DVB-T kartica za PC

poruka: 33
|
čitano: 12.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Pozzdrav ljudi imao bi jedno pitanje u vezi kupnje DVB-T kartice za PC...
Naime posto ovdje uvijek dobijem super savjete molio bih vas da mi preporucite neku DVB-T karticu za PC koja je PCCI ili USB....
Nadam se da ce te mi preporuciti nes dobro....Puno Hvala!!

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: DVB-T kartica za PC
The Black Iso kaže...

Pozzdrav ljudi imao bi jedno pitanje u vezi kupnje DVB-T kartice za PC...
Naime posto ovdje uvijek dobijem super savjete molio bih vas da mi preporucite neku DVB-T karticu za PC koja je PCCI ili USB....
Nadam se da ce te mi preporuciti nes dobro....Puno Hvala!!

Ovak usb nemoj uzet uzmi PCI jer ja imam usb i ništa nevalja moro sam ugradit još jedan dodatni ventilator koji če hladit taj mali vrag!!

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
17 godina
DVB-T kartica za PC

Prvo mi napamet pada Gigabyte U7000. Dobra kartica. Samo m ise daljinski ne sviđa.

Drugo što mi pada na pamet je Point of View DVB-t koja je možda i bolja od prve, no i skuplja.

Obje su USB.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Valja li sta od ovog:
http://www.hgspot.hr/Article.aspx?gid=71
I ako ima nesto u linksu ili vemilu da mi preporucite....nebi bas neku veliku cijenu...vazno mi je da moze ljepo snimati i da je kvaliteta slike dobra i da se moze spojiti vanjsaka antena na nju(moze i sobna)....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja imam Gigabyte U8000 i prezadovoljan, USB, mala, jednostavna, je malo je daljinski zeznut, al bitno je da možeš prebacit i smanjit, jel... imao sami pci pinnacle, veeeliko razočarenje plus nije bila ni jeftina...
s u8000 sam zadovoljan...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
eterna luchar kaže...
ja imam Gigabyte U8000 i prezadovoljan, USB, mala, jednostavna, je malo je daljinski zeznut, al bitno je da možeš prebacit i smanjit, jel... imao sami pci pinnacle, veeeliko razočarenje plus nije bila ni jeftina...
s u8000 sam zadovoljan...

Jedina razlika između U8000 i U7000 je ta što je U8000 analogno-digitalna a U7000 samo digitalna.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Nice kod mene je jako dobar prijem DVB-T signala to jest imam ga na 100% preko vanjske antene na LCD-u....
Kazete razlika je samo u tome sto U7000 nema analognu TV?
I mogu li ja sa jedne Vanjske antene provući dva kabela(za TV i za tu DVB-T karticu)?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Samo da pitam za informaciju..

Te DVB-T kartice jer se pomoću njih može gledati televizija sa digitalnim signalom na računalu?

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Nice kod mene je jako dobar prijem DVB-T signala to jest imam ga na 100% preko vanjske antene na LCD-u....
I mogu li ja sa jedne Vanjske antene provući dva kabela(za TV i za tu DVB-T karticu)?

da, a sa ovim podjeliš signal

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 15:32 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

vlasnik sam

terratec cinergy 2400i DT

imam jedan problem, naime... komp mi je ne prepoznaje, tj kaze da nema uredaja na njoj... ima li tko kakvog pojma?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
The Black Iso kaže...

Cek koliko sam ja skuzio to je za djeljenje signala ali meni treba da u isto vrijeme mogu gledati na TV-u i na kompu...

Play Hrad Play Cool
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
(s)izgoreo kaže...
The Black Iso kaže...

Cek koliko sam ja skuzio to je za djeljenje signala ali meni treba da u isto vrijeme mogu gledati na TV-u i na kompu...

Znaci, kupis ovo, onaj kabel iz tva ubodes u ovaj jedan ulaz, a ostanu ti 2 izlaza- jedan ide u komp, drugi u tv !

potpis :D
17 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

sorry, promjenio sam sliku gore, treba vam splitter, koaksijalni 2-way splitter, naravno treba paziti na I/O da se ne kupi krivo...Osmijeh

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 15:45 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Puno hvala i mislio sam da mi to treba al nisam bio siguran....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš na aukcijama za nekih 80-ak kn

16 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

Terratec Cinergy T USB XXS - vrlo sam zadovoljan, platio 310 kn. Budući da imam Cinergy 400 (također, vrlo zadovoljan), Terratec je bio logičan izbor za digitalnu karticu.

