Mobitel nov, prikacila sam se jucer na svoj net, danas se prikacila u kaficu, i kad sam dosla kuci ne mogu da se prikljucim na svoj net, pise problem u autentifikaciji. Sta da radim, kako da to rijesim? Probala sam zaboravit mrezu, iskljucit ruter al nista nije pomoglo? Help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mobitel nov, prikacila sam se jucer na svoj net, danas se prikacila u kaficu, i kad sam dosla kuci ne mogu da se prikljucim na svoj net, pise problem u autentifikaciji. Sta da radim, kako da to rijesim? Probala sam zaboravit mrezu, iskljucit ruter al nista nije pomoglo? Help
Ovo bi kod normalnih mobitela pomoglo (zaboravit mrežu i/ili ugasit ruter)...zašto neće kod ovog Kineza - ne znam.
Jedini način da ga restiraš na tvorničke postavke...pa onda vidi da li radi.
Pozdrav svima, ja sam nova i još se ne snalazim ovdje. Moj mob.je ZTE Blade L 3, Android 4,4,2 verzija 3.4.67
u Splitu nemam problem sa W-iFi, ali u Stari Gradu na Hvaru imam. Ako resetiram mob. sto će biti sa podatcima koje su u njemu. Wi Fi na laptop Hp radi u redu. Ponekad s ugasi,ali to je ok.
Drugo pitanje na laptopu sam izisla na stranicu hrti.hrt.hr i ukljuće se svi HR programi, ali se cesto slika smrzne. Neki dan se smrzla baš kad je naš veslač ušao u cilj. Poludila sam ili kad je bilo sučeljavanje.Tragedija.
Eto tko ima volje i strpljenja neka mi da savjet, iz profila se vidi da sam starija osoba, ali eto borim se s elektronikom, jer me to najviše veseli.
Sve Vas pozdravlja beti 2006