Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.362.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Kad to kaze covjek po kojem samo kinezi za stolom igraju mora da je tako :)))
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 0:27 (war3_tft).
18 godina
odjavljen

Znaš da je tako, ako neznaš onda nisi nikada ni vidio bolje

16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Haha, upravo sam narucio prije par dana discontinued-ani 7640X, ipak nema brzeg procesora za 1000kn :) 

Hm zanimljivo, dobra cijena ali svakako jedan od najglupljih procesora izdanih ikada (zajedno sa 4/8 kbl-x pandanom)

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
8 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Susjed mi je nabavio neku ogromnu telku da moze gledat svjecko prvenstvo kad bude kak spada...55" neku od 3000kn, veli da mu sad dolazi 1200kn struje...

Brajanov život
14 godina
protjeran
Nema smisla diskutirati o tome sta valja, a sta ne sa nekime tko ne vidi razliku izmedu 60 i 30 fpsa...
15 godina

Pa kaj, i moj tv iz 2010. ima gaming mode opciju pa je kao 600Hz, sve se bojim da će mi dobit herc komp od silnih herca...jeje nit ga ne spajam više na tv, dovoljno mi 60Hz i privjesak.

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Nema smisla diskutirati o tome sta valja, a sta ne sa nekime tko ne vidi razliku izmedu 60 i 30 fpsa...

Misliš na mene? Tko kaže da ne vidim razliku? Vidim razliku i između 50 i 60, a li sve ovisi o samoj igri, negdje se vidi više negdje manje. Ako je frame pacing odrađen kako treba i 30 je jako igrivo, to kaj tebi nije je tvoj hendikep

A za monitor znaš da sam u pravu...ja kad igram istu igru na tom monitoru i na VA TV-u kao da sam kupio novu grafu sa nekim bojama iz budućnosti ....ovaj TN ispadne anemičan

Isto tak je taj VA govno nasuprot OLED-a koji je kupio buraz, onda zanš koje dno od prikaza gledaš

Inače 4-5 godina sam se igrao na 42" plazmi, ali mi je postala pre mala...da je bila barem 50" nebi ju nikada mijenjao

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 1:08 (XXX).
14 godina
protjeran
A jbg da se ima citavi paket to kosta, zato uvijek postoje neki kompromisi.
Ja se moram pomirit sa malo ispranim bojama, a ti sa input lagom i "brzinom" privjeska koji ti dozvole da odspavas rundu na kaucu dok se naredba sprovede ;)))

I uz sve to na fpsu na kojem oci krvare, tolko o prikazu i uvjetima, pa to je cisti mazohizam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 1:12 (war3_tft).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Ja
se moram pomirit sa malo ispranim bojama, a ti sa input lagom i "brzinom" privjeska koji ti dozvole da odspavas rundu na kaucu dok se naredba sprovede ;)))

Koji input lag? Ne vidim baš nikave razlike igrajuči se na monitoru i TV-u. Ni jedna kontrola ne kasni, ne kužim o čemu pričaš, ali fakat.

Privjesak ja lako zamjenim, možda i ovaj mjesec ako mi puhne. I to nisu "malo" isprane boje, to je 144 hz proljev od prikaza...dobro za djecu ako nisu vidjela bolje

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 1:15 (XXX).
14 godina
protjeran
Znas ti dobro koji lag, il nisi vidio bolje pa ne znas ;)

Nemoj sad trosit novce na cpu, osjetila su ti nakon tih "gaming" uvjeta vec trajno ostecena, a razliku ionako nw kuzis :)))
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 1:20 (war3_tft).
16 godina
protjeran
Jakovp kaže...
ansha kaže...

Haha, upravo sam narucio prije par dana discontinued-ani 7640X, ipak nema brzeg procesora za 1000kn :) 

Hm zanimljivo, dobra cijena ali svakako jedan od najglupljih procesora izdanih ikada (zajedno sa 4/8 kbl-x pandanom)

Da, njegovo postojanje je misterij, teza besmislenost. Ali je raritet posto nitko nije lud kupit to pa cu ga s gustom imat :) Do jeseni i onako ce vrtit samo office, malo autocada, chrome i igre, nikakav rendering..

Ko moze rec da jedini na forumu ima neki aktualni procesor?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 7:59 (ansha).
14 godina
Ja imam takav slučaj sa i3 8350k.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 8:15 (mislioc).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Znas ti dobro koji lag, il nisi vidio bolje pa ne znas ;)

Nemoj sad trosit novce na cpu, osjetila su ti nakon tih "gaming" uvjeta vec trajno ostecena, a razliku ionako nw kuzis :)))

Priča mi čovjek slijep na boje ha ha pro entuzijast na TN-cu veličine mobitela, rezolucije iz 20.st. sa sivim bojama 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 8:37 (XXX).
9 godina
protjeran
XXX kaže...
war3_tft kaže...
Ja
se moram pomirit sa malo ispranim bojama, a ti sa input lagom i "brzinom" privjeska koji ti dozvole da odspavas rundu na kaucu dok se naredba sprovede ;)))

Koji input lag? Ne vidim baš nikave razlike igrajuči se na monitoru i TV-u. Ni jedna kontrola ne kasni, ne kužim o čemu pričaš, ali fakat.

