Jedan cudan problem!? Pomoc!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle nije nista hitno, ali eto zanima me sljedece, spavam u istoj prostoriji gdje se nalazi novonadilazeca masina, dakle svijetlost je problem,tokom dana mi ne smeta ali kad idem spavat volim ostavit PC da downloada sa neta, pa da nema milijun ledica kao da sam u disku hehehehe, pitanje:

Ima li nacin da ubacim malo onih fensi kicastih ventilatora u kuciste a onda da ih jednostavno ugasim prije spavanja? Mislio sam uyet ovaj potenciometar, pa da imam korisnu stvarcicu a i mogucnost da ih ugasim!??????????

Evo http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05&id_artikl=050.912.072

Ako ovo nece rijesit problem ima li netko ideju???

Carpe Diem

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jedan cudan problem!? Pomoc!!!

Obicno led lampice kradu struju sa kabla koji napaja el motor od ventilatora. Mozes na taj kabal  postaviti prekidach. Ja sam sve bucne led ventilatore zamijenio onim obicnim crnim.

Danas kada postajem pionir ...
16 godina
neaktivan

Evo ipak sam nasao na netu:

http://www.scythe-usa.com/product/acc/029/km0135_detail.html

Fan Stop Function
By turning the knob to counter-clockwise all the way, the fan can be stopped.

Dakle ipak ovo moze posluzit kao prekidac a uz sve je fensiiiiiiiiiii :D

Carpe Diem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jedan cudan problem!? Pomoc!!!
supertovar kaže...

Ako ovo nece rijesit problem ima li netko ideju???

okreni glavu u drugom pravcu i ledice na prednjoj strani kucista zaljepis izolir trakom, a za ventilatore je lako napraviti mali prekidac kojeg kupis u čipoteke za par kuna
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
16 godina

Ok, ja sam malo cudan vecini ljudi po tom pitanju, ali moj odgovor bi bio kupi jeftine ventilatore bez ledica i problem rijesen.... cemu sve to? Kad buljis u ekran ni ne primjecujes ih, kad ucis ili citas pod svjetlom ili je dan ne dolaze do izrazaja osim mozda onih sekundu-2 dok u prolazu gledas u kuciste, a kad je mrak u sobi radis svega nekoliko stvari (barem ja) : buljs u monitor (vec sam proso tu temu) ili si sa curom (khm..) a onda ne bi trebo primjecivat nista osim nje ili jednostavno ides spavat u slucaju cega ti samo smetaju. Jedino ako si jedan od onih kojima bas mora sve svijetlit kad tek kupis, pa onda za tjedan 2 zaboravis da ih imas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pokrij ga dekomBelji se

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice