DVB-T kartica za PC

poruka: 33
|
čitano: 12.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: DVB-T kartica za PC
The Black Iso kaže...

Sve su te ok al mi treba neka malo jeftinija,tipa U7000 do 250kn...mislim da mi je platit vise od 250kn bacanje novca zato jer mi je potrbna samo dobra slika i signal DVB-t....

Bok, iznad posta kojeg citiram. Naveo sam ti TV karticu koja ima analognu i digitalnu TV, te FM. Također snimke koje snimiš pomoću nje su odlične. Jedino što je nema u vemil-u pa je potraži negdje drugdje.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
15 godina
neaktivan
Manhattan DVB-T 176149
The Black Iso kaže...
EVO naso sam njih par koje mi zvuce primamnjivo:
1.Manhattan DVB-T TV stick(tehnomax)
2.TV tuner, USB, TERRATEC Cinergy T-Stick, DVB-T(links)
3.TV tuner, USB, DVB-T LC POWER LC-USB-DVBT, DVB-T, TV, daljinski(links)
Evo tih par su mi na izboru ima li ko iskustva sa njima i valjau li?

Evo kupio sam tv karticu: Manhattan DVB-T 176149 sa kojom nisam baš posve zadovoljan. Naime, kada pokušam prenijeti video zapis sa videorekordera, sa slikom nema problema, međutim kada je ton u pitanju onda se javlja onaj poznati stari šum sa nekadašnjih televizora ili mi pak prenosi ton sa aktuelnog kanala koji je na njoj ostao uključen i uopće nije dostupan ton sa video kasete. Pokušavao sam štimati ton sa raznim opcijama koje mi ona nudi, ali bez uspjeha. Molim nekoga ako je imao sličnih problema sa ovom karticom da mi kaže šta da radim. Hvala.    mesao48@gmail.com

15 godina
neaktivan
Manhattan DVB-T 176149

Evo kupio sam tv karticu: Manhattan DVB-T 176149 sa kojom nisam baš posve zadovoljan. Naime, kada pokušam prenijeti video zapis sa videorekordera, sa slikom nema problema, međutim kada je ton u pitanju onda se javlja onaj poznati stari šum sa nekadašnjih televizora ili mi pak prenosi ton sa aktuelnog kanala koji je na njoj ostao uključen i uopće nije dostupan ton sa video kasete. Pokušavao sam štimati ton sa raznim opcijama koje mi ona nudi, ali bez uspjeha. Molim nekoga ako je imao sličnih problema sa ovom karticom da mi kaže šta da radim. Hvala.    mesao48@gmail.com

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice