- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pored toliko top proizvođača s boljim performansama, kupit to nema jebenog smisla.
Za 810 se zna da je bio i ostao promašaj.
Ne vidim nikakvu prednost navedenog uređaja naspram ostalih tipa Xiaomi, Meizu ili ti Samsunga, Sony, LG, HTC...
Pored toliko top proizvođača s boljim performansama, kupit to nema jebenog smisla.
Ne vidim nikakvu prednost navedenog uređaja naspram ostalih tipa Xiaomi, Meizu ili ti Samsunga, Sony, LG, HTC...
OK, nema ga još kod nas, ali cijena se čni puno niža od ostalih.
Kad uračunaš dostupnost i nemogućnost garancije, mislim da ti je puno isplativije jdnostavno uzet uređaj ovdje koji ima garanciju a dovoljno je dobar kao i ovaj.
Kad uračunaš dostupnost i nemogućnost garancije, mislim da ti je puno isplativije jdnostavno uzet uređaj ovdje koji ima garanciju a dovoljno je dobar kao i ovaj.
Npr.?
OK, nema ga još kod nas, ali cijena se čni puno niža od ostalih.
Šta bi bila puno niža...bedastoća...
To ziher neće doći kod nas...jer se mobitel po nićemu ne izdvaja od konkurencije koja je već dostupna. Pa prije ću dat karikiram 3000-3500kn za S6,G4,Z5 ili sl na njuškalu nego dati 2500kn (a nema šanse da će toliko košta) za tu Yutopiju...
Npr.?
Slažem se s bubumirom 13...
Npr... S6, G4,Z5, M9, Lumia 950....
A početkom sljedeće godine izlazi S7, G5... tako da ovaj nema šanse.
Kad čitam ove naše medije i kad su napisali da je ta Yutopia najnapredniji mobitel skoro sam umro od smijeha. Ne kužim na kojim su oni drogama.