Gigabyte U7000 je bio (jeftinija) alternativa. U7000 ima isti čip kao i XXS; kada sam kupovao prijemnik, nisu ju imali (cijena je bila 210 kn) - tako da se razlike svode na pakiranje - softver, driveri, daljinski upravljač i antena.

Ako ti treba i analogni prijemnik, tu je Gigabyte U8000, a želiš li nešto jače - Cinergy DT USB XS Diversity - dva tunera (primanje programa sa dva različita transpondera (odašiljača)) i Diversity mod rada u kojem se koriste dvije antene za poboljšanje prijema signala, tako da je moguće gledati TV bez poteškoća u područjima sa slabim signalom ili prilikom vožnje automobilom (na stražnjem sjedištu, naravno) ili vlakom.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:36 (hrx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

Ako želiš usb katicu uzmi Gigabyte U8000 , ja ju imam i radi jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

a sad taj U7000 košta oko 170kn tako da me on zanima,jer glupo mi je dati 370 za U8000 a razlika je samo u tome sto U8000 ima analognu tV...jer cu ja ipak hvattati Digitalnu..
a sa ovim U7000 mogu bez problema snimati TV kanale,dobijem li program za glednje i snimanje u paketu ili?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

a sa ovim U7000 mogu bez problema snimati TV kanale,dobijem li program za glednje i snimanje u paketu ili?

Da, u paketu dobiješ Power Cinema, kojim možeš i snimati TV program.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

zna li itko gdje u Rijeci mogu kupiti taj U7000 jer sam malo gledo u vemilu ga nemaju a ni u linksu...zna li netko gdje jos bi moglo biti??
Jer bi me kupovanje U8000 radi bezvrijednog analognog signala kostalo duplo vise 360 umjesto 170....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Black Iso kaže...

zna li itko gdje u Rijeci mogu kupiti taj U7000 jer sam malo gledo u vemilu ga nemaju a ni u linksu...zna li netko gdje jos bi moglo biti??
Jer bi me kupovanje U8000 radi bezvrijednog analognog signala kostalo duplo vise 360 umjesto 170....

Tražio sam ja takvu karticu, pa je nema nigdje. A ostale USB kartice nisam našao ispod 300 kn.

U vemilu su nestale te kartice prije tri mjeseca. Neodlučan I nisu mi znali rec kad ce ih ponovno dobit.

17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

A shit,svejedno ak neko zna nek kaze....
ja sam u tehnomax-u vidio ovu  .... pa ako neko zna valja li ta?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

ja imam avermedia volar hx i prezadovoljan sam - digitalna, analogna, radio,video ulazi za npr ps2, hd-tv, al košta 500kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vlasnik sam ove TV link kartice i prezadovoljan sam s njom. Jedino je malo daljinski u komi, ali navikne se na njega pa i nije toliko problem poslije.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Sve su te ok al mi treba neka malo jeftinija,tipa U7000 do 250kn...mislim da mi je platit vise od 250kn bacanje novca zato jer mi je potrbna samo dobra slika i signal DVB-t....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC

Vidio sam nie lose,jos cu malo potraziti pa cu vas pitati valja li....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC
EVO naso sam njih par koje mi zvuce primamnjivo:
1.Manhattan DVB-T TV stick(tehnomax)
2.TV tuner, USB, TERRATEC Cinergy T-Stick, DVB-T(links)
3.TV tuner, USB, DVB-T LC POWER LC-USB-DVBT, DVB-T, TV, daljinski(links)
Evo tih par su mi na izboru ima li ko iskustva sa njima i valjau li?
Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T kartica za PC

Ja sam uzeo U7000 u ADM-u za 180 kn.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVB-T kartica za PC
sutra cu ih nazavat pa probat dogovoriti da mi to ljepo posalju ako imaju da sam na miru....
Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice