uređeno.. :)
Ako su u trgovini na koju se korisnik žali informatički nestručni kao što si ti jezično nestručan, njegova je frustracija sasvim opravdana. :)
uređeno.. :)
Ako su u trgovini na koju se korisnik žali informatički nestručni kao što si ti jezično nestručan, njegova je frustracija sasvim opravdana. :)
op, op, mortadella se vratila
Jedan je izgledao ok ali bio je otvaran kao i ostala dva tako da se nisam zamarao sa traženjem mana!
Niko nije rekao da se razumijem u kompove, ali znam dovoljno da prepoznam škart
Nisam frustriran nego razočaran za informaciju
Niko nije rekao da se razumijem u kompove, ali znam dovoljno da prepoznam škart
Kaže čovjek koji nije shvatio da je kupio hardverski slabe prijenosnike pa mu početno posuvremenjivanje zastarjele inačice Windowsa zauzme sve računalne resurse. Još je smješnije što nitko od forumskih znalaca nije uspio detektirati poprilično očit problem. Naravno, sigurno ima nešto u tome - rekli bi Jacques i Doris - što je tvoj nastup poprilično bahat, tako da nitko s tobom zapravo ne želi imati posla.
Ako kupim komp sa win x zbog toga dobijem slabije komponente i još da gubim vrijeme na deinstaliravanje starih win s tri laptopa i nanovo instaliravanje novih. Nema mi to nekog smisla, a kaj je najsmješnije bila je nedjelja i reko da pogledam film sa cd-a i đubre šteka. Bez razmišljanja sam ga zapakirao i čekao jutro.
Zamisli samohranu majku, jadna skuplja prek pol god. lovu, dolazi u trgovinu kupuje laptop djetetu.
Iz tvoje perspektive majka majstor za kompove, doktorirala usput, stari win dole novi gore capa capa rjeseno.
Ali to je malo drukčije ako ćemo realno gledat. Znalci će znat, a znat će i ostali.
Ne samo instar nego svi bi trebali promjenit uvoznika ili mu masovno vraćat robu jer očito je da uvozi zadnju klasu, al trgovca zaboli za kupca. Samo da se para okrene.
Trgovac je kriv za robu koju prodaje ne uvoznik.
Opet non sequitur, uz općenitu glupost i nedostatak čitanja s razumijevanjem. Već sam na ovome forumu preporučila knjižicu koja bi većini umnogome pomogla s razvijanjem sposobnosti čitanja, jednom od četiriju osnovnih jezičnih djelatnosti. Kao što jučer rekoh i ispravno uočih, neugodan si sugovornik s kojim nitko očito ne želi imati ikakva posla. Inzistiraš na svojoj neznalačkoj interpretaciji događaja praveći se potpuno slijepim pokraj očito zdravih očiju. Pritom donosiš sasvim nelogične zaključke čiji je korijen u zbilji moguće vidjeti samo naočalama deluzije, a svoj udio krivnje u ovoj očitoj travestiji niskobudžetne produkcije posve zaboravljaš. Poziraš u mraku vlastita neznanja pokušavajući nekoga zavarati, no meci koje si pribavio za svoj nazovipokušaj prijevare sveopćega forumskog puka toliko su slabi da nikoga i ne dotiču. Tužno, vrlo tužno. Mnogo tužnije od pozerskoga populističkog spominjanja siromašne samohrane majke.
Da sam se nadao da će bar prazan raditi normalno moram priznat da jesam, da se sad pravim glup ko trgovac pravim se!
Prvi put uzimamo ispod 6500kn računalo prvo mi je koštalo 9000kn dok ga možda vi još niste ni imali, ali ne ulazi mi se u tu temu i ova mi je previše.
Zašto nigdje ne piše da kolko god daš za laptop morat ćeš nadoplatiti razliku do 6000 kn da bi ga mogao koristiti.
Da nisu radili probleme oko vračanja love nebi si dao truda za ovako nešto, a na slikama se vidi zašto sam ih vračao da ne objašnjavam. Šteta nemam slike svih problema.
Vratili su novac, ali uz natezanje!
Nije laptop nego komp, sad ga upalim i radim na njemu. Stoji iza CNC glodalice i s njega prebacujem G-kod u nju. Da ti vidiš tu mašinu od kompa, stara je 18god. +-2god. došao je sa win 98 već godinama vozi XP pro bez ikakvog zastajkivanja vrat mi prereži ako lažem. Reko bi tu me reži al ne vidiš di.
Stari je uzeo lenovo L540, sve bez greške, za 6500kn prije dvije god. Proc je i3 4000M sad će ga dignut na 12 ili 16 gb rama ne znam dal stane ssd u njega a da ostane hdd. I bez ssd sa 4gb radi pristojno s obzirom da je došao sa win7 pro i nadograđen je na win10 pro.
A što se tiče SSD dika niko nije spomenuo da se sa svakim pisanjem i brisanjem, što win najviše voli padit, ssd uništava jer je ograničen na određen broj pisanja i brisanja. Trenutačno je ta tehnologija skupi potrošni materijal zbog kojeg se dosta brzo možete naći u velikim problemima, što ne znači da će hdd trajat vječno.
SSD je "siva plahta" s kojim će još godinama prekrivat više ne upotrbljive komponente!
SSD disk se ne isplati kupovat ako uz njega ne ide garancija od 5god.