Privjesak ja lako zamjenim, možda i ovaj mjesec ako mi puhne. I to nisu "malo" isprane boje, to je 144 hz proljev od prikaza...dobro za djecu ako nisu vidjela bolje

Deda dok tvoja masinerija sve to isprocesira + tvoja percepcija i refleksi, ti si  brat bratu u wotu mrtav vec jedno 30 sekundi, pl njubare su ti razmontirale kupolicu s tenkica, a ti jos mislis da si u sred bitke 

Input lag kod tv-a vise nije problem, sad je to svedeno na 20ak ms, a prije nije bila rijetkost da je i veci od 100ms to se onda kuzilo 

18 godina
odjavljen

Ma na zna on to jer je TV spojen na komp vidio samo na slikama

12 godina
mislioc kaže...

Između ta dva uzeo bi ovoga od 144hz pa makar ga stavio na 60 hz pa neka stoji dok se ne ubode neka grafička koja to može poterat

da svoj va monitor zamijenim za ta govanca, mislim da bi nakon preko 30g gejmanja napokon otšao u penziju

ta sranja više ne podnosim niti na poslu, a kamo li doma

14 godina
protjeran
20ms imaju najbolji tv-i na trzistu..smece.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

da vama koji kužite kad fps padne sa 368 na 323 je to ogroman problem 

18 godina
odjavljen

Ima tu amatera bez potrebne periferije (G13+G700s ) i gamerski freesync 1ms TN-ac ali svejedno mi ugodnije, bolje i kvalitetnije igranje iz kauča, gamepad i VA boje

Tak da dobro poznam oba svijeta, onaj dječiji i onaj odraslih ljudi

edit: i profi ručno napravljeni stol od strane vrsnog stolara po mom dizajnu, ali hebo to

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 9:15 (XXX).
17 godina

Tak je. Gospodin... Ne kuze to djeca.. jos dolaze na forum svađat se a mama kupuje procesore...

(G)jokaCRO ingame
16 godina

Kod mene sony bravia w706b 32" 14ms

AMD AntiBoy
14 godina
protjeran
lav1000 kaže...
Stjepanj kaže...

da vama koji kužite kad fps padne sa 368 na 323 je to ogroman problem 

Pa pogledaj si na svom videu od bf1 s ryzenom i intelom  sto si stavio tamo ti je scena minimalno 4x brza nego na tom naj tv-u koji ima min lag od 20ms (tvoja scena se vrti na ca 5-7ms)dok mu je tv-u avg valjda na 50ms..to ti je nesto kao da upalis vsync na desktop  pc-u i pokusavas igrati pucacine ili nedaj boze auto simulacije s volanom pokusavas skrenut a ono nista se ne desava .lp

18 godina
odjavljen

Onda vam je bolje da se vratite na CRT, tam vam je input lag najmanji

14 godina
protjeran

Zasto bi se vracali na crt kad se igramo na lcd monitorima, moj trenutni monitor ima avg input lag od samo 4ms avg. Sto u mojoj kombinaciji s visokim framerateom daje odlicno igrace iskustvo ionako uglavnom samo igram fps i hc simulacije, tv tu nemaju kaj traziti jos sljedecih 10g.lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 9:46 (Stjepanj).
16 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Pa pogledaj si na svom videu od bf1 s ryzenom i intelom  sto si stavio tamo ti je scena minimalno 4x brza nego na tom naj tv-u koji ima min lag od 20ms (tvoja scena se vrti na ca 5-7ms)dok mu je tv-u avg valjda na 50ms..to ti je nesto kao da upalis vsync na desktop  pc-u i pokusavas igrati pucacine ili nedaj boze auto simulacije s volanom pokusavas skrenut a ono nista se ne desava .lp

Ne mozes usporedjivat pucacine i simulacije voznje, simulacije voznje ja igram sa ukljucenim vsyncom bez problema i vozim identicna vremena kruga, online pucacine s druge strane je daleko teze/losije igrat s vsyncom..

14 godina
protjeran

Kakve veze ima vrijeme kruga, input lag se javlja na monitoru, pogotovo kod malog frameratea.lp

14 godina

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-g2590px/ evo detaljan review ovog AOC-a od 1600kn.

14 godina
protjeran

Kaj ne otezava? Lol pa nece ti zbog input laga racunalo krivo mjeriti vrijeme, druze ja vozim hc simulacije 20g i vozio sam na kucnom simulatoru od 5000€, kao i na volanu od 100kn isto sranje se desava ak gledas u smece od tv-a i imas mali fps reakcija volana kasni za onim kaj ja vidim i sta radim..lp

14 godina
protjeran

Deda kaj si tolko butthurt pa cijelu noc monologe vodis.  

Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 

14 godina
war3_tft kaže...

Deda kaj si tolko butthurt pa cijelu noc monologe vodis.  

Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 

Odgovorit će ti za 10-ak minuta input lag mu je prevelik pa malo kasni sa novim postom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice