DirectX 11 Graficka

poruka: 9
|
čitano: 2.610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

Dakle, uzeo sam prije tjedan dana pc, hd5850 ~ i5 750 ~ 2x2 ddr3 corsair 1600Mhz

Instalirani su win xp sp3 original, steta sta moze 3,5 gb max prepoznat al eto..

Nisam bas zadovoljan performansama u igrama, i ima par problema kao sto su lagg kad se dragga neka aplikacija preko desktopa (u ovom slucaju xfire), fps dropovi (locka 250 - fps drop do 200, locka 333 - fps drop do 300..)

Neznam dal je to do drivera ati-jevih ili jednostavno nemaju stabilne graficke..

No to je u cod2 taj fps drop, al u cod4 sumnjam da ce bit iceg, cak ocekujem veci fps jer je graficka dx11, cpu je quad core itd..

Sto vi mislite, ima li rjesenja, ili ce ati nastavit ovakve drivere prodavat ljudima.. (iako nisam siguran da je taj mali lagg do graficke)

Eto, to su moji dojmovi, sto se tice win7, malo mi je losiji od xp-a trenutno, cekat cu jos 7-8 mjeseci pa kloknit proc do 3,6 - 3,9 i win7 x64 ubacujem.

Thx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

Nikakvo cudo sto imas problema kad na 0 dana staru novcatu konfiguraciju

stavljas 8! godina star OS. Moja preporuka je da se sto prije prebacis na

Vista x64 ili Win7 x64 jer stvarno ti ovo nema smisla, a i beveze ti je imati

dx11 graficku kad ces igrati s dx9.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

Ma na xp-u je znatno bolje u igrama nego na win7.. Zato sam i reinstalirao xp.

Sto se tice ovog lagga sa xfireom, neznam do ceg je.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

hahaha. ovo mi izgleda kao da nemas driver za graficku instaliran.

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: DirectX 11 Graficka
weirdeq kaže...

Ma na xp-u je znatno bolje u igrama nego na win7.. Zato sam i reinstalirao xp.

Sto se tice ovog lagga sa xfireom, neznam do ceg je.

E ovo si gadno ali jako gadno se zeznio nije na xp-u bolje na win 7 je jako ali jako puno bolje...slušaj nas korisnike koji koristimo od RC verzije pa sve do danas

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

i sta ce ti grafa sa dx 11 na xp-u?? ti si grafu kupovao samo za cod2? ako jesi, to ti nije bs pametno jer si mogao kupiti 4870 koja sa boljim cfg-om cod 2 bez brige vrti na 333 fps.

moj xfire: cajkoteka
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 7:28 (JURGOLINHO).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
DirectX 11 Graficka

na XP-u pri igranju F.E.A.R-a na 300fps sam stalno imao trzanja dok nisam prešao na win7 gdje nije bilo nikakvog problema. tako da vjerujem da je ipak do OS-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

ma prijec cu ja na win 7 lako, ovo me sluzi jos do cod6 pa cu onda win 7 install i sve ok.. kloknem do 3,6 sa nekim dobrim coolerom i bit ce u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DirectX 11 Graficka

Kakve veze ima što je DirectX 11 grafička, ako je na DirectX 9 operativnom sustavu? LOL

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice