupit u svakom komp šopu ili možda čak i knjižari..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Jedna igra na 2 DVD-a
Hackers_Galaxy kaže...

imam jedan problem...

hoću spržiti jednu igru na DVD da dam bratiću ali je problem što je igra veća od kapaciteta na DVD-u (točnije, igra ima 5.5 GB a DVD 4.7 GB). Može li mi netko objasniti kako i pomoću čega spržiti tu igru ali na 2 DVDa? {#}

Ja sam to radio pomoću winrar-a. Ako ti je instaliran na kompu, selektiraj mapu od igre, zatim klikni desnu tipku miša, u izborniku traži "add to archive", pa ga klikni. Kad ti se otvorio prozor za podesiti parametre, nađi "split to volumes, bytes" ispod upiši "2,952790016" da ti podjeli igru. Klikneš "ok" i winrar će ti napraviti dvije (moguće da će tri, ali nema veze jer treća neće biti velika, pa će stati )

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 16:42 (Cevi).
16 godina
odjavljen
Jedna igra na 2 CD-a

Koristi pretragu. Jučer je bila identična tema otvorena.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice